Voimatreeni koko kropalle

Viime perjantaina puolisoni vastasi meidän koko kropan voimatreenistä. Treenin tarkoitus oli enemmän antaa ärsykettä voimakestävyys puolelle. Ja sitä todellakin tuli!! Kesän treenit ovat omalla kohdallani vaihtuneet eristävistä max/perus-voima- harjoitteluista toiminnallisiin, myös sykettä nostaviin treeneihin.

Treenin aikana testasin uutta TomTom Spark- urheilukelloa, josta kerron myöhemmin postauksessa.

Treenin sisältö:

Lämmittely 10min crossari

4 x 15 penkki (12-15)

4 x 15 kulmasoutu tangolla (12-15)

4x 15 kyykky (12-15)

4 x 15 mave (12-15)

2 x 15 pystypunnerus

2 x 15 viparit, laitteessa

2 x 15 takaolkapäät, laitteessa

6 x 15 selkä, niin että joka toinen sarja on kapealla myötäotteella ja joka toinen leveällä vastaotteella. (12-15)

+ Loppuverkka!

Treenin palautusaika, on aika kun toinen tekee, eli todella intensiivinen treeni, sekä painot niin isot, että jaksaa kaikki neljä sarjaa ja toistot asettuvat 12-15 väliin. Jos jokaiselle kerralla sai 15 toistoa tehtyä hyvin, painot nousevat. Esimerkiksi meillä molemmilla nousi ensi viikolle painot jokaisessa osuudessa. Eli ei revitä heti isoimmilla kuormilla epäpuhtaasti vaan joka viikko nostetaan, kun tekniikka antaa myöten.

Tässä videokooste treenistä: 

Postauksen alussa lupasin kertoa Tomtom Spark- urheilukellosta, jonka kanssa suoritin tämän treenin, joten tässä tulee ytimekästä tietoa: Kello on siis sykemittari, joka mittaa sykkeen ranteesta sekä samalla musiikkisoitin (Bluetooth- kuulokkeilla) ja aktiivisuusranneke. Kellosta löytyy myös gps-toiminto, joten lenkkien aikana näät reitin mitä juoksit/pyöräilit/kävelit. Hauska oli huomata, että kellosta löytyi myös ”sali” ominaisuus, mitä harvemmin kelloissa on. Juuri tämän ominaisuuden koen itselleni tarpeelliseksi.

Koska kellossa ei ole sykevyötä, oli erityisen tärkeä laittaa kello ranteeseen tarpeeksi tiukalle, koska muuten syke ei antanut oikeaa lukemaa. Juostessa/pyöräiltäessä/uidessa sykemittari pysyi paremmin paikallaan ja antoi oikean lukeman sykkeestä.

Treenin aikana näät kellosta mm, sykkeen, ajan, poltetut kalorit, kuljettua matkaa ja jos pidät kelloa nukkuessa se mittaa myös unen kestoa. Eli toiminnot ovat hyvin monipuolisia ja parhaiten pystyt seuraamaan harjoittelua, kun lataat: TomTom MySports- sovelluksen.

SAMSUNG CSC

Kilpailut ovat ihan parhaita ja tällä kertaa TomTom on lahjoittanut onnekkaalle lukijalleni saman kellon mikä itselläni oli treenissä käytössä.

Kommentoi kommenttikenttään:

Miksi juuri sinä tarvitset tätä kelloa, tai miksi kaverisi tarvitsee sitä?

Onnekkaalle lähetetään kello buustaamaan tulevia treenejä!

Kilpailu päättyy: 19.6.16

146 kommenttia

 1. Teknologiafriikkinä minua kiinnostaa suunnattomasti nähdä miten sykkeen mittaus onnistuu ranteesta ja miten musiikin kuuntelu onnistuu langattomasti. Toki sali-ominaisuus kiinnostaa myös, sillä en ole sellaiseen aiemmin törmännyt – mitä, laskeeko se toistot or what?

 2. En omista vastaavaa. Tarpeeseen tulisi.

 3. Tarvitsen kelloa, sillä treenaan ja minua kiinnostaa seurata sykettäni ja siitä olisi paljon hyötyä suorituksia varten.

 4. Haluaisin nähdä kalorija syke määriä salitreeneistä ja sitä kautta kehittää treenejä paremmiksi

 5. Tarvitsisin kelloa, koska itselläni ei ikinä ole ollut minkäänlaista ”sporttikelloa” ja haluaisin kokeilla sellaista. Salitreeneissäni olisi kätevä nähdä sykkeen ja kalorit ja olen itse aina ollut kiinnostunut että minkälaista tehoa on treenistä lähtenyt. Mutta ikinä en ole itse ostanut tuollaista.

 6. Haluaisin ehdottomasti kyseisen kellon! Varmasti toisi lisä motivaatiota ja muutenkin olisi kiva seurata esim. unta ja treenin aikana sykettä yms.

 7. Tämä kello tulisi niin tarpeeseen. Tämä olisi paras synttärilahja itselleni ( täytän juhannuksena 35vuotta) ja nyt jos koskaan olisi aika panostaa itseensä ja keskittyä kunnon kohentamiseen. Tämä antaisi mukavan kannustuksen ja tsempin treeneihi

 8. Tällaista laiteta käyttäisin mielelläni treenatessa, varsinkin aerobisen puolella. Aerobinen kun ei mitään mielekästä puuhaa itselle ole, joten sykkeen seuraaminen ja kalorien palamisen seuraaminen varmasti motivoisi painamaan kovempaa. (y) Mukavaa olisi myös nähdä salin puolella poltettujen kalorien määrä. 🙂

 9. Pitkiin aikoihin ei ole tullut millään laitteilla seurattua omaa treenaamista juuri sen vuoksi, että sykevyöt ovat epämukavia, eivätkä pysy kunnolla paikallaan. Tämä olisi näppärä omissa treeneissä ja buustaisi motivaatiota lisää. Olisi myös mielenkiintoista seurata sykkeitä intervalleja/Hiit:tejä tehdessä, että oikeasti ehtii palautua ennen seuraavaa työosuutta.

  Olen miettinyt pitkään urheilukellon hankkimista, mutta en ole ehtinyt perehtyä riittävästi tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Vesitiiveys on myös ehdottomasti oltava, jotta kelloa ei tarvitsisi varoa jatkuvasti.

 10. Liian intensiivisellä treenaamisella onnistuin sekoittamaan kroppani hormonitoiminnan, jota nyt jo vuosi on yritetty korjata. Lapsi olisi haaveena, joten keho täytyisi saada toimimaan. Hoitona tällä hetkellä vielä vain rauhallisempi treenitahti, johon päänuppi ei meinaa aina sopeutua. Tämä kello todella helpottaisi treenin intensiteetin seuraamista, vyötä kun ei tule käytettyä!

 11. Antaisin kellon poikaystävälle ensi kuussa synttärilahjaksi. Poikaystävä menee juoksemaan maratonin ensimmäistä kertaa ja itse urheilusuorituksessa, kuin loppuajan treeneissäkin, sykkeiden näkeminen olisi erittäin jees. Myös kuljetun matkan näkeminen helposti kädestä olisi bueno, niin ei tarvitsisi kantaa tiiliskiven kokoista puhelinta mukana.
  Ps. voisin itse laitana kelloa ja testata sali -ominaisuutta;)

 12. Saisi parempaa grippiä ja tavoitetta omaan treenaamiseen tällaisen avulla. Ja seisomatyössäkin tällaisesta olisi kovin hyötyä laskemaan päivän tiedot! Huikea olisi.

