Yhteenveto ja vastaukset kysymyksiin!

Waude, upeeta huomata miten aktiivisesti tuli kysymyksiä! Mulle on tärkeää tietää, että mitkä asiat kiinnostaa lukijoia, jottei höpötys täällä menis ihan turhanpäiväseks. Jotkut kysymykset toistuivat, joten olen tähän nyt koonnut vastaukset. Kysymykset, jotka liittyivät henk.kohtasesti kysyjään ovat saaneet vastaukset suoraan kysymyksen alle…
Vastaan kysymyksiin niin, miten asiat ovat tällä hetkellä.. treenaaminen paino yms..

Pituus ja paino? 164,5cm, 60kg

Kuinka monta kertaa sä käyt viikossa salilla? Mulla on 8 päivän kierto joka sisältää 6 salitreeniä.
Herkutteletko sä ollenkaan? Tällä hetkellä en, koska kisoihin valmistautuminen, muuten elämässä kyllä, mutta max 1.kerta viikkoon.

Oletko aina ollut noin hoikka, vai oletko ”laihduttanut” ja näin ruvennut treenaamaan? Aina olen ollut hoikka, vatsalihakset ovat näkyneet niin kauan kuin muistan.

Seurusteletko sä? En

unelmien mies? Fiksu, sporttinen, aito, määrätietoinen ja itsevarma

Luetko kirjoja? Jos, niin mikä on ehdottomasti paras lukemasi kirja? En lue kirjoja, pitäisi aloittaa. Enkä osaa sanoa mikä on paras, mutta seuraavaksi luen jonkun Jillian Michaelsin kirjan.

Oletko opiskellut kieliä? Jos, niin mitä ja sujuuko ne? Englantia, saksaa, ruotsia ja espanjaa. Englanti sujuu parhaiten, ruotsi jotenkin, espanjaa ja saksaa ymmärrän.

Miten treenasit nuorempana/treenasitko ollenkaan? Jo pikkulikkana treenasin samaan aikaan fudista ja yleisurheilua ja kun yleisurheilu jäi niin alotin karaten.. Ja kun nousin liigajoukkueeseen panostin pelkästään fudikseen. Eli 8 vuotiaasta lähtien on ollut min 5 kertaa viikossa harjoitukset.

Onko sulla raitoja hiuksissa vai ihan oma väri? Oma väri on, joskus talvella vähän sävytetty raidoilla kun tummenee.

Jatkatko syksyllä siellä lapissa koulussa vai jotain muuta? En jatka siellä enään, aloitan vierumäen liikunnan ohjaajakoulun syksyllä.

Käytkö koskaan baareissa? Käyn, mutta harvemmin juon. Ja nyt en juo ollenkaan.

Miks sun polvi on pitäny leikata? Kauan on menny kuntouttaa ja miten on onnistunut? Häiritseekö polvi reenatessa? 14 vuotiaana polvi meni pelissä todella pahasti ja se leikattiin, jonka jälkeen sitä on vielä 3 operoitu. Kuntoutuksii per leikkaus meni yleensä puol vuotta. Pariin viimeiseen muutama kuukaus. Onnistuin hyvin koska tein niin tunnollisesti kuntoutukset. Ei enään häiritse koska olen sen saanut hyvin kuntoon, mutta jos esim monta tuntia menen pelaamaan korista tai lenttistä niin tulee kipeeksi.

Miten sun mallin ura alkoi ja päädyit esiintymään kaikenmaailman videoihinkin? Fitnessmalli kisan kautta tullut enemmän keikkoja, esim musavideot yms.. yks työkeikka mallina tuo usein monta uutta lisää.

Kertoisitko täsmäliikkeitä peppuun ? Ja muutenkin kyykkäämisen tekniikkaa…? Hyviä peppuliikkeitä on kyykyt, lantionnosto, maastavedot, ja erilaiset pakaralaitteet (jalan työnnöt, loitonnus) Kyykkäämisessä hartioiden levynen asento.. selkä suorana ja pappu laskeutuu alas, niin että polvet eivät mene varpaiden yli ja niin alas kun pääsee ja samaa reittiä ylös.. katse hiukan yläviistoon. Jännitys kokoajan pakaroissa ja reisissä.

Kuppikokosi? Riippuu seosonista, niinkin hauskaa että kolmen koon nainen!! :DD  kolme eri kokoa ehtii koluta läpi aa-b

Tunnetko koskaan oloasi ”luovuttajaksi” jos et esim jaksa treeniä niin lujaa kuin normaalisti?
Tunnen ja esim, jos loukkaantumisen takia joudun keskeyttämään, pää ei kestä yhtään.

Oletko koskaan liian väsynyt treenaamaan, skippaatko koskaan yhtään treeniä? Olen välillä tosi väsynyt ja silloin usein menen salille eikä siitä tule mitään ja joudun todella taistelemaan treenin läpi. En skippaa jos ei ole järkevää syytä, koska haluan treenata.

