Jolien treenikassi- kosmetiikka arvonta naisille ja miehille

Mitä kosmetiikkaa olisi hyvä löytyä treenikassista? Päätimme yhdessä Jolie.n kanssa koota teille lukijoille hyvät setit siitä mitä, sekä miehillä- että naisilla olisi hyvä löytyä treenikassista.

MIEHET

Absolutionin puhdistusgeeli sekä kasvoseerumi & PATYKAN suihkugeeli

Puhdistusgeelillä saa hyvin puhdistettua epäpuhtaudet iholta ja ettei iho kuivuisi liikaa varsinkin näin talven aikaan on hyvä suihkun jälkeen laittaa puhtaalle iholle freesaava seerumi.

NAISET

PATYKAN: Öljyseerumi, puhdistusemulsio & suihkugeeli

Naisille halusin välttämättä tämän öljyseerumin sillä se on mun yks ihan ehdottomasti lempi tuotteista. Jos on vähänkään kuiva iho niin tämä seerumi paikkaa kyllä sen. Lisäksi aina harjoitusten jälkeen olisi vielä hyvä syväpuhdistaa iho, vaikka ei meikkiä olisikaan tarttuu meidän ihoon joka päivä epäpuhtauksia.

Jolien väki halusi tarjota lukijoilleni arvonnan näistä tuotepaketeista, jotka ovat myös erinomainen joululahjaidea! Kiva arpoa myös mieslukijoille tuotteita. 

Kerro mitä luonnollisuus sinulle merkitsee, kommentoimalla viestikenttään. (Muistathan laittaa meilisi, niin voittaessasi saat tiedon sinne.)
Kilpailu on voimassa tämän viikon ajan! Tsemppiä!

141 kommenttia

 1. Hyvinvointia

 2. Luonnollisuus on itsensä hyväksymistä ja itsestään huolehtimista. On luonnollista epäonnistua ja oppia virheistään. Luonnollista ihmistä on helppo lähestyä.

 3. Luonnollisuus merkitsee minulle , meikittömiä päiviä jolloin iho saa levätä , kasvohoidon tekemistä luonnollisilla tuotteilla esim. dermosil pure luonnonkosmetiikka. Tuotteiden takana olevaa listaa katsomalla mitä se sisältää ja mitä aineita haluan iholle laittaa. Miettimällä ja kuuntelemalla omaa ihoa , millaisia tuotteita iho kestää. Freesiyttä , kauneutta , puhtautta , hiusten värjäämisen vähentämistä ( raitojen laittamiseen pelkästään , lähes luonnollisuuteen). Veden juomisen lisäämistä. ihanaa oloa.

 4. Luonnollisuus merkitsee itselleni sitä, että voit olla oma itsesi milloin vain eikä tarvitse häpeillä omaa naamaa. Voit mennä luonnollisen näköisenä minne vain eikä tarvitse ajatella mitä muut ovat mieltä. Luonnolliset ihmiset ovat avoimia ja iloisia. Omasta mielestä jokaisella on oikeus olla luonnollinen milloin vain ilman mitään paksua meikkikerrosta. Luonnollisuus on ihmisen parhaita puolia.

 5. Merkitsee raikkautta, puhtautta ja hyvää oloa 🙂 arjen luksusta!

 6. Luonnollisuus merkitsee minulle sitä, että voin tuntea oloni freesiksi ja kauniiksi ilman meikkiä! 🙂 Puhtaiden ruokien syöminen ja hyvästä unesta huolehtiminen saavat oloni tuntemaan kauniiksi.

 7. Puhtautta, aitoutta & raikkautta. Terveyttä & terveellisyyttä sekä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti 🙂

 8. Luonnollisuus merkitsee minulle sitä, että saan olla niin henkisesti kuin fyysisestikin juuri sellainen kuin olen. Se on myös raikkautta, mahdollisimman lisäaineetonta ja prosessoimatonta ravintoa, ekologista ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja ennen kaikkea aitoutta.

