Yllätä Naistenpäivänä!

Kiitos kaikille ihan mielettön paljon, kun tulitte juttelemaan ja bongaamaan uunituoreen kirjani Go Expo- messuilta. Kova työ palkitaan aina ja teidän kommentit saavat minut jatkamaan tätä unelmatyötäni liikunann- ja hyvinvoinnin parissa.
image

Kirja oli kaikelle huipennus ja vielä tuleva valmistuminen koulusta toukokuussa. Tiedän tasan tarkkaan, että mitä vain voi saavuttaa jos oikeasti haluaa ja aion jatkossakin seurata määräteitoisesti unelmiani. Toivottavasti saan myös sinut seuraamaan unelmiasi!

Bongaa moottoriturpa pressitilaisuuden jälkeen täältä: http://www.iltalehti.fi/kuntoilu/201603040175928_tj.shtml

Naistenpäivä on huomenna tiistaina 8.3. ja mikäli et ole vielä muistanut puolisoasi, ystävääsi tai läheistäsi nii nyt voit muistaa häntä kirjallani, jonka voit tilata täältä,  Naistenpäivä hintaan -20% ja ilman toimistuskuluja. Yllätä joku ihana ihminen!

Lisäksi kirja tulee tai on jo tullut myyntiin kirjakauppoihin, joten myös sieltä voit sen bongata!
image

Haluan kiittää kuitenkin kaikkia jotka olitte mukana kirjan teossa, niin yteistyökumppaneita, kuvaajia, kustantajaa ja kirjailijatoveria! Iso kiitos myös teille lukijoille, jotka inspiroitte minua jatkaan työtäni ja antamaan siinä parhaani sekä kiitos läheisille, perheelle ja rakkaille ystäville, sillä olette aina tukeneet minua kaikessa mihin ryhdyn sekä tarpeen tullen puuttuneet jos vauhti on yli rajotuksien. Ette koskaan ole yrittäneet polkea minua alas!

Kiitos <3

Inspiroivia lukuhetkiä kaikille!

6 kommenttia

 1. Avatar
  inga gustafsson

  Moi 🙂 tilasin kirjan ennakkoon helmikuun puolessavälissä ja kyselisin että onko kirja lähtenyt postiin jo 3.3 ?

 2. Avatar

  Onnea kirjan johdosta! Haluaisin kuulla mitä mieltä olet Tomi Kokon aatteista ravintoon liittyen ja oletko samoilla linjoilla hänen kanssaan?

  • Avatar

   Kiitos paljon!
   Oma aatteni on että jokaisen olisi hyvä löytyy omalla kohdalla toimiva ruokavalio mutta kuitenkaan ei liian niukaksi kannata syömistä laittaa. Jos toimii maidoton/viljaton niin silloin kannattaa syödä niin, jos taas maito ja vilja sopivat niin miksi niitä ei söisi. Omille asiakkaille jokaiselle räätälöidään juuri sellainen ruokavalio kuin he kokevat sopivaksi eli tahallaan en laita ketään rajoittamaan mitään jos ongelmia ei ole 🙂

   Itselläni aina on monien kuukausian testaus ennen kuin oikeasti tiedän onko eroa. Kuten maidottoman/viljattoman ruokavalion testaus kesti puoli vuotta ennen kuin päädyin että se toimii minulla paremmin. 🙂

 3. Avatar

  Onnittelut vahva nainen! Rakastan blogisi ja Instagram sivulla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*