Mitä haluat tehdä tulevaisuudessa? Toteuttaa unelmia ja nauttia elämästä 😉

Tunnetko välillä paineita siitä, että olet niin nuori ja julkisuudessa? ´Hirveesti en ole ajatellut asiaa ja asettanut paineita, mutta tottakai sitä miettii, että ihmiset pitää kisojen voittoa helppona vaikka se ei ole lähelläkään. Kovia kilpailijoita vastassa ja missä tahansa vaiheessa kroppakin voi sanoa itsensä irti koko touhusta.

Miten jaksat päivästä toiseen painaa täysillä ja pitää tiukkaa linjaa, mikä sua motivoi? Oon päättäny haastaa itteni ja katsoa onko musta tähän.. jos ei oo nii petän itteni jos on niin tunnen itteni henkisesti vanhemmaks.

Onko perheesi urheilullinen? On joo sportti perhe, ite olen vielä hiukan enemmän kilpailuhenkisempi kuin muut.
Miten päädyit pienenä valitsemaan jalkapallon? Olin jo monta vuotta ennen joukkueeseen menoa pelannut poikien kanssa niin oli sitten aika siirtyä kunnon joukkueeseen. Jalkapallon ja jääkiekon väliltä mietin silloin.

Ootko rikas? Jos oisin rikas, en usko että istuisin täällä toimistossa 🙂

Onko sinulla minkälainen liikunta-alan koulutus? Vasta opinnot kesken, 1v liikunnan neuvoja koulua ja tulevat 4 vuotta liikunnan ohjaaja koulua ja siihen sisälle personal trainer ja ravintoneuvoja.,
Juotko limuja? Light- limuja joo

Mitkä on sun ns. ”huonot” puolet?  Malttamattomuus, huono keskittymiskyky, äkkipikaisuus

Mitkä on sun kolme lemppariliikettä vatsoille? Kiertoliikkeet painon kanssa, linkkarit, jalkojen lasku maahan, selkä lattiassa.

Mikä on lempivärisi? Kirkkaan sininen

Miten kiinteyttää nopeasti ja tehokkaasti ilman dieettejä? Puhdas ruokavalio ja aamuaerobiset ja hyvä treeniohjelma. Jos haluaa tiputtaa painoa ja kiinteytyä on dietti vähän pakko.

Mikä on mielestäsi paras liike pakaroille? Suorinjaloin maastaveto
Kuka suunnittelee sun treeni/sali ohjelmat? Tällä hetkellä valmentaja
Kauanko sulla menee suunnilleen aikaa salilla per kerta? 1,5-2h
Kuinka saan tietyt makuhimot kuriin? Dietilla light-limu (pepsimax, zero) välillä se on vaikeeta, mutta nyt ei oo vaihtoehtoja. Offilla hedelmät ja marjat tai prode patukat.
miks muutit rolloon? Sen aikaisen poikaystävän kanssa muutettiin sinne opiskelemaan.
montako kertaa oot seurustellut? Kerran kunnolla
 mihin sun suhteet on päättyneet? Yhteiseen päätökseen
ovatko ne olleet pitkiä?  4,5 vuotta
milloin olet syntynyt? Joulukuussa -93

Oletko tyttömäinen tyttö? Nykyään enemmän, mutta luonne ihan poikatyttö

Onko sydämesi koskaan särkynyt? Ei ole

Pidätkö elämästäsi? Pidän todella paljon
Oletko koskaan ajatellut mennä kauneusleikkaukseen? Vain jos lääkäri määrää. (palovammat, syöpä, onnettomuudet)

Mitkä ovat suurimmat pelkosi? Menettää läheinen ihminen tai vammautua/menettää terveys itse niin, etten voi enää urheilla

Mikä saa sut iloiseksi juuri nyt? Läheiset ihmiset ja heidän hyvinvointi ja onnistumiset, hyvä sää ja hyvätreeni!

Onko kukaan koskaan pettänyt sua? Ei ole
Tai oletko itse koskaan pettänyt ketään? En ole
Hengaatko enemmän poikien vai tyttöjen kanssa? Poikien, nykyään alkaa erot tasottua.

mitä kautta pääsit siihen kesäkumibiisin musavideoon? Tulivat kysymään

millanen cheek oli livenä? Erittäin mukava, hauska ja muut huomioonottava persoona ja aito

entä jukka poika? En nähnyt

käytkö solariumissa vai mite sulla on noin kaunis rusketus? Espanjassa sai hyvän pohjan ja näillä keleillä tuntikin ulkona tuo hyvän värin.

Millaisia ihmisiä et voi sietää? Isekkäitä

Muuttaisitko mitään itsessäsi? Muuttaisin.

Pidätkö ulkonäöstäsi? Olen ihan tyytyväinen joo
Minkälaisena persoonana kuvittelet ihmisten pitävän sinua? Sporttihulluna, avoimena, määrätietoisena ja luotettavana.
Pidätkö itseäsi itsevarmana ihmisenä? Pidän
Mitä haluat elämältäsi? Terveyttä ja onnellista elämää, joka sisältää paljon kasvattavia ylä- ja alamäkiä.
Ootko koskaan sairastanut mitään mielenterveysongelmaa (masennusta,ahdistusta..)? En ole, koskaan.