 13. Sykkeen seuraaminen on jäänyt tosi vähäiselle kun sykevyön käyttäminen ei tunnu mukavalta. Juostessa joudun kiristämään vyötä ja salitreenissä se puristaa rintalastaan. Olisi ihanaa kun voisin seurata kunnon edistymistä uudella TomTomilla ?

 14. Itselläni on tällä hetkellä käytössä yksi Polarin vanhimmista sykemittareista, kännykässä sport tracker -sovellus lenkkien ajaksi ja musiikki tulee myös kännykästä sotkusine kuulokepiuhoineen. TomTomin kello helpottaisi siis omaa elämääni huomattavasti, sillä kaikki tarvittavat toiminnot/mittaukset saisi yhdestä laitteesta. Sykemittarin uusinta olisi muutenkin edessä, joten tämän voitto olisi kyllä täysi kymppi. Ja antaisihan kello varmasti lisämotivaatiota myös treeneihin!

 15. Harrastan paljon erilaisia lajeja ja tuon kellon avulla olisi mukava seurata sykerajoja ja niiden kehitystä. Päälajinani on kuitenki sali, joten olisi mahtava nähdä ja seurata, miten kehittyy intensiivistä harjoittelu on todellisuudessa 🙂

 16. Koska aloitin hiljattain alle 0,1t -projektin johon on matkaa reilu kymmenen kiloa. Pitkään ollu ylipainoa ja nyt loppuu leikkiminen. Salilla tuloo riehuttua muutaman kerran viikossa ja lenkkipolulla sillontällöin. Tämän mittarin avulla olis helpompi seurata päivän kulutusta ja sen mukaan tietäis nauttia sapuskaa. Varsinki tuo salitoiminto kuulostaa mielenkiintoiselta ja sopia mulle ku nyrkki silimään!

 17. Olisi kiva saada tollanen kello,koska harrastan juoksua ja liikun monipuolisesti. On myös kiva, että ei ole erikseen sykevyötä, koska yleensä ne on ollut liian isoja ja ne tippuvat. Mulla on myös ollut sykemittari, mutta siihen tuli joku vika, niin olisi kiva nähdä taas treeneistä tietoa 🙂

 18. Hei! Minä tarvitsisin kelloa siksi,että uskalsim vidoin tänä kesänä hankkia itselleni fysioterapeutti personaltrainerin avukseni jalkani kuntoutukseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisen avuksi.

 19. Käyn itsekin salilla ja treenaan kilpaurheilutasolla. En ole kuullut aikaisemmin vastaavasta kellosta, jossa on noin mahtavat toiminnot! Kello toisi ehdottomasti lisää boostia omaan treeniin. 🙂

 20. Kello toisi taatusti uutta buustia treeneihin. Hiukan ollu motivaatio hakusessa viime aikoina. Hinku kehittyä on kova, mutta toisinaan väsymys vienyt voiton. Lisäks treenit ollu viime viikkoina aika tasapaksuja. Hakusessa siis kello josta lisäintoa tekemiseen.

 21. Ihan mahtava postaus, kiitos!
  Olen pitkään jo harkinnut jonkinlaisen aktiivisuusrannekkeen tms ostoa, mutta en ole päässyt lopputulokseen minkä merkkinen ja mitkä ominaisuudet olisivat ne minulle sopivat. Ja tässähän tuli juuri esiteltynä ja testattuna mulle just nappi kello 🙂 tänne siis todellakin tarvittais tämmöstä ”treenikaveria”!
  P.s. treeni lähtee testiin heti tänään 🙂

 22. Miehelle synttärilahjaksi, itsellä on Polarin A360 ja se on kyllä kätevä. Mies on haaveillut itselleen samantyylistä kelloa ja tässähän se ois ”tarjolla” ?

 23. Avovaimoni on innostunut urheilemaan noin 5-8 kertaa viikossa ja toivonut jo yli puoli vuotta jonkunlaista urheilukelloa, josta pystyisi seuraamaan sykettä, matkaa yms. Olenkin haaveillut että hänelle jonkunlaisen kellon voisin hankkia, mutta rahatilanne ei ole antanut myöten. Olisi siis mahtavaa, jos pystyisin ilahduttamaan häntä tällä TomTomin urheilukellolla.

 24. Tarvitsen kellon, koska liikun paljon ja koen että kellosta olisi paljon hyötyä mulle. Köyhänä opiskelijana mulla ei ole varaa ostaa urheilukelloa, joten olis siistiä voittaa sellainen!

 25. Siskon kanssa täytyy lähteä testaamaan treeniä ja tehdä itselle pihalla tehtävä versio 🙂

  Puolisoni tarvitsisi kelloa. Hän on intohimoinen urheilija, jääkiekkoa talvella ja kesällä kuntoa ylläpitävää treeniä, juoksua ja pyöräilyä eri muodoissa. Hän pääsisi seuraamaan kuntonsa kehitystä oikeasti. Ei ole ollut varoja hankkia hänelle kunnon sportti kelloa, jtn nyt ajattelin kokeilla kepillä jäätä suosisiko arpa onni 🙂

 26. Antaisin kellon miehelleni. Hän tarvitsee urheilukellon treeneihin ja nyt kun hän lähtee armeijaan. Kello toisi lisöbuustia niin arkeen kun salille.

 27. Olen haaveillut jo jonkin aikaa moisesta pelistä. Kevään ajan stressitasot olleet pilvissä (minut irtisanottiin työstäni) mutta silti vetänyt kovia treenejä ja liian pian influessan jälkeen.. Tämän myötä on tullut melkoista ylirasitusta ja sykkeet olleet koholla. Tälläisen Tompan avulla olisi hyvä seurata omaa vointia ja palautumista ilman liian rasittavaa treeniä. 🙂

 28. Vaimolle lahjoittaisin treenikelloksi. Jos vaikka sais lisämotivaatiota.

 29. Tätä kelloa on tullut katseltua netistä sen ominaisuuksien vuoksi, mutta ei ole tullut vielä sellaista hetkeä että sen raaskisi ostaa. Sopisi hyvin itselle käyttöön juurikin salitreeneihin ja pesäpalloharrastuksen pariin. Huippu laite!

 30. Hei Oona! Siitä on nyt n. 10kk kun menetin erilaisten vastoinkäymisten takia liikunnan kipinän. Tiedän että omaa hyvinvointiani ja terveyttä ajatellen pitäisse kipinä jostain taas löytyä. En tiedä auttaisiko tämä mittari siinä, mutta kun sisäinen motivaatio on kateissa, nii tällaisesta ulkoisesta se voisi näin alkuun löytyä. Sykemittarin olen joskus omistanut, mutta siitä irtosi ne säätönäppulat ja sen tarina loppui siihen.