 9. Luonnollisuus on sitä, että uskaltaa olla oma itsensä tilanteessa kuin tilanteessa.

 10. Luonnollisuus tarkoittaa mielestäni sitä, että ihminen ei vedä mitään roolia vaan on ihan vain oma itsensä, tuo persoonaansa ja aidon rehellisiä mielipiteitään esille vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

 11. Luonnollisuus on minulle hyvin tärkeä asia: Kosmetiikkatuotteeni puhdistustuotteista merkkituotteisiin ovat luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikassa puhdistustuotteista lemppareiksi ovat nousseet patyka ja ekopharma! Öljyä en vielä omista, sellaisen kuitenkin pintakuivan ihoni takia tarvitsisin. 🙂 Kosteutus on erittäin tärkeää, etenkin talvisaikaan!

  Luonnollisuus näkyy myös ruokavaliossani: Puhtaita raaka-aineksia, luonnon marjoja, hyviä rasvoja, lihaa ja hieman hiilareitakin. Sitä ollaan myös ulkoisesti, miten sisäisesti itseään ravitsee. 🙂

 12. Luonnolisuus on minulle tärkeä asia. En käytä juurikaan meikkiä, joten haluan pitää oman ihoni hyvässä kunnossa jotta pystyn olemaan aivan luonnollisena. Rakastan urheilla ja hoitaa ihoani hyvin. Silloin tunnen itseni kauniiksi.

 13. Hei. Mulle luonnolisuus merkkaa sitä että ensinäkin ei ole kiloa meikkiä naamassa jos puhutaan ulkoisista tekijöistä ja kanssa sitä että saa treenien jälkeen pukeutua huppariin ja ottaa rintokat pois 😀 maailman paras fiilis! Myös luonnolisuus on sitä mikä tulee sisältä, että on vaan oma ittensä 🙂 t salla

 14. Luonnollisuus on aitoutta. Se on myös terveyttä, turhat lisäaineet ja haitalliset aineet pois. Puhtautta ja hyvinvointia.

 15. Luonnollisuus on sisäistä hyvinvointia ja aitoutta. ❤️

 16. Luonnollisuus tarkoittaa hyvinvointia ja terveyttä.

 17. Luonnollisuus merkitsee minulle puhtautta, raikkautta ja hyvinvointia. Luonnollisuus tulee esiin meikittöminä päivinä ja luonnonmukaisten tuotteiden suosimisena. Luonnollisuus on itsensä ja ulkonäkönsä hyväksymistä sellaisenaan!

 18. Luonnollisuus merkitsee hyvää itsetuntoa, sitä että uskaltaa olla oma luonnollinen itsensä (vs. Silikonitissi/huuli/peppu, tekoripset/tukka/kynnet – kombot). Luonnollisuus on myös terveydestä huolehtimista, mm. turhien kemikaalien välttämistä.

 19. Luonnollisuus on puhtautta, yksinkertaisuutta ja itsensä hyväksymistä. Luonnollinen kauneus on todellista kauneutta 🙂

 20. Luonnollisuus sanana merkitsee minulle yksittäistä näkökulmaa mihin terveydessä pyrin. Kun liikkuminen, ruokavalio ja lepo ovat kaikki ns. ihmisen luonnollisella tasolla niin olo on myös sen mukainen.

 21. Luonnollisuus on aitoutta, itsensä hyväksymistä ja itsestä huolehtimista. Luonnollisuuden voi ajatella monella tavalla, mutta itselleni siihen kuuluu itsestä huolehtiminen ja itsensä muokkaamista luonnollisinkeinoin, johon kuuluu salilla käymistä ja kehon ja ihon huoltoa päivittäin. Luonnollisuus on tärkeää ja jokaisen ihmisin pitäisi arvostaa luonnollisuutta ja hyväksyä itsensä sellaisena kuin on!

 22. Luonnollisuus tarkoittaa mielestäni sitä, että voi olla oma itsensä ja näyttäytyä myös ilman meikkiä esim. kaupungilla. Luonnollisuus on sisäistä sekä ulkoista hyvinvointia ja omasta terveydestä huolehtimista niin ravinnon kuin myös luonnonmukaisten ja ”puhtaiden” ihonhoitotuotteiden kautta.