 Minkä ikäsenä sun mielestä vois alkaa ihan kunnolla kasvattamaan lihaksia? 15v? Pojat ainakin.. mutta tytöt mielummin vaikka 17-18. Suosittelen kyllä pojillekkin, että sitten kun alkaa kehitys olemaan lopussa. Sitä ennen kehittää kaikkea mikä on 15-16 herkkyydessä.

uskotko, että fitness olis osa sun elämää, jos se ei olis niin ”muotia” nykyään? Olisi, ja se on ennen muoti-ilmiötäkin ollut. Ja tarkoitan tällä terveellisiä elämäntapoja ja punttia en fitnestä. Itsellä on terveet ja tarkat arvot lajia kohtaan ollut aina.

Tuleeko paljoki parempia tuloksia jos syö hyvin ettei Epäterveellisesti ? Ihan erilaisia tuloksia, huonolla ruokavaliolla treeni menee melkeimpä hukkaan.

Onko mahollista polttaa rasvaa ja kasvattaa lihaksia samaan aikaan? Miten? On, itse tein niin viime kesänä. Hyvin suunniteltu ruoka- ja treeniohjelma ja tarpeeksi lepoa.

Voiko tuloksia saada syömällä vain perus kotiruokaa vai olisiko säännöstelty dieetti parempi vaihtoehto? Voi saada, mutta paras olis ylläpitää koko ajan hyvää ruokavaliota, ei mitään diettejä.

Miten pysyt noin positiivisena? Varmaan vaan voin niin hyvin. Mieli hyvä, elintavat hyvät 🙂 paha kysymys. Enkä kauheasti kasaa itselleni stressiä
Mottosi? What doesn’t kill u makes u stronger, tai eat clean train dirty
Kuinka monta kertaa viikossa treenaat? n.10
Koetko olevasi hyvä roolimalli, miksi? Joillekkin joo, koska olen sellainen mikä olen, en yritä olla mitään muuta on sitten kyse mistä tahansa tavoitteesta tai unelmasta teen kaikkeni sen saavuttamiseen.
Miten aloitit treenaamisen ja miksi? Tällä tarkoitetaan varmaan salitreeniä. Aloitin koska nautin siitä jo fudiksen rinnalla oheisena. Saan siitä tosi hyvän fiiliksen ja voin todella hyvin,.

Millä herkuttelet dieetin ulkopuolella? Kun kisa on ohi syön mitä vaan silloin tekee mieli. Mutta nyt en millään 🙂 ja offilla muuten 1 kerta viikkoon jotai mitä tekee myös mieli. En ole kovin perso herkuille.

Milloin oot tyytyväinen vartaloosi, eli missä kulkee stoppi? Onko se nyt vai 10kg lihaksen jälkeen vai..? Tosi vaikee kysymys, koska en tiedä! 🙂 haluan kokoajan olla hyvässä kunnossa en kehonrakentaja tai tosi lihaksikas.. vaan naisellinen ja fitti!

Oletko koskaan skipannut treeniä, kun ei ole huvittanut tmv huono tekosyy? Yritän muistella, mutta ei tule mieleen. fudistreenit oon joskus pikkusena.

Reidenympärys? Teen ympäryysmitoista jonkun postauksen, nyt ei ole välineitä.

Paljonko kyykkäät, penkkaat, vedät leukaa, pystypunnerrat? Tähänkin vaikea vastata dietillä ja kun en tee max toistoja. Ja riippuu ihan mitä liikkeissä on. Ennätys painoja millä olen sarjoja esim 3-5×6-15 toistoa tehnyt on: kyykky 90kg, leukoja 16, pystypunnerus en tiedä.

Onko sinulla koskaan mennyt treenaaminen ’yli’,että joku läheisesi on joutunut puuttumaan siihen? On, jossain vaiheessa saattoi mennä 3-4 tuntia salilla.

Luin jostain postauksesta että oisit menossa vierumäelle opiskelee ens syksynä? Lpt vai liikunnan ohjaajan amk? Onko siulla pääsykokeet sinne vai pääsetkö ns. suoraan sisälle sen entisen koulutuksen perusteella minkä kävit rovaniemellä? Pääsin sinne viimevuonna sisään kun hain, eli siis liikunnanohjaaja AMK.