 31. Kello oisi ihan superhyvä motivaattori ja olisi siistiä seurailla omaa aktiivisuutta treenien aikana, sekä tuota unen kestoa, joka kuulostaa tosi mielenkiintoselta 🙂 Olen jo kauan haaveillut jonkinlaisesta aktiivisuusrannekkeesta, joten tälläinen tulisi todellakin käyttöön!

 32. Ah, haluan kaikki ominaisuudet. Salimoodi kuulostaa huipulta, en ole muista löytäyt. Unta haluaisin mitata, GPS:stä näkisi kuljetun matkan, ihan huippua!

 33. Rakkaalle Himourheilija-äidille mahtava synttärilahja! Kyllä 50 v ikinuorella kunnon urheilukello kuuluu olla :–)

 34. Ikivanha Polarin sykekelloni vetelee viimeisiään ja tarvetta olisi uudelle. Sen lisäksi huonona nukkujana olisi erittäin mielenkiintoista ja hyödyllistä tietää, miten todellisuudessa nukun yöni.

 35. Antaisin kellon syntymäpäivälahjaksi äidilleni, joka on aloittanut painonpudotusurakan. Hän usein ajattelee ääneen tarvitsevansa kunnon sykemittarin, joten olisi ihana yllättää äiti.

 36. Tarvitsisin jotain näppärää mittaria seuraamaan arkiaktiivisuutta sekä treenejä. Elämäntapoja laitettu remonttiin parin vuoden ajan ja liikuntamäärien kasvaessa sekä erilaisia treenejä tehdessä olen huomannut että tarvitsi semmoisen mittarin joka mittaa kaiken oleellisen. Nyt käytössä periaatteessa kolme laitetta, sykevyöllinen sykemittari sykkeen mittaamiseen, puhelimen sovellus mittaaman matkan ja reitin sekä perinteinen askelmittari arkiaktiivisuuden seurantaan. Olispa kätevää vaan tehdä kun ei tarttis aina vatvoa että minkä laittaa nyt päälle/ottaa mukaan 🙂

 37. Oih, saliominaisuus kiinnostaa, eikä tarvitsisi sykevyön kanssa enää pelleillä!

 38. Kello tulisi hyvään käyttöön, sillä viikossa 6 kertaa treenaavana saisin tarkkailtua, millä lailla kovilla painoilla treenaaminen vaikuttaa sykkeeseen ja löytää HIIT-treeniä tehdessä oman maksimisykkeen. Olisi kiinnostavaa päästä näkemään mittarin avulla, miten treeni ja sen rankkuus vaikuttaa kroppaan! Salimoodi tulisi varmasti kovaan käyttöön ja unimittarin avulla saisin tarkkailla, miten se oma uni yön aikana kulkee! 😀

 39. Vaimolle lahjoittaisin kyseisen laitteen kun entinen sykemittari on tullut tiensä päähän. Ja tuossa laitteessa löytyisi kaikki tarvittava jota treenatessa tarvitsee.

 40. Harjoittelen tavoitteellisesti ja monipuolisesti. Tarvitsisin kuitenkin juuri tälläistä monipuolista kelloa jolla pystyisi parantamaan reenejä, koska tietäisin sykkeet, poltetut kalorit ja sykkeiden perusteella sen mitä olen harjoitellut. Ennen kaikkea tästä olisi hyötyä myös siksi koska se mittaa unta, ja minulla meinaa olla sen kanssa hieman ongelmia. Tuntuu että uni on levotonta. Kellon avulla pystyisin tarkkailemaan myös sitä. Sykkeiden perusteella voisin seurata onko harjoitteluni liian raskasta minkä takia uni on levotonta. Sykevyötä en hirveästi voi käyttää sillä siitä minulle tulee ihottumaa… Tämä olisi mielettömän hyödyllinen!

 41. Olen 17-vuotias tyttö ja liikun todella paljon lähes jokapäivä jotain liikuntaa. Omien treenien lisäksi käyn salilla aina kun siihen on mahdollisuus. Olen aina halunnut tuollaista urheilukelloa, mutta ne ovat niin kalliita, että se on vain jäänyt haaveeksi. Olisi todella ihanaa saada tuollainen!❤️

 42. Kello toisi paljon lisäbuustia treeniin, sillä olen hieman laiska itse valvomaan erityisesti cardio treenejäni ja niiden kehitystä.
  Plus siitä saisivat salin jäbätkin ihmettelmistä kun kerrankin minun kädestä löytyisi vähän parempaa tavaraa.

 43. Kello sopisi hyvin juuri vähän rikki menneen vanhan Polar-kellon tilalle. Netistä oon katellut ja tän ominaisuudet näyttää aika hyville!

 44. TomTom Spark-urheilukellosta olisi varmasti paljon hyötyä itselleni. Seuraamalla syketasoa treeneissä, voisi välttää salakavalan ylikunnon.

 45. Tarpeeseen tulisi spurttikello ??

 46. Olen pitkään etsinyt hyvää ja monipuolista urheilukelloa,jolla voisin seurata treenin tehoa ja,unen seuraus kuulostaa hyvältä plussalta.

 47. Vanha sykemitsku on rikki ja uudesta sais lisäpontta reeneihin, opiskelijabudjetti estäny uuden hankintaa!:D

 48. Olen kilpaurheilija ja treenaan monipuolisesti päivittäin. Sykkeiden mittaus on tärkeää, joten kellolle olisi paljon käyttöä ja se edistäisi kehitystä oppimalla tuntemaan sykealueeni. Kellon ominaisuudet vaikuttavat laadukkailta ja sen toiminnot hyödyllisiltä juuri minulle.

 49. Tulis tarpeeseen! Oon kauan ettiny jo kaikkia noita toimintoja omaavaa kelloa ja nyt sille ois käyttöä buustaamaan treeneissä!

 50. Tulis tarpeeseen! Oon kauan ettiny jo kaikkia noita toimintoja omaavaa kelloa ja nyt sille ois käyttöä buustaamaan treeneissä!

 51. Kellon tarvitsisin, koska edellisestä sykekellosta katkes hihna(tosi outoa että vahva muovi katkeaa).. Ja sen jälkeen ei oo tullu paljon liikuttua ku ei nää aikaa, ei sekuntteja eikä sykettä mistään. 🙁 tulisi todella tarpeeseen ja palauttaisi motivaationi taas salille ja lenkille ?

 52. Ois niin kiva antaa just tää kello miehelle lahjaksi! Se kaipaa hyvää treenikelloa ja itse en nyt täl hetkellä pysty ostamaan 🙂

 53. Haaveenani on päästä opiskelemaan liikunta-alaa ja jännitänkin tällä hetkellä tuloksia ammattikorkeasta. 🙂 Treenaan siis paljon ja kaikenlainen liikunta (niin punttien vääntämisestä seinäkiipeilyyn ja jalkapalloon) on sydäntä lähellä ja haluaisin tutkia, miten voisin kehittää reenejäni tällaisen apuvälineen kanssa! Parikymppisellä vuorotyöläisellä vain vähän hirvittää tuollaisten mittarien hinnat…

 54. Sykkeen mittaaminen ranteesta olisi unelma, sillä sykemittarin sykevyö ahdistaa ja kiristää rintakehällä, sillä se on laitettava niin kireälle, että se pysyy päällä. Tämä toimisi siis varmasti minulla! Olisi mahtavaa saada uusi sykemittari ?