 23. Luonnollisuus merkitsee minulle sitä, että on oma itsensä. Ja vaalii itseään kaikkineen päivineen parhailla luonnonmukaisilla tuotteilla ❤

 24. Luonnollisuus edistää terveyttä ja lisää hyvinvointia.

 25. Luonnolisuus on puhtautta, raikkautta ja fressiä oloa. Itse pyrin olemaan luonnollinen ja en käytä lainkaan meikkiä, ihan ihmiseltä näytän ilmankin:) Iho tuntuu hyvältä ja luonnolliselta koko päivän kun sen aamulla puhdistaa ja rasvaa luonnonkosmetiikalla ja muistaa juoda paljon vettä.

 26. Puhtautta, raikkautta ja hyvää oloa 😉

 27. Luonnollisuus tarkoittaa aitoutta ja tietynlaista raikkautta.

 28. itselleni luonnollisuus merkitsee sitä kun ei ole meikkiä , jolloin naama saa levätä. Ja sitä kun ei tarvitse häpeillä omaa naamaansa meikittönäkään ?

 29. Luonnollisuus merkitsee sitä, että uskaltaa olla aidosti oma itsensä.

 30. Luonnollisuus on sitä, ettei piilouduta meikkimaskin taakse vaan hyväksytään omat ”virheet”.
  Smile is the best makeup you can wear!

 31. Luonnollista kosmetiikkaa, arkena pyrin meikkaamaan vain kevyesti. Metsä on lähellä sydäntäni joten siellä tykkään lenkkeillä (ja marjastaa).

 32. Luonnollisuus merkitsee minulle luonnontuotteiden käyttöä ja mahdollisimman vähänlisäaineiden käyttöä. Sitä että voi olla oma itsensä ja voida hyvin juuri sellaiseina kun parhaalta itsestään tuntuu. Voi kulkea juuri niissä collareissa ja huppareissa missä parhaiten viihtyy. Luonnollisuus on myös minusta raikkautta ja freesin olon tunnetta.

 33. Luonnollisuus on huolehtimista ympäristöstä ja itsestä lyhyesti sanottuna. Minulle on erittäin tärkeää tietää mitä esimerkiksi laitan naamaan. Luonnollisuus on osa terveyttäni ja hyvinvointiani!

 34. Luonnollisuus on itselleni ehkä sitä, että voin olla oma itseni missä tahansa. En mukaudu mihinkään muottiin kenenkään muun mielipiteiden takia.

 35. Luonnollisuus tarkoittaa omana itsenä olemista 🙂 Kosmetiikassa se tarkoittaa tarkoin valituista ainesosista tehtyjä luonnonkosmetiikkatuotteita ripauksella luksusta. Ruuassa se tarkoittaa puhtaista raaka-aineista tehtyä ruokaa. Kaikki nämä yhdessä luovat hyvää oloa ja hyvinvointia 🙂

 36. Minulle luonnollisuus on sitä kun olen tyytyväinen itseeni, eikä kukaan tuomitse minua, vaikka naama punoittaisi esim. hirveän treenin jälkeen, tai vaikka tuomitsisikin niin ei myöskään kiinnosta. Jos en kelpaa luonnollisena, en halua kelvata ollenkaan. 😀 Luonnollisuus merkitsee minulle paljon, koska silloin saan olla oma itseni ja ennen kaikkea aito.

 37. Mulle luonnollisuus merkitsee kykyä olla läsnä omana itsenään ja hyväksyä itsensä sekä muut sellaisena kuin me ollaan. Luonnollisuus on sitä että näyttää ulos sen, miltä sisimmässä tuntee. ❤️ Se on myös niin paljon muuta, mutta mulle se on ehkä eniten nimenomaan sisäisen sekä ulkoisen minän hyväksymistä. ❤️

 38. Luonnollisuus tarkoittaa sitä, että ei tarvitse feikata! Luonnollisuus on minulle tärkeää niin ulkonäöllisestikin kuin myös ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa. Minusta on hyvää vauhtia tulossa sosiaalialan anmattilainen ja teen töitä persoonallani, joten luonnollisuus on ensiarvoisen tärkeää! Hyvät ja puhtaat tuotteet peilautuvat myös ulkokuoreen ja jopa käytökseen.