Miten olla rohkeasti oma itsensä? Miten saada itsevarmuutta ja korostaa omia hyviä puolia? Arvostelen paljon toisia ihmisiä ja haluisin siitäkin tavasta eroon..? Tutustu itseesi, mieti kuka olet, mitä haluat, mikä sinussa on parasta.. osaa kehua itseäsi ja myös arvostella itseäsi hyvissä määrin. Itsevarmuus tulee ajan kanssa, mutta haasta itsesi sellaiseen mihin et usko pystyväsi. Epäonnistu ja naura itsellellesi. Onnistu ja ole tyytyväinen.
Arvostellessasi mieti että pidätkö itseäsi muka parempana ihmisenä, mitä jos kyseinen henkilö onkin ihan mahtava tyyppi.. tutustu ennenkuin leimaat! 🙂
Mikä sun ysiluokan päättärin keskiarvo oli? 8,6
MIKSI aloitit treenamisen ja kisaamisen fitnesksessä? Treenannut olen aina, se on ollut 5 vuotiaasta itsestään selvyys. Kisaamisen fitnesissä aloitin koska haluan haastaa itseni ja nähä onko musta tähän 🙂
Kuinka tunnollisesti treenaat ja mikä motivoi sua kaikista eniten ? Onko sulla nyt selkeitä tavotteita joiden eteen ehkä ponnistelet? Tosi tunnollisesti, ei oo ikinä tarvinnut edes itse skarpata treenaamisen suhteen. rakastan sitä! 😀 mua motivoi eniten upeet ihmiset, jotka vaikeuksienki kautta taistelee itseään lähemmäks unelmia. Tällä hetkellä tavoite on noi nuorten bodyfitnesin sm-kisat.
onko tossa FitBody- magazine lisää kuvia susta? ja millon ilmeestyy kauppihin?:) 1-2 ja juttu. Noudatako ruoka valiota AINA? en mä aina noudata, mutta tarveellisesti elän. JA syötkö vitamiineja Aina? useasti kyllä  Mitä urheilu lajia et ole kokeeilut? kuviokelluntaa mikä on sun rasva prosentti? nyt en tiedä. veikkaisin 13 ja mikä on sun paras kohta kehossa?? ja ja heikoin? Paraskohta on vatsat ja heikoin keskivaratol levyys.
Onko 15-vuotias mielestäsi liian nuori käymään salilla joka viikko? Ei jos ohjelma on fiksu, eikä mitään max voimaa.
Mitä mieltä te Bodyfitness sm. kurinalaista ruokavaliota noudattavat olette, jos kaverinne esimerkiksi käyvät mäkkärissä syömässä tai jotain. Muutama kaverini on innostunut Body fitnessistä viimeaikoina, ja tuntuu että me muut suorastaan kuvotamme heitä joskus, vaikka kukaan meistä ei siis ole varsinaisesti ylipainoinen. Mitä ajattelette kavereidenne ja toisten ihmisten ruokavalioista? Ihan dorkaa mun mielestä rupea arvostelemaan tai kuvottamaan.. ei siitä ruuasta mitään hyvää saa, mutta mitä sitten jos sillon tälläin käy. Yleensä jos alkaa muita arvostelemaan on hommat noussut päähän. Jos on itse tehnyt valinnan noudattaa kurinalaista ruokavaliota ei pidä muita arvostella sen takia. Tollaiset yleensä menettää ystävät ja ainoa mitä näkee on peilikuva ja ongelmat kehossaan. ei hyvä!
TOP 3 sun lempi asiaa sun ulkonaossa? Timmi kroppa, isot silmät, vatsat
 TOP 3 mista et tykkaa sun ulkonaossa? pisamat, kyljet, nenä
Ja samat TOP kolmoset persoonallisuudessa
+ periksiantamattomuus, aitous, avoimmuus
äkkipikaisuus,  lyhytpinna, keskittymiskyky

Millainen oot ollu teini-iässä? Lähinnä panostin urheiluun, sellanen poikatyttö

Ootko ikinä polttanu tupakkaa? en! enkä koskaan aijo.. oma lupaus

Haluatko tulevaisuudessa lapsia? Joo tottakai!
Uskotko Jumalaan? En, mutta hyvyyteen joo
Paljon juokset cooperissa? en ole päässyt kunnolla kokeilemaan mutta vertauksena 1500m 5.04
Juotko kahvia? juon
Mikä on sun ns ”pahe” ? hmm.. tää on vaikee. varmaan valvominen, en malta mennä nukkumaan.
Mitä asioita ihailet/paheksut ihmisissä? Ihailen aitoja, itsevarmoja ja määrätietoisia ihmisiä ja varsinkin omalla tarinallaan inspiroivia. Paheksun ahneita, itsekkäitä ja saamattomia ihmisiä.
mikä sulle on oikeesti tärkeintä elämässä ja mitä tekisit jos esim tulisi niin paha loukkaantuminen että urheilu ois siinä? Tunnetko ”huonoa omaatuntoa” siitä että uhraat niin paljon itseesi ja urheiluun? Mulle tärkeintä elämässä on mun perhe, ystävät ja terveys. Tietenkin myös unelmat ja niiden eteen kaikkensa tekeminen. Paha vastata mitä tekisin jos en vois urheilla, joutuisin totaalisesti ettii uuden minän. Välillä joo jos en ole nähnyt ystäviä tai perhettä aikoihin, mutta pidän huolen ettei koko urheilu mene perheen ja ystävien edelle vaan etin elämään tasapainon.
mitä mieltä perheesi ja ystäväsi ovat tästä kovasta treenistä ja diettaamisesta. Jaksavatko he tukea sinua koska tämä on sitä mitä itse tahdot, vai oletko joutunut joskus vakuuttelemaan vanhempiasi tai mahdollisia isovanhempia siitä miksi treenat niin kovin. Aluksi huoli heräsi ja he ihmettelivät miksi, joten olen jokaiselle kertonut tavoitteeni ja arvoni lajia kohtaan eikä enään tarvitse selittää. he tietävät tasan tarkkaan miksi tämän teen ja että ajatukseni ovat terveet, joten ei enää hätää.
Kun aloitit salitreenin, nousiko painosi ja kuinka paljon? Nousi. olin pyörinyt 59 kilon kohdilla ja painoa tuli 63kg.

