15min kotijumppa

Lukijan pyynnöstä seuraavassa postauksessa on 15min tehokas kotitreeni, joka sopii varsinkin aamuun. Aamulla treenaaminen piristää kummasti. Ymmärrän, meitä on sekä aamu että ilta-ihmisiä ja toisille aamulla treenaaminen on ylitsepääsemätön este. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan 2 viikkoa, jos neljänä aamuna heti herättyä koitat liikkua. Lähteä ulos juoksemaan/kävelemään tai jos teet vaikka tälläisen kotijumpan, niin uskon että suurin osa voisi löytää tästä arkirutiinin. 😉

Tämä jumppa on hyvin alakroppa painotteinen, mutta jos hiki ei puske päälle niin ihme! Laitetaan seuraavaan treenipostaukseen muitakin kehon lihaksia.

3 kierrosta, välissä muutaman minuutin tauko. Kaikki liikkeen suoritetaan putkeen, (5min=kierros + tauko ennen seuraavaa settiä). 

15 x burbee

24 x kyykky

24x  askelkyykky

24 x askelkyykkyhyppy

12 x Kyykkyhyppy

Haastetta voi lisätä nilkkapainoilla, tai kahvakuulalla. 

Oona

4 kommenttia

 1. Avatar

  Kuulostaa kamalata, joten täytyy kokeilla ?

 2. Avatar

  Hyvä vaihtoehto tuo kotijumppa kun nämä Helsingin Joulukuun aamusäät ei oikein ole houkutellut aamuaerobiselle. Mistä muuten noi toistomäärät tulee?

  • Avatar

   Toistot ja kierrokset voi itse määrittää mutta mielummin enemmän jotta se syke saadaan noisemaan ja tehtyä enemmän kovasykkeinen pikatreeni 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*