 39. Mulle luonnollisuus merkitsee aitoutta. Olla oma ittensä niin sisäisesti kun ulkoisestikin eikä piilottaa sitä epäaidon käyttäytymisen tai liiallisen pakkelikerroksen alle.

 40. Luonnollisuus merkitsee hyvää oloa ja sitä, että on sinut itsensä kanssa.

 41. Luonnollisuudesta minulle tulee mieleen, että saa olla oma itsensä. Eikä tarvitse yrittää olla jotain muuta kuin mitä on. Luonnolisuudesta minulle tulee mieleen asiat, jotka luonto on meille antanut, josta taas tulee mieleen puhtaus.

 42. Luonnollisuus: ensimmäiseksi tulee mieleen luonne, se ettei esitä mitään kuin itseään. Toiseksi meikkaamisen suhteen ei tarvitse yliampua eikä edes olla pakkelissa joka päivä aamusta iltaan.. Luonnollisuuteen liittäisin myöskin luonnon… Ilman sitä olisimme ..lirissä 🙂
  mukana siis!

 43. Minulle luonnollisuus merkkaa aitoutta, sitä ettei tarvitse kiloa meikkiä naamaan peittääkseen omaa luonnollista itseään. 🙂

 44. Puhtautta, hyvinvointia, kauneutta ja itselle parasta antamista!

 45. Luonnollisuus tarkoittaa mulle puhtautta. Sitä, ettei ole täynnä kemikaaleja.

 46. Luonnollisuus merkitsee minulle vapautta olla oma itseni

 47. Luonnollisuus merkitsee mulle vapaata fiilistä. Avoimuus ja tietty itsevarmuus tulee luonnetasolla mieleen luonnollisesta ihmisestä.

  Fyysisesti luonnollisuus kuvastaa puhtautta, esimerkiksi tuotteista puhuttaessa.

 48. Luonnollisuus tarkoittaa puhtautta, aitoutta, terveyttä ja hyvinvointia. Mielestäni ihmisten tulisi käyttää enemmän luontaistuotteitta jotta voitaisiin säästää ympäristöäkin!
  Luonnollisuutta on vaikea kuvata sanoin mutta sen tuntee. Se on kaikki kaikessa 🙂

 49. Luonnollisuus on sitä että heräät aamulla virkeänä ja onnellisena jonkun rakkaan vierestä, joka hyväksyy sinut juuri sellaisena kuka olet.

 50. Luonnollisuus minulle tarkoittaa sitä, ettei feikkaa mitään.

 51. Luonnollisuus on sitä, että hyväksyy itsensä sellaisena kun on! On aito ainakin sisältäpäin!

 52. Luonnollisuus on hyvinvointia omana itsenään, itsensä hyväksymistä ja sitä, että antaa elämän jatkuvasti kuljettaa uusiin kokemuksiin

 53. Luonnollisuus on uskallusta olla sellainen kuin haluaa, ettei tarvitse muokata itseään sen perusteella mitä muut haluavat, vaan että tekee asiat omasta halustaan. 🙂

 54. Luonnollisuus on osa identiteettiä, ja siitä tulee huolehtia.

 55. Minusta luonnollisuus on itsevarmuutta, uskaltaa olla oma itsensä niin ulkoa kuin sisältä. Itse panostan myös luonnonkosmetiikkaan minkä opiskelijana pystyn, monesti ollaankin täysin au natural. 🙂

 56. Luonnollisuus on minulle laaja asia. Se antaa hyvän olontunteen niin fyysisesti iholla kuin mielessä. Luonnollisuus merkitsee minulle itsensä arvostamista.Minulle merkitsee,että osataan pitää huolta niin itsestämme ja toisista. Luonnollisuus tarkoittaa minulle sitä,että osataan olla omana itsenämme ja nauttia hetkistä oman hyvinvoinnin voimalla. Osataan olla aitoja eikä esitetä mitään. Minusta se on luonnollisuutta. Minusta myös on luonnollisuutta nauttia puhtaastavravinnosta ja haalia itselleen terveelliset elämäntavat.