Mikä on sun vahvin lihasryhmä ja minkälaisia vastuksia käytät siinä (johonkin esimerkkiliikkeeseen)? Jalat, prässi 250kg, kyykky 90kg.

Entä heikoin lihasryhmä ja mitkä vastukset jossain esimerkkiliikkeessÄ? Selkä ylätalja leveellä otteella rinnalle 55kg.  (sarja 3×12)

Kerro sun fudis urasta:) millon alotit missä joukkueissa oot pelannu, oliko tähtäimet korkealla ja ikävöitkö joukkuekamuja? Aloitin ebk.ssa 7-8 vuotiaana. Tähtäimet oli korkeella ja olin jo pienenä erottuva pelaaja ja kova maalintekijä. Sieltä sitten edustusjoukkueiden kautta , piirijoukkueet, aluejoukkue. menin honkaan ja hongan b.sm joukkueesta nousin naisten liigaan. Ja nuorten maajoukkueita tuli koluttua läpi ikäluokissa 17,18,19. Ikävöin!! mutta välillä käyn moikkailemassa 🙂
Mistä sinun äänen voi kuulla ? Pitääkö tulla jonnekkin livenä kuuntelemaan ? Tulevaisuudessa tulee videoita ja alan koluamaan tapahtumia läpi 🙂
miten saisin lisää motivaatiota salille lähtemiseen? Jokaisen on löydettävä itselleen sopiva treenimuoto/laji mistä nauttii. treenaaminen ei saa olla pakko pullaa.
Minkälainen kaupunki Rovaniemi on asua/opiskella? Ja minkälaista teillä on siellä koulussa? itse en viihtynyt, mutta monet viihtyvät ja tykkäävät asua. paljon opiskelijoita joten opiskelukin usein mukavaa. mulla vaan kaikki pk seudulla, perhe, työt, ystävät.. niin en viihtynyt. Koulussa tosi rento meininki ja hauskaa. liikuntaa enemmän kun teoria..
onko sulla viikottain suunniteltu treeni ja lenkkipäivät vai menetkö fiiliksen mukaan? kaikki suunniteltu ja ohjelman mukaan treenaan, helpompi saada hyvä treeni aikaan.
Miten lähestyit nykyisiäsi sponsoreita? Eli siis miten olet saanut nykyiset sponsorisi? Hyvä tuuri käynyt, kun en ole itse lähestynyt ketään, että jostain ovat nähneet/kuulleet ja ottaneet kontaktin.
Onko herne-maissi-paprika sekotus hyvä vaihtoehto kasvislisäksi lihan kanssa? Vai onko kukka- ja parsakaali parempia? vaihtele 😉
vaikka välillä herkuttelee, syö terveellisesti muttei diettiruokamaisesti, voiko silti vatsikset kehittyä niin hyviksi kuin sulla että näkyy niin hyvin? voi mutta on myös paljon geeneistä ja treenistä kiinni.
Jos on pakko valita, niin kenen uskot vievän expon vapari fitneksen? maikku vie ja pia toinen ja eve kolmas. kysyit vielä, että miksi en itse mene.. niin suoraan sanoen ei siinä olisi mitään järkeä kun ei ole voimistelu taustaa. naurettavalta vaan näyttäis.
Kuinka monta grammaa syöt rasvaa päivässä ja mitkä ovat pääasialliset rasvan lähteesi? en tiedä, mutta rasvat tulee pääosin, kookosäljystä ja avokadosta.
Huuuh paljon oli kysymyksiä! ja joihinkin vastasin kommenttina takaisin! kiitos.. ihana nähdä aktiivisuutenne.. tästä hommat jatkuu eteenpäin.. saa nähä mitä kaikkea vielä keksin 😉

87 kommenttia

 1. oot upea!! En tunne sua, mut jo tän blogin läpi näkee, miten aito oot! Tollasia ihmisiä pitäis olla paljon enemmän 🙂

 2. Pakkosanoa, että oon saanut susta älyttömästi motivaatiota. Oon aina ihmetellyt, että miten porukka pystyy diettaamaan ja reenaamaan niin hulluna, varsinkin jos ystävät vaan röökaa, syö roskaruokaa ja ryyppää… Sä sanoit yhdessä postauksessa, että täytyy vain olla oma itsensä ja siinä samalla erottuu ne tosiystävät 🙂 se on tsempannu mua ihan hulluna eteenpäin! Koska mitä sitten vaikka kaverit polttaa eikä oo kiinnostuneita reenaamisesta, kyllä mä silti voin olla! 🙂 että täytyy vaan uskaltaa oikeesti olla sitä mitä haluaa!

