WE ARE BACK

Siiiiiis niin siistiä ja mahtavaa päästä vihdoin kertomaan tästä: Eli GLADIAATTORIT on BACK! Ensimmäinen kausi, missä olin mukana 2017 oli niin mieletön kokemus, että olen odottanut kuin kuuta nousevaa tätä uutta kautta. Ensimmäisellä kerralla Gladiaattoreista jäi parhaiten mieleen, miten isosti tavoitimme lapset ja lapsiperheet. Ne hassun hauskat kuvat pikkulapsista hauberit esillä oli ihan mahtavia. Itselle henkilökohtaisesti hienointa oli juuri se ilo ja riemu mitä ohjelma herätti lapsissa.

Parhaillaan kuvaamme tulevaa kautta Tampereella Maikkarille ja muutoksiahan on tulossa paljon… 😉

Still- kuvien ottoa!


Puvustus palasi melkein takaisin 90- luvulle. Jenkkilippu-meininkiä; sinistä, valkosta, punaista ja kultaa… painitrikoita ja bodeja! siitä ovat tämän kauden asut tehty… Sporttisuutta korostetaan ja edelleen ohjelmaa tuotetaan katsojille vauvasta vaariin!

Uusia huipputiimiläisiä on tullut mukaan 7 kappaletta. Saatiinkin lisää voimaa, ketteryyttä ja karismaa! Hauskoja tyyppejä kaikki ja meillä on kiva remmi kasassa. Ensimmäiset päivät ovat jo todistaneet, miten hauskaa läppää ja energiaa tästä porukasta löytyy!

Gladiaattorit perhe!

Areena tulee olemaan ihan omaa luokkaansa sekä lajit! Joihin pääsette tutustumaan myöhemmin, eihän kaikkea nyt voi paljastaa…. tietenkään!

Kuvaukset alkavat maanantaina 11.2 ja vielä ehtii ilmoittautua yleisöön TÄÄLTÄ

Gladiaa

4 kommenttia

  1. Avatar

    Jee, kivaa, me ollaan niin opetettu!☺
    ?

  2. Avatar

    Hei Oona,

    Olipa hyvä juttu että teit tämän postauksen. Tyttäreni ovat melkoisia Gladiaattorit-ohjelman faneja. Molempien ehdoton suosikki on sinun esittämä Safiiri. Aluksi olin hieman varautunut sopiiko ohjelma pienten lasten katsottavaksi. Melko pian totesin että huolenaihe on aivan turha. Ohjelma on hyvää koko perheen viihdettä. Tämän jutun myötä ehdittiin vielä ilmoittautumaan yleisöksi tulevalle kaudelle. Tytöt ovat enemmän kuin innoissaan, kun tällä kertaa päästään ihan paikanpäälle seuraamaan Gladiaattoreita. Tytöt lähettää vielä Safiirille kovasti tsemppiä vääntöihin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*