 55. Mieheni tarvitsee tuollaisen kellon. Treenaa usein, mutta hänellä ei tunnu olevan mitään hajua sykkeistä ja energian kulutuksesta. Eli minusta hän repii liikaa ja tuo kello toisi treeneihin varmasti malttia, rauhaa jä järkeä.

 56. Tarvisin tuota kelloa koska olen pitkään halunnut/tarvinnut tuollaista eikä minulla ole sellaista (eikä tuollaiseen varaakaan opiskelijabudjetilla). Käyn salilla joten olisi tarvetta sykemittarille sekä lenkeillä sellainen olisi hyvä. Myös pudotetut kalorimäärät olisi kiva tietää koska niitä ei tule ikinä laskettua. Olisin niin ikionnellinen jos tuollaisen joskus saisin:)

 57. Vaimo on kova plikka juokseen ja käymään salilla. Olishan tää vallan mainio hääpäivälahja hänelle.

 58. En ole koskaan omistanut vastaavaanlaista kelloa.
  Kello toimisi myös motivaationa liikkumiselle sillä pääsee testaamaan kellon toimintoja sekä gps ominaisuus kannustaisi yhä pidempiin lenkkeihin.
  Reenin aikana olisi myös kiva sekä kiinnostava seurata sykettä, poltettuja kaloreita yms.

 59. Täällä häät ensi talvena, jonka jälkeen tarkoitus olisi alkaa perustaa perhettä. Omistan heikon jalan (leikattu 2x), johon odotetaan tekonivel leikkausta – mutta tehdään vasta muutamien vuosien päästä ”nuoren” (26v) ikäni vuoksi. Tällä hetkellä jalkani ei kestä paljoa lisäpainoa, joten on armoton kuntoutus menossa, jotta lihaksisto saataisiin kuntoon ja nivelet kestäisivät mahdolliset raskauskilot. Lisäksi tietysti häissä haluan näyttää hyvältä. Tämä olisi siis oiva lisä ja motivaattori kuntoutukseen ja harjoitteluun 🙂

 60. Opiskelen liikunnan ohjaajaksi ja treenaan monipuolisesti vapaa-ajalla, joten olisi mielenkiintoista mittailla kuinka paljon ja millä teholla sitä liikuntaa tulee päivittäin ja viikoittain 🙂

 61. Olen treenannut aktiivisesti nyt reilun vuoden ja olisi tosi mielenkiintoista nähdä, millaisella sykkeellä mennään ja löytäisin välillä sen maksimisykkeen. Tämä urheilukello tulisi kyllä todella tarpeeseen ja varmasti käyttäisin päivittäin sekä voisin suositella sitä muillekkin, kun monet ovat minulta tuollaisesta kyselleet. Tässähän olisi ihana syntymäpäivä lahja minulle, kun ensi kuun alussa täytän vuosia 🙂

 62. Kylpyhuoneremontti vei rahat eikä olisi varaa ostaa nyt mitään uutta; treenivaatteetkin tulee kirpparilta. Sykemittaria joskus 90luvulla käytin tai yritin mutta vyöt oli aina liian isoja. Tulisi käyttöön koska liikun aktiivisesti ja monipuolisesti; pyöräily, kuntosali, kävely, vesijuoksu.

 63. kylpyhuoneremontti vei rahat ei olisi varaa ostaa. liikun aktiivisesti ja monipuolisesti ainakin uintiin ja pyöräilyyn tulisi käyttöön!

 64. Tyttäreni on saanut minut innostumaan liikunnasta ja kaipaisin lisämotivaatiota ja seurantaa. Myös unen laadun tarkkailu olisi mielenkiintoista kun uni on heikkoa.

 65. Kello olisi todella kätevä sykkeen seuraamiseen treenien aikana ja myös unen mittaus kiinnostaa!

 66. No tässähän olisi kaikki ominaisuudet samassa paketissa! Sykemittari ja bluetooth-kuulokkeet on ollut ostoslistalla pitkään, mutta kukkaro ei ole vielä antanut myöden moisten hankintaan..:( Oon niin kyllästynyt kuulokkeiden johtojen kanssa räveltämiseen! Lisäksi en oo koskaan omistanut sykemittaria ja pikkuhiljaa olisi kiva alkaa vähän seurata missä ne sykkeet huitelee millonkin juoksun tai salitreenin aikana! Tois varmasti taas uutta lisämotivaatioo reeneihin! 🙂

 67. Voimatreenejä salilla tai pyörälenkkejä yksin tai lasten kanssa niin tuo kello olis kätevä. Antais varmaan lisä motivaatioita matkalla kohti haavetta…. ( voimannostokisat)

 68. Olen vasta nuori, mutta elän todella epäterveellistä elämää. Opiskelustressin vaikuttaessa kaikkiin elämän osa-alueisiin uni on huonontunut, kiloja on kertynyt ja kunto rapistunut, ja sitä myötä psyykkinen terveys on kärsinyt samalla. Olisi ehdottoman tärkeää oman terveyden kannalta saada massufläsää pois, joka todennäköisesti auttaisi muihinkin ongelmiin, mutta motivaatio on aivan pohjalla. Tuntuu etten saa omaa elämääni hallintaan, vaan tarvitsisin potkun persauksille. Uskon, että kello toimisi motivaattorina, ja sen avulla pystyisin seuraamaan mm oman unen kulkua, jonka avulla voisin parantaa sitä. Muutama vuosi sitten katselin kelloja, mutta ne olivat aika kalliita ja kehittymättömiä vielä, mutta toivat motivaatiota. On vaikeaa antaa perusteluja, miksi juuri _minä_ tarvitsisin kellon, sillä tiedän meidän kaikkien ansaitsevan sellaisen!:)

 69. Haluis saada kaikki toiminnot yhteen kelloon niin ei tarvis puhelinta yms kantaa aina mukana ! 🙂 toi ois huikee päästä testaamaan.

 70. Entinen sykemittari temppuilee, vaikka sitä oonki huollossa käyttäny harvase kerta. Tulisi tarpeeseen näin monipuolinen kello treenaamiseen ja motivaatio pääsisi nousuun.

 71. Antaisin tän kellon mun uudelle tyttöystävälle ja kello tulis tosi tosi tarpeeseen. Hän sekä mä reenataan päivittäin kuntosin, ulkoreenien ja lukuisten lajien ja lenkkien muodossa. Tää uus tomtom kello antas varmasti lisää treenimotivaatiota just näi ennen kesääku pitää kiristää reenaust ja päästä hyvään kesä kondiksee ja helsinki city maraton ja tough vikingki kolkuttelee meijä ovea kohtapuolin ja niihin tarvii kovia ja ennenkaikkea monipuolisia reenejä… Olisi aivan mahtavaa saada tollane treenibuusteri jolla reenien intensiivisyys varmasti kasvaisi.