  Tää asia mielessäni lopetin tupakoinnin ja juomisen. Kaverit ei usko sitä vieläkään, sillä join vähintään 2x/viikko ja poltin askin päivässä. Nyt korjailen ruokavaliota ja ens viikolla alkaa taas salireenit – ehkä tällä kertaa paremmalla menestyksellä, kun on elämäntavat kunnossa! 🙂 ja esimerkiks sun blogi antaa motia! Ei mua ees huvita juoda/polttaa, kun tekee mieli vaan juosta ja päästä reenaa 🙂

  Ihan käsittämätön fiilis! Kiitos sulle!

  • just niin!!! ihan mahtavaa, että oot ymmärtäny mun bointin just niinku tarkotuski!! 😀

   upeeta, jatkaa samaan malliin! hienoo, että kääntyny tolleen päin! ja lupaan… että toi sun käsittämätön fiilis johtuu tosta elämäntapa muutoksesta!!

 3. Tarkenappas tätä..Uskotko Jumalaan? En, mutta hyvyyteen joo mitä tarkotat hyvyydellä?? Mä uskon ite jumallan ja pahaan..

 4. Sulla on ihana blogi ja tän lukemisesta saa itsekin lisämotivaatiota treeniin! 🙂 Oot tosi kaunis!

 5. Ihanaa kun vastasit näihin niin pian 🙂 Oot upea! 🙂

 6. Saako esittää lisä kysymyksen? 🙂
  Käytätkö vyötä salilla ja milloin? Esim käytätkö selkätreenissä?

 7. Miks tekstissä on noin paljon kirjotusvirheitä?:D

 8. Ensinnäkin, kiitos näin ihanasta motivoivasta blogista! 🙂 Ja sitten toisena, olisiko sinulla jotain hyviä selkä -ja reisiliikkeitä mitä voisi ihan kotona suorittaa?
  Olisi kiva saada joku postaus myös liikkeistä mitä voisi tehdä kotona. Käyt tietenkin salilla, mutta jos löytyisi jotain vinkkejä ”kotitreenaajille”?
  Mukavaa kesää!! 🙂

  • Ihan perus selkälihakset ja sitten jos on leuanveto tanko niin leukoja ja jos painot niin niiden kanssa pystyy. 🙂 reisille kyykyt, yhella jalalla askeleella yms ja jos jumppa pallo niin sen kanssa.

   hyvä vinkki! katotaan jos johonkin väliin kokoan 🙂

 9. Oot kadehdittavan huippu tyyppi! 🙂 Ja kirjotat motivoivasti ja hyvin 🙂 Saanko kysyä meinasitko mennä armeijaan vai ootko ehkä jo käyny sen?

 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 11. Moi! Oleleko törmännnyt salilla kun reenaat niin samaa sukupulta tykkääviin?? ja mitä miltä olet niisä?:)

 12. Hei vastaaa mulle jos oot kiltti :DD monennella pääsit autokoulun inssin läpi? entä teoriakokeen? (sori outo kysymys)

 13. hei osaisitkohan vastata tämmöseen kysymykseen, että kun äsken salilla tuli alataljassa tohon olkapäälihakseen hirvee kipu, sen jälkeen sillä pysty vaan tosi heikosti tekeen esim pystypunneruksen.. vähän masenti kun koko treeni oli sen jälkeen tosi takkusta.. toinen käsi kyllä toimi, mietin että onko kyseessä revähdys vai jotain muuta.. jos osaisit mitenkään auttaa asiaan edes vähän niin olisin todella kiitollinen 🙂 miten sä suhtaudut itse loukkaantumisiin?

  • tosi vaikea sanoa kun en tiedä onko se sivu keski vai takaolkapäässä, millanen kipu on ja mistä liikkeestä. siinä voi olla revähdys tai joku pieni revähdys vain. anna sen nyt olla ja jos kipuilee kauemmin niin käy näyttää.

   mulla on ollu loukkaantumisia enenmmän kun lääkäri määrää :DD en ees halua mietti, ennen en välittänyt ja sen takia meni aina vaan pahemmaks. voin kertoa että 4 polvileikkauksen, ja siihen lisäksi kaikkien muiden vammojen jälkeen olen ruvennut vähän enemmän miettimään järjellä

 14. oot ihan huipputyyppi <3

 15. Moi! Minkä verran sulla menee rahaa ruokaan kuussa? Ja mistä löydät noinkin monipuolisen oloiset reseptit vai menetkö ruuan kanssa vain fiiliksen mukaan?

