Ulkotreeni huikeessa maastossa!

Vantaa on todellakin panostanut Kartanokoskella harjoitusmahdollisuuksiin ulkona. Mun ihan lemppari treenit taittuu ulkoilmassa, jos joskus saisin tälläisen setin takapihalle voin kertoa, että se olisi unelmien täyttymys!! Nyt jokaiseen kaupunkiin/kuntaan pitää saada Lappset– yritykseltä tälläinen puisto.

Circuit- treeni ulkoilun yhteydessä, oli itselläni ohjelmassa. Tässä lihaskuntoharjoitus joka sopii hyvin vaikka lenkin väliin tai ihan yksinään.

1. LEUANVETO

SAM_4106_Fotor_Collage_Fotor

2. PUNNERRUS (maassa/koroketta vasten)

3.DIPPI

SAM_4105_Fotor_Collage_Fotor

4. BULGARIALAINEN KYYKKY

5. ETUKYYKKY

Ihan mieletön paikka harjoitella eikä vaadi mitään kuukausimaksuja, lenkkarit jalkaan ja ulos!! Treenipaikalta löytyi mm: 3 eri kokoista koroketta, Monkey bars, renkaat, dippitangot, voimapallo, köydet, leuanvetotangot, yli-ali-tangot, eri painoisia tankoja, tikkaat ja mitähän vielä… Aivan älyttömän monipuolinen paikka harjoittaa lihaskuntoa. Haastan kaikki lähiseudulla asuvat kokeilemaan!! Heittäkää ihmeessä palautetta jos olette jo käyneet, että mitä mieltä olitte!

Tehokasta viikkoa kaikille!!! 

8 kommenttia

 1. Avatar

  Ihan huikee paikka on kyllä! Harmi vaan, että itselläni ole syksylle/talvelle urheiluvaatteita, joilla voisin harjoitella tuolla.

 2. Avatar

  Moi! olet kyllä hiukean kaunis Nainen!:) ilo katsella kun on,oikein tehtyjä liikeeitä..videot olis ollut poikaa mutta kyllä noista kuviasta saa selvää hyvin liikeistä! Eikö ole mahtavaa että suomessa on noin hyvia ulkoilu paikkoja?:9 ,tänne jyväskylään on tehty vastava kun noissa kuvissa..kyllä ollan iihan täpinöissä!!:) Sporttista sykysä sinulle ja mukavaa joulun odotusta!

 3. Avatar

  Eeeiiiii! Just muutettiin tuolta vuoden alussa pois :'( Toi olisi ollut ihan kirjaimellisesti takapihalla… Ja huikeat lenkkimaastot löytyy myös, voi juosta vantaan joen vartta keskustaan asti tai purtsia Paloheinän metsässä. Nyyh!

 4. Avatar

  Kävin kesällä ja syksyllä tuolla, onneksi asun kävelymatkan päässä. Voisi vielä olla pieni leikkipaikka perheen pienimmäisille, kun ei suostunut jäämään koulun pihalle. Välitunnila koululaiset valitettavasi tulivat sotkemaan välineitä kun kiipeilivät laitteilla. Jotkut kylläkin tekivät ihan oikeanlaisesti laitteilla. Opettaja tuli sitten jonkin ajan päästä paikalle.

 5. Avatar

  Kiva ja hieno mesta, tehty kaikille yhteiseksi verovaroin :). Toivottavasti porukat osaa käyttäytyä tuolla asiallisesti ja pitää paikan kunnossa. Minut tuolla tapaa aika usein, kun asun ihan lähellä ja otan monesti tuossa puolen tunnin pikatreenit, kun ajan maastopyörällä ohi. Levypainoilla varustetut tangot saisivat tosin mennä vaikka 10-20 kg pidemmälle, niin saisi kyykyyn vähän enemmän potkua.

  • Avatar

   Hei!

   Kiitos viestistä ja kehitysehdotuksista! Toivon myös todella että paikat pidetään kunnossa ja sen jokainen ymmärtää. 🙂

   Hyvää uutta vuotta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*