  P.s hyvää kesän alkua teille! 🙂

 72. Kello tulisi todelliseen tarpeeseen, sillä olen kauan miettinyt sykemittarin/jonkun muun vastaavan ostoa, jotta olisi helpompi säädellä esim. juoksutreenejä, mutta hyvien laitteiden kalliuden takia tämä on jäänyt tekemättä. Erityisesti tässä on kiva tuo markan mittaus, sillä varsinkin kesäisin, kun puhelin löytyy käsivarresta, on oikeastaan mahdotonta seurata, kuinka pitkän matkan on juossut. Lisäksi olen varma että tämä toisi kaivattua motivaatiota lähteä taas pitkän sairastelu/kiiretauon jälkeen lenkkipoluille 🙂

 73. Ensimmäinen kuukausi alkaa salitreeniä olla takana ja kello auttaisi hahmottamaan omaa toimintaa salilla ja vuorostaan aerobisten päivien ulkolenkeillä. Uskon, että sillä saisi myös tekemiseen sitä kaivattua tehokkuutta lisää, kun ymmärtää että vielä on varaa tehdä eri liikkeitä kovemmin 🙂

 74. Olisi erittäin tarpeellinen sillä nyrkkeilen ja normi sykevyö ei oikein pysy paikallaan kun sparraa, sekä myös se.on turvallisuusriski ku lyödään mahaan. Käytän aktiivisuusranneketta mutta se ei esim. Ota pyöräilystä lainkaan aktiviisuutta kun ei se reagoi siihen,reagoi vaan askeleihin. Olisi myös kiva nähdä miten paljo tulee pyöräiltyä oikeasti sillä poljen joka paikkaan.

 75. Rannekkeesta löytyy vaikka mitä siistejä toimintoja ja se kelpais kyllä kelle vaan! Rannekkeen avulla pystyisi kehittämään omia treenejä mm. sykemittarin avulla.

 76. Lisämotivaatioksi, jotta jaksaa painaa treenejä myös koko kesän!

 77. Tarvitsen kelloa, koska en omista urheilukelloa/sykemittaria ja näin opiskelijana ei ole siihen varaa rahoja ensimmäisenä laittaa. Tulis todella tarpeeseen! 🙂

 78. Kello tulisi tarpeeseen sillä olen juuri aloittanut elämäntapamuutoksen! Helppoa se ei ole ollut, mutta tällainen lisä toisi vain enemmän motivaatiota hommaan. Tykkään myös lenkkeillä, ja tuo gps ominaisuus on lisäplussa. Tavallinen sykevyö ja -mittari löytyy mutta olisi huippua käydä treenaamassa ilman hiertävää sykevyötä! Tämä olisi täydellinen!!! 🙂

 79. Haluaisin tietää saisko sillä lisätehoa treeneihin!

 80. Oon haaveillut aktoivisuusrannekkeesta tai sykemittarista urheilun tueks pitkään, mutta opiskelijan budjetilla en oo pystynyt vielä hankkimaan 🙁 ois kyllä vastaus unelmien jos osuus voitto kohdalle!

 81. Mulla ei ole ollut kahteen vuoteen sykemittaria, kun vanha meni rikki. Opiskelun takia ei toivoakaan laittaa rahaa uuteen, joten tulis tarpeeseen. Käyttöä ois salilla, tabata-treenissä, lenkkeillessä, agilityharkoissa jne…

 82. Ihan huippuhyvä treeni, tein itse tänään tuon! 🙂 lisää tällasia kokokroppatreenejä!

 83. Mää oon just rantautunut takaisin Suomeen maailman matkaltani, ja thainyrkkeilystä innostuneena hyppäsin mukaan treeneihin myös täällä koti puolessa. Kiinnostais hirmuna tietää millaisilla sykkeillä tulee vedettyä treenejä sekä lenkkejä ja sitä mukaan kehitystäkin seurata kestävyydessä (y) Hirmuna ei jäänyt reissulta lantteja taskuun, ja viimeisetkin menee tietty valmentajalle joten tästäpä nappaisin oivan sykekellon matkaan treeneihin! Ihan huippu plussa nimenomaan ettei tarvitse pitää lähetintä erikseen sekä gps-toiminto lenkeille!

 84. Haluaisin tietää päivittäisen aktiivisuuteni ja seurata nukkumista , välillä käy niin että vaikka olisikin nukkunut sen 8h aamulla olo tuntuu krapulaiselta , johuu vissii levottomasta nukkumisesta? ken tietää tomtom mittäri olisi hyvä keino kokeilla miten nukkuu yms 🙂

 85. Olin talvella 4 kuukauden sairaslomalla yläraajavamman takia ja sairasloman aikana kuntoni romahti. Kuntoutus on käynnissä ja pikkuhiljaa paluu yläkroppatreeniin. Motivaatio urheiluun katosi kokonaan talven aikana mutta onneksi se on nyt palannut ja on kova hinku päästä jo treenaaman kovaa! Tämä kello toisi minulle erittäin paljon apua kuntoutukseen ja motivaation ylläpitämiseen niinäkin hetkinä kun sattuu. Sinun oma kuntoutumistarinasi polven kanssa on ollut hirveän inspiroiva ja olen saanut siitä voimaa!:) myös näin opiskelijana en pysty noin hienoa kelloa itse ostamaan, joten todellakin tarpeeseen tulisi!:)

 86. En ole koskaan omistanut sykemittaria ja olisi kiinnostavaa seurata kehitystä ja maksimisykettä! Myös muut kellon ominaisuudet kuulostivat hyödyllisiltä ja kello tulisi kyllä kovaan käyttöön, mutta opiskelijana minulla ei ole itse varaa tällaista ostaa 🙂

 87. Hukkasin kerran muuton aikanani sykevyöni, eikä sitä mistään sitten ole löytynytkään, ja opiskelija kun olen. Joudun syömään beettasalpaajia päivittäin, joten minun olisi hyvää tietää sykkeenni.

 88. Minä olen jo aiemmin vilkuillut tuota kelloa sillä silmällä, mutta budjetti ei ole antanut periksi. Rakastan tulosten mittaamista numeerisesti. Pidemmän tähtäimen tavoitteina ovat erilaiset crossfit -kilpailut ja treeni pyörii pitkälti tuon tavoitteen ympärillä. Olisi huippua nähdä, missä sykkeet huitelevat ja samalla selvittää kulutetut kalorit, sillä olisi tarkoitus saada kasvatettua lihasmassaa ja siitä näkökulmasta pitäisi syödä tarpeeksi. Olen aika pieni (161cm ja 58kg) ja tuntuu, että syön puolet isomman ihmisen annoksia, mutta silti on nälkä ja lihasta ei kerry toivottua vauhtia. Olisi siis huippua päästä laskemaan päivän ruokien kalorimäärä suunnilleen kulutusta vastaavaksi… Toki uni ja muu tieto liikkumiseen liittyen kiinnostavat myös!

 89. Koska urheilen todella paljon, mutta ikinä koskaan en muista/tahdo sykevyötä päälle laittaa, se tippuu ja on tiellä tai jos reeniin voisin sen laittaa, on se jäänyt johonkin. Käytän sykevyön rannekelloa ihan arkikellonakin, mutta se on melko tyylitön (vanha kuin mikä) joten uusi ei olisi pahitteeksi. Tavoitteellisen urheilun ja kunnonkohottamisen tueksi tällainen mittari olisi hyvä apuväline seurannassa!