 16. Mitä pahaa pisamissa on? 🙂 Mulla on niitä varsinkin kesällä naama täys. Oon alkanut vasta vanhemmiten tykkäämään niistä. Ne on söpöjä ja persoonallisia.. 🙂

 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 18. Katsoin musavideon ja huomasin heti että sinä olet siellä. Oli varmasti hauskaa tehdä sitä yhdessä Cheekin kanssa. Cheek on mun idoli ♥
  Ja niin olet sinäkin. Harrastan lentopalloa ja yleisurheilua ja mulla on todella vaikea hyväksyä mun kehoa. Nyt oon jotenkin alkanut hyväksyy itteni. Oon omasta mielestä mahasta pyöree mut jalat ja kädet, pelkkää lihasta. Nykyään kyllä sixpack erottuu hieman vatsasta ja oon jouluna 13 -vuotias. Treenaan joka viikko kolme kertaa kerho yms. Oma-aloitteisesti käyn lenkillä ja teen lihaskuntoliikkeitä. 🙂 Omistan pisamat ja vihaan niitä >:D
  En keksi enää muuta sanottavaa kuin että oot ihana ja haluaisin nähä sut livenä. :3 ♥

  • joo oli tosi kivaa! jare on huippu tyyppi!

   Pitää hyväksyä, oot sportti mimmi! ole ylpee itestäs! ja olet vasta niin nuori, että kroppa ehtii muuttua kuule ties mihin suuntaan 😉

   kiitos paljon! varmasti näät kun tapahtumissa oon mukana ja jos jostain löytää niin treenaamasta 😉

   hauskaa kesää!

 19. Tuo sinun TOP3 mistä et pidä ulkonäöstäsi, heh. Nehän ovat sitä persoonallisuuttasi 🙂 Ulkonäköösi en mitään lisäisi enkä mitään ottaisi pois 🙂

  • Eivät ne mun päivää pilaa 😀 kunhan jotain keksin kun kysyttiin. ei ne lempi kohtia ole mutta en usko että muuttaisinkaan.

  • Kunhan keksit jotain? Vau… et muuttais mitään. Olet ensimmäinen ihminen kuka on täysin tyytyväinen omaan ulkonäköön! Sanoit kyljet, mikä niissä on vikana?

  • Tottakai on kohtia mistä ei tykkää ja haluis muuttaa mutta eiköhän jokainen akillen kantapää kokoo meistä sen persoonan 🙂 eli ei niille mitään voi nii turha puhuu muutoksista 🙂 kapeenpu keskivartalo tekis enemmä tiimalasia kroppaan 🙂

 20. Osaisitkohan auttaa minua?! Olen muuten siro ja urheilullinen mutta reiteni ovat aivan jäätävän isot. Miten saan niitä pienemmäksi? Rasva% alas? Pienillä painoilla pitkiä sarjoja vai? Hauskaa kesää sinne!:)

 21. moi! sori et on aika kyselemässä..mut on mitää kyssäriä mihin et vastais?..missä mennee sulla raja?:)

 22. Postasit aiemmissa teksteissäsi sanonnan nunca te rindas(?)=never give up. Onks se espanjaa vai mistä oot sen oppinut? Et sattumoisin tietäis samaa sanontaa latinaksi?:)ps. Vaikutat huippu tytötä!

 23. Mitä mieltä oot light-limujen terveellisyydestä?

 24. mitä sulla meni rikki polvesta silloin kun olit 14?

 25. Moikka Oona! Oon lueskellut sun blogia ja oot tosi inspiroiva ja ihanan energinen tyttönen! Haluaisin kysästä sun mielipidettä, kun en itse ole liikunnanlan ammattilainen, tai sinä olet ainakin enemmän! 😀

  Rakastan treenaamista ja salilla käyn 4-5 x viikossa, jonka lisäksi thainyrkkeilyä nyt kesällä kylläkin vähemmän, n. 2 x viikossa. Päiväkulutukseni on 2400 kalorin tuntumassa. Tällä hetkellä vedän niukemmalla ruokavaliolla, koska haluan nitistää viimeisimmät pari kiloa pois kesän aikan! kaloreiden saanti päivässä noin 1400 kcal (prot 130, hiil 120 ja rasvat 40 g). Onko sinusta tuo hiilareiden saanti riittävä, siihen että voin yhtäaikaisesti polttaa rasvaa sekä kasvattaa hieman lihasta? Ruokavaliostani olen pitänyt, ja pitää kyllä päivän energiatason ylhäällä!

  Olen 172 cm pitkä ja painan tällä hetkellä 62 kg. Haluaisin nujertaa nuo kaksi kiloa ennen kuin alan kasvattaa lisää lihasta, KIITOS jos jaksat vastata!! :))

  Olet huippu!