 57. Luonnollisuus on sitä että hyväksyy ittensä ja toiset sellaisena kun on. Pitää hyväksyä oma ittensä ulkoisesti ja sisäisesti, eikä yrittää muuttaa itseään muiden mieliksi. Hymyillään, ollaan ystävällisiä ja hyväksytään ihmiset ympärillämme:)

 58. Luonnollisuus on iso osa hyvinvointia. Luonnollisuus on sitä mitä me ollaan ilman naamaria ja naamiaisasua.

 59. Luonnollisuus on itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on, voi olla juuri se mitä on eikä tarvitse yrittää olla mitään muuta.

 60. Aitoutta ja hyvää oloa. 🙂

 61. Mulle luonnollisuus tarkoittaa itsensä hyväksymistä, puhtautta sekä tietynlaista keveyttä kropassa ja mielessä.

  • Luonnollisuus merkitsee minulle itsensä hyväksymistä ilman suuria meikkikerroksia ja parfyymeja. Luonnollisuus huokuu ihmisestä aitoutena ja valoisana olemuksena. Luonnolisena ei tarvitse piilotta itseään minkään taakse.:)

 62. Luonnollisuus on oman itsensä tuntemisesta tulevaa varmuutta ja hyvää oloa.

 63. Luonnollisuus, aito, oma itsensä

 64. Luonnollisuus merkitsee minulle terveyttä, ihmisten hyväksymistä omana itsenään, luonnollista kauneutta, hyvinvointia ja kaunista, raikasta oloa 🙂

 65. Luonnollisuus on sitä, ettei tarvitse yrittää liikaa, vaan pyrkii siihen, milä tuntuu itsestä hyvältä. Luonnollisuus on mukavuutta, rentoutta ja hyvää fiilistä.

 66. Luonnollisuus on itsestään huolehtimista,hyvinvointia, kaunista ja itsensä hyväksymistä.

 67. Luonnollisuus merkitsee minulle hyvinvointia, puhtautta ja itsensä hyväksymistä sellaisena kun on 🙂

 68. Luonnollisuus merkkaa mulle puhtautta, raikasta ja hengittävää oloa, sitä ettei tarvi esittää mitää 🙂

 69. Luonnollisuus on itsensä hyväksymistä semmoisena kuin on ja itse ainakin koen olevani ”luonnollinen” silloin kuin en ole laittautunut ja voin olla oma itseni.

 70. Luonnollisuus on mielestäni itsensä hyväksymistä sellaisenaan, ilman mitään muutoksia.

 71. Luonnollisuutta on puhdas, terve, hyvinvoiva iho. Kun iho on terve, koko olemus hehkuu uudella tavalla?

 72. Luonnollisuus merkitsee minulle sitä, että voi olla oma itsensä korostamatta liikaa itsessään mitään.

 73. Luonnollisuus on freesiyttä ja puhtautta. Sitä ettei meikkaa eikä puunaa liikaa, mutta on kuitenkin fresh ja kaunis. Kun on luonnollinen, on oma itsensä. 🙂

 74. Luonnollisuus on omana itsenään olemista. Luonnollisuus on osin ulkoista kauneutta ja osin sisäistä kauneutta. Luonnollisuus voi olla myös ruuassa, vaatteissa tai juurikin kosmetiikassa. 🙂

 75. Luonnollisuus on ilman meikkejä tai hienoja vaatteita olemista. Ollaan omia itsejään.

 76. Luonnollisuus on minulle luksusta ja siihen pyrin monipuolisesti elämässäni.

 77. Minusta luonnollisuus on meidän kaikkien sisällä jos vain osaamme ja uskallamme sitä käyttää.

 78. Luonnollisuus merkitsee vapauden tunnetta,olla oma ittensä! ei tarvitse feikata mitään olla iloinen ja viileä typpi!:)

 79. Luonnollisuus merkitsee minulle paljon, koska en itse käytä juuri yhtään meikkejä. Iho pysyy terveenä, puhtaana ja kimmoisana kun sitä ei peitä puuterilla. Jos naiset ymmärtäisivät että finneiltä välttyy, kun antaa ihon levätä, eikä aina vain peitä ja peitä. Loputon kierto kehässä on taattu jos ihon ei anneta hengittää.