 90. Vanha sykemittari vetelee viimeisiään, joten uusi tulisi todellakin tarpeeseen! 🙂

 91. 50 v lähenee ja kroppa ei toimi enää kuin nuorempana , sykevyön käyttö jotenkin hankalaa , tuossa olisi kaikki mitä kaipaisin 🙂

 92. Olen niitä ihmisiä, jotka saavat motivaatiota siitä kun näkevät jotain konkreettisia tuloksia heti treenin jälkeen. Mulle tää tarkoittaa esimerkiksi kulutettujen kalorien määrää ja sykettä. Samalla ranteessa oleva kello on tosi näppärä kun tykkään tehdä HIIT-treenejä. 🙂 Ja tuo uniominaisuus kiinnostaa!

 93. olen pitkään harkinnut urheilukellon ostamista, mutta en vain ole saanut sitä aikaiseksi. Kello sisältää monipuolisesti kaikkea ja erityisesti minua viehättää siinä se että näen päivässä käyttämäni askeleet ja se että sen kanssa ei tarvitse käyttää sykevyötä, joka on suuri plussa siinä mielessä että harrastan kestävyysurheilua ja paljon sykevyötä käyttäneenä tiedän että se hiostaa paljon. lisäksi tämän laitteen kanssa voisin seurata myös nukkumistasi joka on varsinkin urheilijalle tärkeää. ja toisihan se varmasti lisä boostia treeneihin. 🙂

 94. Sain ihanan esikoispoikani 21.5. ja urheilu into alkaa olla jo kova 🙂 Innostusta lisää myös se että lopetin vuosi sitten tupakoinnin ja lenkillä happi kulkee niin mahdottoman hyvin! Kellon avulla olisi kiva seurata matkaani parempaan kuntoon ja entisiin mittoihin 🙂

 95. En ole koskaan omistanut minkäänlaista urheilukelloa ja olisi mielenkiintoista testata tuollaista. Kilpaurheilijana kellosta olisi varmasti myös hyötyä omien treenien seurailussa. ??

 96. Tavoitteellinen treenaaminen tuntuisi helpommalta ja pystyisi olemaan tietoinen kropastansa paremmin. Teen töitä jossa sykkeet nousevat ajoittain korkealle ja saatan olla jaloillani reilu 10h putkeen, olisi kiintoisaa tietää miten tämä vaikuttaa. Saatan työvuorojeni välissä nukkua 4-6 h ja kun herään toivon että olen päässyt syvään uneen jotta jaksan taas. Nyt kun ihmiset lukevat näitä kommentteja, kyse on turvallisuus alasta. Toivoisin tietoisuuden ja tulevien tavoitteiden myötä voivani paremmin, tämä kello olisi hieno askel eteenpäin.

 97. On ollut hankintalistalla, ovat vaan hintavia.

 98. Haluaisin tän kellon ehdottomasti just tuon sali ominaisuuden takia! Tällä hetkellä löytyy sykemittari joka toimii ihan ok aerobisen treenin yhteydessä, mutta salitreeniä se ei rekisteröi toivotulla tavalla ja sitä eniten teen. 🙂

 99. Saliharjoittelua tulee viikossa n. 5 kertaa joten tuo sali ominaisuus kellossa olisi ihan mahtava! Tottakai myös motivaatio pysyy korkealla kun pääsee seurailemaan vähän tarkemmin treenejä kellosta. 🙂

 100. Omaan treeniin olisi todella hyvä. Olen miettinyt tuollaisen hankkimista ja varmasti tehostaisi treenausta, ja yleensäkkin jalkapäivänä olisi mielenkiintoista tietää, minkälainen syke on tuona kyseisenä päivänä.

 101. Itellä alkanu tässä reilu kuukais sitten pieni muotoine projekti, minkä tarkotuksena ois puottaa 20-30 kg. Painoo päässy kertymään liikoja kilpirauhase vajaatoiminnan takia vaikka ikää onkin vasta 21. Nyt kesän alussa saanu hyvän buugin päälle tässä projektissa ja nyt vastaan tulee ongelmia liian matalan verenpaineen johdosta ja nyt oiskin kaikista tärkeintä reenata oikeella sykealueella, että ei vaan tekis hallaa omalle keholle ja lähtis alamäkeen. Nyt mahdollisesti tämä laite toisi helpopusta tähän ongelmaan 🙂

 102. Harrastan paljon juoksua ja hölkkää niin tämä olisi näppärä apuväline samaa tasaisen syke tahdin ^^

 103. vanha kello on jo aika kulahtanut ja toimintojen käyttö on jäänyt, koska syke vyön on niin epäkäytännöllinen. Ulkomuodolta tämä uusi kello on hieno joten menee hyvin arjessakin, unohtamatta että voi seurata treenejä/ unta yms paremmin. Intin aikoihin ostin nykyisen kellon ja sielläkin tämä vanha palveli hyvin. Nyt on alkanut tulemaan kertauksia, joten uusi kello toimisi sielläkin mahtavasti gps varsinkin 😉

 104. Koira söi edellisestä sykemittarista rannekkeen, ja olin muutenkin lopen kyllästynyt laittamaan rinnan ympärille sykettä mittaavaa anturia. Liikkuessa olisi kiva seurata sykkeitä ja sykemittarin avulla on helpompi tehdä kevyempiä treenejä, kun pystyy arvioimaan omaa rasitusta sykkeen avulla.

 105. Lahjoittaisin kellon sisarelleni, joka on nyt taas innostunut monenlaisesta urheilusta odottaessaa toista lastaan. Hän lenkkeilee, pyöräile ja vaikka mitä! Kello varmasti innostaisi liikkumaan lisää ja siitä olisi loistava seurata omaa kehitystään <3

 106. Entinen aktiivisusranneekkeeni hajosi, joten olen joutunut lainaamaan poikaystävän sykemittaria. Omalle olisi siis todellakin tarvetta!

 107. Kadotin motivaationi urheilemiseen hirveän stressin myötä talvella. Nyt olen alkanut taas liikkumaan aktiivisemmin ja syömään myös terveellisemmin. En haluaisi tuollaista takapakkia tapahtuvan ja uskon että kello antaisi jatkuvaa motivaatiota ja pystyisin seuraamaan treenejä, niin sali kuin lenkkeily, ja kehitystä.

 108. En oo kokenut aikaisemmin tarvetta tämmöiselle kellolle. Urheilumittari löytyy pyöräilyyn, mutta salilla olisi mielenkiintoista kokeilla tätä. 🙂

 109. Motivaatiota kummasti helpottaisi, jos tuommoinen ranteessa killuisi 🙂 Opiskelijabudjetilla vain ei ainakaan kovin nopeasti tuommoista osteta. Motivaatiota metsästetään täällä intin kuntotestejä ajatellen 😀

 110. Tämä vuosi on tuonut mukanaan muutoksia, ja tuollaisen spirttivekottimen tuoma lisäbuusti treenaamiseen olisi hyvin tervetullutta!

