Konttitreeni

Espoossa on ruvettu panostamaan lisää ulkoliikunpaikkoihin ja perinteisen salin rinnalle voi yhdistää helpommin ulkotreenejä. Jo viime kesänä Espoon Leppävaaraan ilmestyi treenikontti, joka on ihan huippu! Kuka vaan voi mennä kontille treenaamaan ilman maksuja ja sitoutumista sekä kontista löytyy monipuolisesti laitteita ja välineitä koko kropan lihaskuntotreenille. Ainoa huono puoli tietenkin on ne itsekkäät, jotka varastavat kontista treenivälineitä. Tämänkin kesän aikana välineitä on pikkuhiljaa lähtenyt liikkumaan. Toivottavasti omatunto kolkuttaa ja välineet tuodaan takaisin, sillä kontista on niin paljon iloa meille monille. 🙂

YLÄKROPPA TREENI x 5 kierrosta

Köydet 30 sec

TRX- soutu x 12

TRX- punnerrus x12

Leuanveto x 6

Soutu x 12

Kontin ulkopuolella on (painoa säädettäviä) laitteita selkätreeniin, olkapäille, rinnalle, kyykkyihin sekä vatsalihaksiin ja sisältä löytyy vielä taljat sekä kahvakuulia, levypainoja, scott-tanko ja painosäkkejä. Alueella saa aikaan treenin kun treeninkin. Lisäksi ihan vieressä on lasten Angry birds leikkipuisto, skeittiparkki, maauimala, tenniskentät, jalkapallokentät sekä yleisurheilukenttä, eli varmasti löytyy jokaiselle perheen jäsenelle jotakin!

Hyviä treenejä jengi!

 

Vaatteet: Lippis UA, Paita UA, Trikoot Reebook & Kengät UA

 

5 kommenttia

 1. Avatar

  Kiva postaus! Leppävaaran lisäksi kontti löytyy myös Tapiolasta ja syyskuun lopulla myös Espoonlahdesta!

 2. Avatar

  (Täydennys edelliseen) Kiva postaus! Leppävaaran lisäksi kontti löytyy myös Tapiolan urheilupuistosta ja syyskuun lopulla myös Espoonlahden urheilupuistosta!

 3. Avatar

  Jes! Hieno idea tollanen treenikontti,tulispa Pirkanmaallekin sellanen! Harmi vaan, kun osa ihmisistä osaa pilata varastamalla hyviä ja toimivia juttuja.

  • Avatar

   Niin on ihan huippu!
   En itse voi käsittää miten joku kehtaa rikkoa tai varastaa ihmisten yleiseen käyttöön tarkoitettuja treenivälineitä tai laitteita, todella törkeetä. Toivotaan että teillekkin tulisi, suosittelen olemaan kaupunkiin yhteydessä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*