 80. Luonnollisuus merkitsee minulle puhtautta, raikkautta, hyvinvointia, aitoutta ja itsensä hyväksymistä, hyvää oloa tietysti 😀

 81. Luonnollisuus on minulle ihan jokapäiväinen asia, sillä en jaksa meikata koskaan. Tietyllä tavalla se on myös itsevarmuutta, uskaltaa näyttää siltä minä luoja on luonut.. 🙂

 82. Sitä, että hyväksyy itsensä sellaisena kuin on. <3

 83. Luonnollisuus on itsensä ja muiden hyväksymistä omana itsenään.

 84. Luonnollisuus ei aina tarkoita meikitöntä ja homssuista vaan itselleni enemmänkin että on sinut itsensä kanssa, ei piilota omaa persoonallisuutta vaan korostaa omia hyviä puolia.

 85. Luonnollisuus merkitsee minulle omana itsenään olemista, luonnollista kauneudenhoitoa, puhtautta, turhan karsimista, hyvää oloa ja terveyttä.

 86. Luonnollisuus merkitsee minulle hyvinvointia sekä kauneutta sekä itsensä hyväksymistä ja sitä ,että osaa olla oma itsensä ilman että ajattelee ja varoo jatkuvasti muiden mielipiteitä.

 87. Luonnollisuus on elämäntapa! Hienoa, että luonnonkosmetiikasta on ollut monessa blogissa viime aikoina paljon puhetta. 🙂

 88. Luonnollisuus on mielestäni sitä, että on hyvä olla niin itsellään kuin ympärillä olevilla ihmisillä: kenenkään ei tarvitse esittää/olla mitään muuta kuin oikeasti on. Mielestäni luonnollisuutta ei nää aina päällepäin eikä se tee kenestäkään epäluonnollista jos esimerkiksi tykkää meikata ja laittautua tavallista enemmän,, sillä tärkeintä on kuitenkin se mitä ihmisen sisältä löytyy (käytös, ajatukset, teot).

  Tästä hyvänä esimerkkinä se kun olin viime joulun aikaan etsimässä uutta korua. Menin korukauppaan ja siellä minua tuli auttamaan kaunis nuori myyjä, jolla tosin oli täytettä huulissa ja varmaan myös muualla… kynnet, ja hiukset viimisen päälle sekä ”feikkirusketus” ja voimakkaat meikit. Hampaat oli myös varmasti valkaistu. Ajattelin, että just joo siinä taas hyvä esimerkki meille nuorille… Mutta sitten mitä enemmän tämän myyjän kanssa juttelin sitä enemmän aloin tuntemaan katumusta siitä miten saatoin tehdä typeriä johtopäätöksiä pelkän ulkonäön perusteella! Myyjä oli ihanan lämminsydämisen ja todella sympaattisen oloinen ihminen! Silmiin katsominen, hymy ja toisten ihmisten huomioiminen tekivät minuun vaikutuksen tuossa myyjässä! Siitä lähtien en ole enää kenenkään luonnollisuutta tai aitoutta määritellyt pelkän ulkonäön perusteella!

 89. Luonnollisuus on sitä, että ollaan oma itsensä, ja myös voidaan olla tälläytymättä joka päivä, hyväksyen itsensä sellaisena kuin on.

 90. Luonnollisuus merkitsee minulle aitoutta, niin henkisesti kuin fyysisesti. Hyvaksytaan itsemme ja muut sellaisena kuin olemme.

 91. Luonnollisuus on raikkautta ja sitä, että hyväksyy itsensä sellaisena kun on. 🙂

 92. Puhtautta ja sitä, ettei tuotetta ole testattu eläimillä yms. Iho tykkää kun on mahdollisimman luonnollista ja puhdasta 🙂

 93. Ihmisen luonnollisuus on itsensä hyväksymistä, itsevarmuutta ja rohkeutta olla itsensä. Rohkeutta näyttää itsensä. Luonnollisuus on avoimuutta ja aitoutta. Ylipäätänsä luonnollisuus on hyvinvointia ja terveyttä, luonnollisuus voittaa epäluonnollisuuden.