 111. Harrastan paljon liikuntaa, enkä ole koskaan omistanut minkäänlaista sykemittaria. Tulisi todellakin tarpeeseen ja olisi kiva seurailla kaikenlaisia juttuja tuon mittarin avulla 🙂

 112. Moikka!
  Vautsi, en ole tuollaisesta kellosta kuullutkaan! Olisin ikionnellinen jos arpaonni suosisi juuri minua! Aloitin salitreenin uudestaan pitkän tauon jälkeen ja olisin erittäin kiinnostunut kellosta koska silloin pääsisin seuraamaan kehitystäni ja motivaationkin kannalta kiva vempain! 🙂

  Yst. T. Andrea

 113. Tulisi tarpeeseen, vanha sykemittari reistailee. Ja saisihan siitä uutta intoa treeneihin!

 114. Sykemittari olis kiva lisä urheiluun ja varsinki uimiseen 🙂 sen avulla pystyis kehittämåånki itteään toisella tapaa vaikka fiilispohjanen urheilu sopii mulle. Sykemitarilla juoksutreeneistäin vois saada erilaisia harjotteluita aikaseks!

 115. Kello tulisi tarpeeseen sillä omistan vain yksinkertaisen Polarin rannekkeen ja sen mittaukset ovat vain suuntaan antavia. Treenaan kuitenkin säännöllisesti ja tavoitteellisesti, joten luotettavammat mittaukset tukisi harjoituksia ?

 116. Juuri puolisoni oli oppinut koulussa (pt) sykehommista ja sanoi että nyt olis hyvä lähtee sykemittarin kanssa treenailemaan ja testailemaan kuntoa. Hänelle olis hyvä tuo. Tai itselleni kun omistan kyllä sykemittarin mutta tuo kiinnostaa kun siinä ei tarvitse sitä vyötä.

 117. Toivuin parhaillaan isosta jalkaleikkauksesta ja kyseisen kellon avulla voisin seurata kunnon kohentumista, kunhan salille taas pääsen. 🙂

 118. Tarvisin tsempparia treeneihin. =)

 119. Kuulostaapa hyvältä tuo tomtomin sykemittari! Olen pitkään etsiskellyt mittaria, jossa yhdistyisi nimenomaan aktiivisuusrannekkeen ja sykemittarin ominaisuudet. Sali-toiminto ja sykkeen mittaaminen ranteesta ovat vain plussaa. Liikun paljon ja monipuolisesti, ja teen seisomatyötä. Töissä ei voi puhelinkaan olla mukana, joten esim. erilaiset puhelimeen ladattavat sovellukset, jotka mittaavat askelia, eivät pidä paikkaansa. Sen puoleen en luota mittareihin, jotka eivät ota sykevaihteluita huomioon. Tomtom olisi mielenkiintoinen testattava siinä mielessä, että olen tehnyt first beat-mittauksen, jonka kanssa tuloksia voisi myös vertailla.

 120. Minun aikaisempi sisareni vanha vyöllinen sykemittari meni tuossa taannoin hajalle. Nyt ollaan menty ilman, eikä opiskelijabudjetilla ei ole ollut varaa uuteen. Olisi mahtavaa saada hieman toiminnallisempi ja käytännöllisempi sykemittari treeneihin (salille ja lenkkipolulle). Kisadieetin alkaessa sykkeen mittaaminen ja poltettujen kalorien tietoonsaaminen edistäisi ja helpottaisi urakkaa huomattavasti. Unen keston mittaus kuulostaa erittäin kiinnostavalta ja hyödylliseltä toiminnalta tällaiselle hyvinvointi- ja terveysfriikille.

 121. Moikka! Treenaan aktiivisesti paljon eri lajeja ja olis tosi mielenkiintosta seurata sykettä ja energiankulutusta treenien aikana. Helpottais myös ihan hirveesti kun ei tarvis kuljettaa kännykkää mukana musiikin takia. Toi unen seuraamis toiminto kuulostaa myös todella hyödylliseltä! Oon joskus ollut myös testaamassa Tomtomin kelloa ja tykkäsin siitä tosi kovasti, joten olis ihan mahtavaa saada sellanen omaksi!

 122. Aktiivisuusranneke ja sykemittari yhdessä kuulostavat täydelliseltä! jos päivän aktiivisuus ei ole iltaan mennessä täyttynyt niin kyllähän sitä tekee mieli tehdä vielä treenit että aktiivisuus täyttyy! 😀 Unen keston mittaus kuulostaa hyvälle. Treeneistä saisi myös irti paljon enemmän kellon kanssa, esim soututreeneissä vauhdin ja millä sykealueilla liikutaan. Tulisi todellakin tarpeeseen!!

 123. Harrastan paljon erilaista liikuntaa ja olisi ihan mieletön omistaa tuollainen! Isona Plussana musiikin kuuntelu olis kans tosi helppoa tuolla kun ei johdot pyöris jokapuolella.

 124. Olen aktiivinen ja monipuolinen treenaaja tarvisin uuden ja hienomman, koska vanha sykemittari ei toimi. 🙂

 125. En ole ikinä omistanut urheilukelloa ja tämä malli vaikuttaa hyvin monipuoliselta! Langaton musiikkiyhteys olisi siistiä, sillä jatkuvasti sotkeutuvat kuulokkeiden piuhat on tiellä! Muutoinkin kiinnostaa sillä kaikenlainen uudenlainen teknologia nyt on, noh, mielenkiintoista 🙂

 126. Olisi upeaa saada tommoinen mahtikello! Muutamilla tutuilla olen nähnyt erilaisia ”treenikelloja”, mutta ite en ole viitsinyt ostaa sillä en tiennyt mikä niistä olisi paras. Auttaisi cardio- ja hiit -treenien seuraamiseen ja kehittämiseen 🙂

 127. No tämmöisen minä tarvitsen ehdottomasti! Juoksin ensimmäisen puolimaratonini lauantaina (HHM 11.6.2016) ja nyt tuntuu edelleen siltä, että vedin sen liian rankasti omaan kuntooni nähden. Tarvitsen apua oman kunnon kehityksen tarkkailuun kun en osaa itse sitä tehdä. En omista minkäänlaista sykemittaria, ne ovat olleet jo monta vuotta harkinnassa, mutta ovat vain harmittavan kalliita opiskelijalle, jolla on pieni ihminenkin elätettävänä. Pieni tyttäreni pitää minut kyllä liikkeessä joka päivä, ja kun juoksen myös säännöllisesti ja tavoitteellisestikin, olisi erittäin tärkeää, että myös lepo olisi laadukasta ja riittävää. Myös juoksun aikaisia sykkeitä olisi jo korkea aika ryhtyä seuraamaan, jotta se maratonkin sieltä vielä joskus irtoaisi.
  Ja se palauttava uni! Olen aina ollut levoton nukkuja, kärsinyt jopa unettomuudesta. Nyt tyttären myötä uni on syventynyt ainakin ajoittain, mutta se unen määrä, se ei varmaan ole riittävää taaperoperheessä koskaan. Jos kello tosiaan mittaa unen määrää ja saisin tietoa kehostani muillakin määreillä, eikä tarvitsisi arpoa olenko liian väsynyt treenaamaan, niin oliis ihan huippua! Jokainen tarvitsisi tämmöisen kellon itselleen, ainakin sellaiset joilla into on kova, muttei aina taidot riitä oman kehon kuunteluun. Täällä yksi sellainen ilmoittautuu ja tarve olisi suuri. Muuten tämä jää vain haaveeksi, jälleen..