  • Syöt tosi paljon alle kulutuksen. Yleensä se on 500 alle. Treeni voi mennä hukkaan jos et saa tarpeeksi ravintoa. Ja hiilaria aamuisin ja treenin jälkeen mieluiten niin menee suoraan kiertoon 🙂

 26. kun mainitsit tuossa että kyljet on huono asia sun ulkonäössä. mun mielestä niissä ei todellakaan ole mitään vikaa, oot ihan täydellinen pakkaus. mutta sen verran haluan sano että ainakin minna pajulahti on joskus sanonut, että vyötä pitäisi käyttää aina kun treenaa isoilla painoilla, jos haluaa ettei kylkiin mene massaa. tottakai treeni pitäisi aina keskittää siihen treenattavaan lihasryhmään, mutta isoilla painoilla kun tekee, niin siinä väkisinkin on koko kroppa mukana. ja en sano tätä negatiivisesti, kuten mainitsin jo niin musta sä oot täydellinen!

 27. Onko sulla tietoutta gluteenittomasta ja täysin laktoosittomasta palautusjuomasta? Kaikenlisäksi pitäisi vielä olla pähkinätön ja herneetön.
  Laiha sohvaperuna on aloittamassa treenaamisen! 😀 Massaa tahtoo tähän minikroppaan heh. Olet inspiroiva!

 28. Mitä sun vanhemmat tekee työkseen? 🙂 Tsemppiä syksyn kisoihin!!!! <3

 29. Heippa! Syötkö luomuruokaa vai ns. tavallista?

 30. Oletko siis ollut kolme vuotta nuorten maajoukkueessa? Montako maaottelua olet pelannut?

 31. Koska sulla on kilpailut ? Jatkatko vielä niiden jälkeen näitä fitnes juttuja ? Ja saatko siis syödä herkkuja seuraavan kerran kisojen jälkeen ? Jos saat, niin haetko heti kisan jälkeen jäätelön ? 😉

 32. Mulla on ongelma Smith-kyykyssä. Jalat kyllä jaksaisi painoa vaikka kuinka mutta se tanko painaa niskaa aivan saatanasti ja vapaata tankoa en saa nostettua niskaani (eikä kukaan voi auttaakaan siinä koska treenaan yksin). Mitä tekisin? ;( Tahdon kyykätä!!

 33. Siinähän tulikin jo paljon vastauksia 🙂

 34. minkä merkkine auto siul on ja malline?:) ottko ajanu mopolla 15- kesäsen?:)

 35. Pisamat sopii sulle! 🙂

 36. Oot ihan täydellisessä kunnossa! tohon mäki tähtään! Oon 17 vuotias tyttö ja käyn paljon salilla. Mulla ei vaan mitenkään riitä rahat personal traineriin tai muuhunkaan sellaseen eikä vanhemmat suostu auttaa. Voiko sun mielestä tollaseen kroppaan päästä ilman valmentajan apua? jos voi niin miten? Onko täysin mahdoton ajatus tähdätä fitnesskisoihin myös ilman valmentajaa?

 37. pisamat just hot, nainen!

 38. Epäterveellinen ruokavalio on tosi huono juttu, varsinkin niin huono kun mun! Kesällä en syö paljoa mitään. Maistan ehkä kotiruokaa. Syön pari palaa sekaleipää. Sitten leivon jotaki tyyliä suklaakeksejä ja syön jäätelöä ! En ole ylipainoinen, mutta vähän pyöreä, ja tarvitsen vinkkejä, että miten opin tykkäämään kotiruoasta? Oon 14 ja vanhemmat tekee sen 😀 Hyvää kait se ruoka on mutta en sitä silti syö 🙁 Mulla ei oo tarkotus paljoa laihuttaa,, vähän ehkä että olisin suurin piirtein keskellä omaa normaalipainoa pituuteen verrattuna jne, etten olis melkein ylipainone. Lihaksia mulla on jonkin verran (= on ok kunto) … Mitä teen että saan ruokavalioni kuntoon?

  • Ja tarkoitan etten ole ylipainoinen VIELÄ. Ei siihen tätä menoa kauaa kulu. Ja ei se kunto niin hyvä ole, cooperissa menee 2000. Enkä jaksa juosta sitä kokonaan, pitää pysähtyä välillä kävelemään. Koiraakaan en jaksa käyttää lenkeillä yhtään! Onneksi muu perhe käyttää monesti päivässä. Syön karkkia ihan liikaa. Aivan yli.

 39. siis what, sun ulkonäössähän ihaninta on just pisamat ja nenä!

 40. onko salilla käyminen tylsää? eikö se ole vähän henkisesti tasapaksua tuijottaa kuntosalin kattoa kun tekee jotain liikettä? salillahan ollaan jotain pari tuntia. miten sitä jaksaa aktivoida itseään vain fyysisesti sen ajan? :—D en kyllä pelkästään musiikkiakaan jaksaisi paria tuntia kuunnella. vai jutteletko jonkun kanssa samalla? :—D

 41. Haha=D Eli Cheek vois olla se seuraava onnekas;D?

 42. Heippa! Ihana blogi sulla 🙂 vaikutat tosi fiksulta mimmiltä, ei ikinä uskois et oot vasta 20! Tsemppiä treeneihin ja mukavaa syksyn jatkoa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*