 94. Luonnollisuus merkitsee minulle puhtautta ja raikkautta. Omana itsenä olemista ja hyvää oloa.

 95. Mulle luonnollisuus merkitsee hyvinvointia edistävää puhdasta ruokaa, itsensä hyväksymistä ja omissa nahoissa viihtymistä. Luonnollisuus tulee pakottamatta ja vääntämättä. Siitä pystyy nauttimaan. 🙂

 96. Kemikaalien välttämistä. Itsensä hyväksymistä. <3

 97. Luonnollisuus merkitsee raikkautta, aitoutta ja itsevarmuutta olla oma itsensä! 🙂

 98. Puhtautta ja terveellisyyttä 🙂

 99. Puhtautta, terveyttä, hyvinvointia

 100. luonnollisuus tarkoittaa minulle puhtautta, raikkautta, omana itsenä olemista ja aitoutta.

 101. Luonnollisuus merkitsee aitoutta ja tietynlaista koristelemattomuutta, sellaista sopusointua luonnon kanssa

 102. Luonnollisuus on itsevarmuutta kantaa itsensä ihan naturaalina ja ylpeänä muiden edessä.

 103. Luonnollisuus on sitä että saa olla luonnollisesti täydin oma itsensä missä ja milloin tahansa, toisille se tarkoittaa meikittömyyttä ja toisille omia luonteenpiirteitä. Minulle luonnollisuus on tehdä minulle luontevia asioita ja käyttäytyä minulle luontevalla tavalla, myös ulkonäkö on luonnollinen kun on hoitanut ihoaan hyvin ja näyttää terveeltä!

 104. Itsestään huolehtimista, luonnon antimia ja lisäaineettomuutta.

 105. Sitä että uskaltaa olla oma itsensä, teeskentelemättä mitään muuta 🙂

 106. Puhdasta ruokaa ja oman itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on. Maailman ymmärtämistä tavalla, kuin se on ja rakkauden osoittamista läheisille.

 107. Luonnollisuus merkitsee minulle vapautta ja rohkeutta olla oma itsensä. 🙂

 108. Luonnollisuus on minulle päivä ilman meikkiä, jolloin iho on raikas ja puhdas. Luonnollisuus on myös itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on, omana itsenä. 🙂

 109. Luonnollisuus tarkoittaa minulle puhtautta ja freesiä oloa 🙂

 110. Luonnollisuus merkitsee minulle puhtautta ja kykyä olla oma itsensä. Sitä, että elää terveellisesti ja hyvinvoiden , oman tahdin mukaan.

 111. Luonollisuus…on se että voi olla oma itsensä ilman kosmetiikkatuotteita.. ja myös puhdas luonnollinen ruoka.

 112. Puhtautta,raikkautta ja hyvää oloa:)

 113. Luonnollisuus on omana itsenään olemista (ja pysymistä) niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

 114. Luonnollisuus on aitoutta. Jotain joka tulee itsensä hyväksymisestä sellaisena kuin on. Luonnollinenkin ihminen voi ehostaa itseään. Hän tuntee itsensä ja halutessaan osaa korostaa myös niitä ihan parhaita puoliaan. Sisältä kumpuava itsensä hyväksyminen on kuitenkin se, joka saa luonnollisen ja aidon tyypin sädehtimään!

 115. Luonnollisuus merkkaa raikkautta ja puhtautta, esim meikittömyyttä, jolloin iho saa palautua ja hengähtää 🙂

 116. Uskaltaa olla täysin oma itsensä, aito ja tekee omia valintoja, jotka tuntuvat oikeita!

 117. Minulle luonnollisuus merkitsee sitä, että voi olla täysin oma itsensä. Sitä, että on sinut oman ulkonäkönsä kanssa ja sitä, että omia virheitä ei tarvitse häpeillä tai piilotella vaan itsestään voi olla ylpeä.

 118. Luonnollisuus on sitä, että ihminen on oma itsensä ja aito.

 119. Luonnollisuus merkitsee minulle aitoutta ja kykyä olla oma itsensä myös uusissa tilanteissa. Ulkonäössä luonnollisuus on se mikä on laittautuessa vaikein tehdä, freesiys.