 128. Rakastan musiikkia treenieni buustiin. Laitteen voittamalla, lupaisin esittää keikoillani biisin omistaen teille mainostaen, jonka voitte vaikka toivoa.:) kun esiinnyn.:)

 129. Itselläni on jo useamman vuoden vanha sykemittari, mihin kuuluu myös sykevyö. Nyt se on alkanut temppuilemaan ja lenkkeillessä olen huomannut, että sykevyö hiertää ihoni vereslihalle. Kyseinen kapistus tulisi juuri tarpeeseeni 🙂

 130. Olen haaveillut jo monia vuosia kellosta, jossa on vastaavanlaisia ominaisuuksia. Aloitettuani saliharrastuksen ostin tavallisen sykemittarin 6-vuotta sitten; olisi siis aika jo hankkia uusi, mutta opiskelijana ei ole vielä oikeen varaa. Pelkän sykkeen ja kalorikulutuksen lisäksi olisi mahtavaa saada lisätietoa omasta nukkumisesta. Heräilen öisin useasti, joten olisi huippua saada tietoa kauanko sitä tulee oikeen loppujen lopuksi nukuttua!
  Myös gbs toiminto kellossa on mahtava, sillä useasti tulee lenkkeiltyä koiran kanssa täysin uusiin paikkoihin ja toiminnon avulla voisi samaisiin paikkoihin mennä uudelleenkin. Pyöräilen päivisin paljon, joten olisi myös mukava tietää paljonko kilometrejä tulee päivän aikana.
  Kello olisi kyllä kaikin puolin mahtava ja tarpeellinen. liikun päivässä paljon joten kello tulisi todellakin jatkuvaan käyttöön!

 131. Mulla on hiljattain alkanut kaveri kuntoon -projekti, jossa autan kaveria uudenlaisen elämäntyylin alkuun. Kello voisi olla hyvä lisämotivaattori, koska hän on kiinnostunut kaikenlaisista vempaimista muutenkin.

 132. Mun paras ystävä tarvitsisi tätä kelloa perinteiseen kesäkuntoon-projektiin, jotta pysyisi tavoitteissaan ja liikkuisi joka päivä edes vähän 🙂

 133. Sykkeen ranteesta mittaava laite helpottaisi reenaamista huomattavasti! urheilen paljon ja suorastaan ärsyttää laittaa aina päälle sykevyö, joka välillä painaa tai valuu tai muuten vain tuntuu epämukavalta. Ja se on aina hukassa! Sillai ranteesta sykkeen mittaava kello omia ihan huippu juttu!

 134. Ehdottomasti tarvisin tollasen, koska ois niin kätevää että ois kaikki toiminnot on yhdessä laitteessa! Koska kokemusta on eri vempeleiden kanssa säätämisestä, kun nykyään saa pelleillä erikseen puhelimesta musat ja sovelluksesta matka ja gps jutut, sit on sykemittari erikseen ja siihen sykevyö tietysti, ja lisäksi aktiivisuusranneke löytyy myös. Oon vähän kyllästynyt virittämään kaikkia eri juttuja kondikseen aina esim pyöräilemään lähtiessä, joten ois miljoonasti kätevämpää jos kaikki on samassa kellossa!
  Ja kyllähän toi ois kaikenlisäks ihan huippu motivaattori kesätreeniin, ja etenkin tälläselle tilastofriikille tosta pystyis seuraamaan vaikka ja mitä!

 135. Haluisin olla niinkuin Fitoona, yhtä fit ja upee, kello auttaisi saavuttamaan tavoitteita.

 136. Tälle olisi itsellä suuri tarve!
  Itsellä ollut stressin vuoksi jo pidemmän aikaa sykkeiden heittelyä joten tällä pystyisin seuraamaan sykkeitä sekä unta hyvin.
  Olen urheillut jo vuosia aktiivisesti ja oon tälläisestä aina haaveillut, saisi varmasti lisäpotkua treeniin 🙂
  Toisen antaisin lahjaksi avopuolisolleni 🙂

 137. Urheilukello tulisi todellakin tarpeeseen. Vanha sykemittarini vetelee viimeisiään ja ilman sykevyötä treenaaminen kuullostaa huomattavasti mukavammalta. Treenaan lähes päivittäin tehden sekä salitreenejä että yleisurheilupainoitteisia treenejä. Monipuoliseen treenaamiseen kyseinen kello sopisi erittäin hyvin. Teen lisäksi kolmivuorotyötä, joten unen keston mittaaminen kiinnostaisi kovasti.

 138. Heippa Oona!
  Poikaystävän puolesta salaa kirjoittelen. Hän on lappilaisella hulluudellaan päässyt Kuopioon Pelastusopistoon opiskelemaan Pelastajaksi ensimmäisellä yrittämällä. Kello olisi huippu hyvä kouluun pääsy lahja sekä motivaattori treeneihin! Ihan Super!

 139. Olen jo pitkään tarvinnut sykemittarin, mutta en ole saanut sellaista vielä ostettua. Kaiken näköisiä urheilukelloja on tullut katseltua ja kun en niistä juurikaan ymmärrä niin en ole tiennyt minkä ostan. Minua aina kiinnostaa hirmuisesti seurata treenissä poltettujen kalorien määrää ja sykettä treenin aikana. Älyttömän kätevä olisi myös kun näkisi lenkillä ollessa matkan jonka on kulkenut kellosta eikä tarvitsisi sählätä puhelimessa olevan juoksusovelluksen kanssa. Treenaan päivittäin kotitreenien muodossa sekä käyn lenkillä ja olen päässyt hiljattain HIIT-treenien maailmaan!

 140. Minulla ei ikinä ole ollut tuon tapaista kelloa ja se olisi kiva nähdä kuinka tehokas treenini on! 🙂

 141. Olisi mahtavaa saada sykemittari, koska en ole ikinä sellaista omistanut. Sen kautta olisi kiva seurata treenin kulkua ja kestoa 🙂

 142. Moikka! Kello olisi mahtava yllätys isälleni triathlon harjoittelun ja palautumisen tueksi. Eri asetukset kellossa varmasti motivoivat treenaamaan monipuolisemmin, ja myös voima-puolta, mikä pyöräily- ja juoksuintoilija-isältäni tuppaa jäädä vähäiseksi… Viime syksynä jalka oli paketissa ja on yhä heikompi kuin toinen jalka. Jospa kello motivoisi treenaamaan kroppaa tasapainoon, ettei uusia vammoja pääsisi syntymään! 🙂

 143. Tarvitsen tuollaisen kellon koska se on juuri sellainen mitä olen pitkään etsinyt ja mistään en ole aikaisemmin kuullut tuosta. Todella tehokas apu minun joka päiväiseen treeniin ja laihdutukseen.

 144. Oioioi kuulostaa hyvältä treeniltä! Itsekin olen just kirjoittamassa treeniä blogiin joten kiitos inspiraatiosta!
  Lotta
  http://www.lottieslife.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*