Hyvää Äitienpäivää!

Oikein hyvää äitienpäivää kaikille maailman äideille, varsinkin omalle tärkeimmälle!

mama

Äiteys on mielestäni hienoin asia maailmassa. Kiiltävin ja tärkein tavoite elämään, mitä itselleni olen asettanut, on olla joskus maailman paras äiti. Toivottavasti myös osaan olla edes hitusenkin niin hyvä äiti kun oma äitini on minulle ollut.

Haluankin muutaman sanan sanoa omasta äidistäni, jota arvostan ja rakastan aivan älyttömän paljon… Olemme siskoni kanssa saaneet ehkä hienoimman kasvatuksen ikinä! En todellakaan ole koskaan saanut kaikkea mitä olen halunnut vaikka kuinka olisin pikkulikkana heittänyt itkupotkuraivarit kaupan lattialla, mutta jos jotain olen saanut niin turvallisuuden tunteen ja rakastetun olon.

Minulle on asetettu pienenä rajat eikä äidin silmille ole edes kannattanut hyppiä, mutta silti äiti on aina viettänyt aikaa minun ja siskoni kanssa sekä pitänyt huolen, että meillä on ollut hulvattoman hauskaa yhdessä. Naurua on mahtunut näihin vuosiin kyyneliin asti.

Äitini on todella vahva ja tulinen persoona, mutta silti niin rakastava ja hyväsydäminen. Jos joku on leijonaemo niin äiti! Pikkusena mietin aina, että äidin seurassa ei tarvitse pelätä ketään, koska äiti vetää jokaista äijää lättyyn tarpeen tullen! 😉

Äitejä on paljon erilaisia, niin kuin kasvatusmallejakin. Jokainen äiti päättää miten lapsensa haluaa kasvattaa ja tämä vastuu onkin aivan mielettömän iso. Äideillä on iso rooli lasten elämään esimerkillisenä persoonana ja vaikka joskus rakkaan äitini kanssa tapellaankin niin yhtä nopeasti riidat myös sovitaan. Huolista ja murheista on aina selvitty yhdessä ja vahvana tiimini tullaan aina pysymäänkin. äitienpäivä

Kiitos Äiti, että olet olemassa ja tehnyt minusta ja siskostani juuri tälläiset kuin olemme!

Mukavaa päivää kaikille ja näyttäkää äideillenne myös muinakin päivinä, miten upeita ihmisiä he ovat. Jos joku työ vaatii 24/7 työtä niin äitinä oleminen.

6 kommenttia

 1. Avatar

  Olen miettinyt että olisiko teillä tarvetta palvelijalle? Haluaisin alkaa palvelijaksenne täysin ilmaiseksi! Mitä mieltä olette?

 2. Avatar

  ”…vaikka kuinka olisin pikkulikkana heittänyt itkupotkuraivarit kaupan lattialla…”

  Lapsi joka on tuon tehnyt enemman kuin kerran on jaanyt kasvatuksesta paitsi…

  • Avatar

   …tai ei ole ollut lapsi ollenkaan. Olet ilmeisesti kasvatettu itse suoraa aikuiseksi ilman että olet ikinä uskaltanut uhmata vanhempien tahtoa.

   • Avatar

    Taidat olla se sama Pepita jonka näin Prisman lattialla eilen… Vai oliko se minun lattialla?

    • Avatar

     Enpä noista siun pepitoista tiiä 😀 itteeni ei juuri jorkit kiinnosta eikä tuu juuri kyllä makoiltuakaa ku omilla lattioilla 🙂 iha aiheeseen palatakseni sanon vielä et jos oot joskus lasten kanssa ollu tekemisissä nii vois kuvitella siunki tietävän että niillä kuuluu ihan vaa luonteeseen ja kasvamiseen tuo kyseenalaistaminen ja uhmaikä 🙂 ps. Jos riitaa haluut vaa haastaa nii meen vaikka Suomi24. Sieltä löytyy varmasti hengenheimolaisia sinullekkin:)

 3. Avatar

  Kylläpä olette kauniita 🙂 hyvät geenit selkeästi perheessä ;D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*