Uudet langattomat kuulokkeet ja soittolistaa salille!

Musiikki on niin isossa osassa omia treenejä. Aina kun treenaan niin mun on jostain syystä saatava olla ”omassa kuplassa” kuulokkeet päässä ja keskittyä vain treeniin. Kuuntelen kyllä välillä liiankin kovalla, mutta onneksi muiden ilmeistä huomaa heti jos jammailut kuuluvat heille asti niin on syytä hiljentää voluumia.

Välillä tuskailen kuulokkeiden johtoja, kun tarttuu kiinni samalla kun treenaa, eikä muutenkaan sovellu kunnolla treenaamiseen. Olikin jo aika hommata langattomat kuulokkeet omaan käyttöön. ”Mikkihiiriä” mietin pitkään, mutta olen aina ollut enemmän nappikuulokkeiden ystävä.

Bongasin Fitnesstukulta nämä Jaybirdit kuulokkeet ja ovat kyllä olleet passelit. Juuri kätevän kokoiset, toimivat puhelimen kanssa bluetooth- välityksellä sekä hikoilu treenin aikana ei haittaa.

Sitten vielä tämän hetken omat suosikki 5- treenibiisiä:

1.Dream McLean- `Network` (Chase & Status Remix)

2. Don Omar & Busta Rhymes- How WE Roll

3. Bad Meets Evil- Fast Lane Ft. Eminem

4. Habstrakt- Listen

5. Aywy & EphRem- Adderall 

Lista vaihtuu vähän väliä, mutta nyt ovat nämä viisi soineet vahvasti kuulokkeissa.

Jos innostuit kokeilemaan uusia langattomia kuulokkeita niin, ne ovat nyt 2 päivän ajan -20% tarjouskamppiksessa Fitnesstukulla, koodilla: JAYBIRDX20

Kivaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia

 1. Avatar

  Minkäköhänlainen äänenlaatu näissä oikeesti on? 🙂 Periaatteessa tuotekuvaus ei kerro yhtään mitään, oli napit mitkä vaan. Hajoaako diskanttisoundit? Toistaako bassot pehmeinä ja syvinä vai jääkö vaan pleineiksi säveliksi?

 2. Avatar

  Oletko testannut pysyvätkö korvissa kun juoksee? Olen miettinyt myös langattomia kuulokkeita, mutta en ole vielä varma millaiset kestäisivät hikeä ja pysyisivät korvissa kunnolla.

 3. Avatar

  Mä en yleensä tykkää in-ear kuulokkeista mutta ihan huippua että nää toimii bluetoothilla! Wow!

  Lotta / http://www.lottieslife.com

 4. Avatar

  Heippa oona! Mulla olis sulle kysymys,johon tarvisin apua. Olen normaalikokoinen,säännöllisesti urheileva ja salilla käyvä nuori,jolla on ongelma jenkkakahvojen kanssa…muuten sopusuhtaisessa vartalossani pönköttää lantion kohdalla jäätävät patit josta haluaisin päästä eroon. Olisiko sulla vinkkiä treeniin tai ruokavalioon?

  • Avatar

   Mikään harjoittelu ei yksinään polta rasvaa vain tietyistä kohdista ja meillä kaikilla on jokin paikka mihin yleisesti rasva kertyy eniten. Jollain se on reidet jollain juuri kyljet tai vatsa.
   Tietenkin kun yleinen rasvaprosentti laskee alkaa rasva laskemaan, mutta taas turhassa diettaamisessa ei ole mitään järkeä.

   Voimatreenit ja siihen myös lisättynä syke- treenit parantavat hitaasti mutta varmasti kehon koostumusta ja vielä lisänä puhdas ruokavalio. Uskon että pääset sillä jo pitkälle! 🙂

   Tsemppiä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*