 120. Luonnollisuus merkitsee minulle tietynlaista vapautta tästä oravanpyörästä missä juoksemme päivät pitkät. Ei tarvitse aina olla vimosen päälle meikattuna ja laitettuna, töihin mennessä tämä on välttämätöntä koska me naiset koemme valtavia paineta ulkonäön suhteen. Viikonloppuna saa iho levätä meikittä, ja ihon hoitoon on enemmän aikaa kuin arjen kiireen keskellä. Meidän pitäisi vain enemmän alkaa arvotamaan luonnollista kauneuttamme ja luonnollisuutta kaikessa sen merkityksessä <3

 121. Luonnollisuutta ei mielestäni pysty sanoin määrittelemään. Se on jotakin ainutlaatuista niin koskematonta ja puhdasta jota ei pysty edes ymmärtämään. Me jokainen voimme omalla haluamallamme tavalla määrittää luonnollisuuden juuri meille sopivaksi.

 122. Hei
  Luonnollisuus on myöskin sitä, että me naiset voimme olla omia itseämme, ilman mitään ulkoisia paineita naisena olemisesta, mitä esim. naistenlehdet ovat pullollaan. Suihkunraikkaana ja hymyilevänä:)

 123. Luonnollisuus on kauneutta. Hyvällä ololla, terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla on suuri merkitys esimerkiksi ihon kuntoon, itse huomasin tämän kun aloin muuttamaan elämäntapojani. Luonnollisuus on puhtautta ja ihon kunnossa pitämistä, vaikka meikkiä olisikin on tärkeää huolehtia sen pesemisestä ja rasvailuista. Näin mä ajattelen. 🙂

 124. Luonnollisuus merkitsee minulle aitoutta, itsensä hyväksymistä ja kauneutta. 🙂

 125. Luonnollisuus on kauneutta 🙂

 126. Luonnollisuus merkitsee mulle puhtautta!

 127. Luonnollisuus merkitsee mulle ehdottomasti terveyttä, puhtautta ja itsensä hyväksymistä. 🙂

 128. Aitoutta ja puhtautta ainakin 🙂 Monia muita asioita kyllä myös. Laaja käsite.

 129. Luonnollisuus, kantaa itsensä sellaisena kuin on, korostaen omia hyviä puoliaan. Kauneinta on kun ihminen meikkaa hillitysti ja kauniisti. Ja pitää ihoa hyvänä. Freesille lookille iso peukku.

 130. Luonnollisuus merkitsee minulle puhtautta ja raikkautta, sekä aitoutta ja ylpeyttä kantaa itsensä sellaisenaan. 🙂

 131. Luonnollisuus merkitsee minulle sitä että voin olla oma itseni ja tuntea oloni kauniiksi myös meikittä.

 132. Luonnollisuus merkitsee minulle luonnollisuutta, puhtautta ja että voi olla oma itsensä aina, myös ilman meikkiä, ripsienpidennyksiä yms.

 133. Sitä että pystyy olemaan luonnollinen ja itsevarma ilman pakkelikerrostakin.

 134. Luonnollisuus lähtee sisältä, siitä että on oma itsensä. Tämän lisäksi yritän antaa keholleni mahdollisimman käsittelemätöntä ravintoa ja pitää huolta itsestäni välttäen turhia kemikaaleja.

 135. Luonnollisuus on minulle raikkautta, puhtautta ja sitä että tuntee olonsa hyväksi omana itsenään. 🙂

 136. Luonnollisuus on minulle osa itsevarmuuttani. Koen olevani luonnolisesti kaunis ulkoisesti sekä sisäisesti. Saan positiivista energiaa kun ympärilläni olevat mieltyvät luonnollisuudelle myös.
  Hauskaa joulunodotusta!

 137. Terveyttä, hyvinvointia, sisäistä kauneutta 🙂

 138. Aitoutta. Kenenkään ei tarvitse olla mitään muuta kuin luonnollinen, kaunis itsensä:)

 139. Luonnollisuus merkitsee minulle aitoutta, puhtautta ja raikkautta. En koe sitä ainoastaan fyysisyyteen liittyväksi, vaan mielestäni aito ja omana itsenään viihtyvä esimerkiksi paljon meikkaavakin ihminen voi olla luonnollinen. Itse kyllä kannatan myös ulkoisesti luonnollista lookkia, mutta kaikku lähtee sisältä <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*