Viime viikko paketissa

Viime viikon keskiviikkona sain kuuden viikon tuuraustyöt officella valmiiksi ja nyt muiden töiden pariin. 6
viikkoa meni tosi nopeesti! Ajattelin aluksi, että miten pystyn olemaan paikoillaan niin kauan.. oon tottunu tekemään ruumiillista työtä ja useimmiten ulkona, mutta hyvin avars taas omaa katsetta ja oli hyvä kokemus tehdä välillä muita hommia. Keskiviikko sattui myös olemaan lepopäivä ja se menikin sukulaisia moikatessa.

Torstai meni ihanasti 1,5h hieronnan merkeissä! ihan mahtavaaa!!! jalat ja selkä käytiin läpi. Puhuin viime postauksessa selkäongelmasta. Välilevyn pullistumaa ollaa epäilty, mutta voi myös olla, että koska vasen pakara on niin jumissa, että se säteilee takareiteen ja on vetänyt myös selän jumiin. Koko vasen puoli selästä oli ollut myös turvonnut, mutta hieronnan jälkeen turvotus oli jopa hiukan laskenut, joten vielä ei tarvitse murehtia, huomenna taas 2h hieronta, joten selvii lisää tilanteesta.
Hieronnassa olisi kyllä kannattava käydä, monella varmaan sama suhtautuminen kun minulla on yleensä ollut, ettei ole aikaa ja myös heironnat ovat usein kalliita, mutta hierontakouluissa saa hierontoja paljon edullisemmin eikä se kun kerran tai kaksi kuussa käy niin loppujen lopuksi niin paljoa maksa.
Itse aloitin nyt yhteistyön Helsingin Hieronta-Akatemian kanssa, ja tästä jutusta olen erittäin tohkeissaan! ihan mahtava porukka!! HELSINGIN HIERONTA-AKATEMIA

Torstai päivä meni ystävän kanssa aikaa viettäen ja ilta meni salilla rinta+käsi puntilla, ainoot mitä sain tehdä, koska ne eivät kuuluneet hierontaan. Hyvä intensiivinen puntti tuli tehtyä, nyt on treenaaminen sujunut tosi hyvin, ainoo, että alaselkä pysyy vielä pois ohjelmasta.

Perjantaina kävin tulevan kisaaja frendin kanssa treenaamassa! pakko sanoa, että tää kundi tulee vielä olemaan kova sana fitnesslavoilla, lupaan 😉 ihan hillitön meno salilla ja muutenkin asenne tähän touhuuun! ite saa paljon motivaatiota kun hänen kanssa pääsen nostamaan. Joidenkin ihmisten treenaamista on kyl hieno katsoa, tän kaverin varsinki! ja näkisittepä minkälaisen muutoksen se on jääkiekkoilijasta kehonmuokkaukseen tehnyt.. ihan sairasta!!
Itellä oli jalkapuntin jälkeen sellanen fiilis et mut ois voinu kantaa pois salilta, hiki virtas!  oli ihan
uskomatonta.. liikkeet oli:
Prässi pyramidinä,
loitontajat sarjat plus pumppaus ja hitaat 10,
lähentäjät sarjat plus pumppaus ja hitaat 10,
superina etu- ja takareisi koukistus
bulgarialainen kyykky +24kg,
loppuun 50 askelkyykkyä +16kg

Perjantaina näin myös hyvää ystävääni ja kävin illalla tekemässä kävelylenkin. (45min)
Aikasin oli kuitenkin mentävä nukkumaan koska 5.30 soi kello aamuaerobiselle yht 45min kevyt hölkkä ja sinne väliin 2x5min spurtteja ja loikkia. Nauratti ihan sairaasti kun ei menny irrrota mikään loikissa ja spurteissa, niin kova tunne oli jaloissa eilisestä puntista! ihan sairasta. Oli jopa vaikee kävellä, niin saati sitten juosta ja pomppia… ahh toi tunne on parasta treenaamisessa!!!
7.00 olikin jo lähtö Jämsässä järsjestettävään Jukolanviestiin, itse olins siellä töissä kylläkin. Pakko myöntää että olen todella huono suunnistaja eikä laji ole ollenkaan tuttu. Viikonloppu avarsi taas mielettömästäm ja oli jopa loppupeleis tosi makee seurata kisoja. Eipä oo mikään helppo juttu!!! tiedoks kaikille jotka oli ennen samanlaisia tietämättömiä kun mä! ihan sairasta, miestenkin lähtö lähti vasta 23.00 illalla.. ja viimeiset tulivat aamupäivästä maaliin. Siinä kun miettii, että kuka urheilija pystyy valvomaan ja esim 4.00 aamulla vetämään tiekun juoksu setin ja samalla miten hyvä keskittymiskyky tohon hommaan vaaditaan. Arvostan! musta ei olis kun juoksemaan uunona mukana. Kartan lukua ja keskittymistaitoa saisin kyllä treenata monta vuotta.
Tosi iso häppeninki oli ja Asics vaatteet ja kengät meni kun kuumille kiville! eli kaikki suju mahtavasti.
Lauantaina pitkän päivän jälkeen (10.00-23.00) pääsimme yöpymispaikkaan ja ennen nukkumaan menoa pulahdus kylmään järveen! jalka kivut veks!

Pakko muuten sanoa, siis oon ihan häkeltynyt. Työpäivänä joutu sen 13h seisomaan, ja jaloissa todellakin paino ja varsinkin pohkeet oli siis aivan tulessa ja turvonneet. Sitten laitoin noi Zero Pointin kompressio sukat jalkaan lopuiks 4h niin siis ihan käsittämäyöntä. Täysin eri fiilis tuli jalkoihin ja kivut lähti, eli siis veri lähti tosi hyvin kiertämään! suosittelen todellakin niiden käyttöä, itse odotan innolla uutuuksia mitä sieltä on tulossa! Tässä vielä linkki nettisivuille, niin voitte lukea lisää tuotteesta. Zero Point

vkl ruokien teko

Sunnuntai aamu alkoi 7.00 aamu pulahduksella järveen! itse olen yleensä niin vilukissa, mutta aina käyn uimassa on sitten kyse 0-20 asteisesta vedestä. Nopee hyppy järveen niin ei tunnu kylmältä! ja takas töihin 9-14.00. Oli kyllä hauska tulla töihin kun miehet vielä metsässä suunnistamassa!! ihan sairasta! 🙂 nostan kyllä hattua! Sunnuntaina oli jo semi väsynyt olo, miinuskaloreilla, töissä ja vielä matka edessä kotiin. Autoon nukahdin tietenkin, enkä todellakaan malttanut kotiin tultua kun nappaa salikamat ja treenaamaan. Raju 40min crosstrainer ohjelma +yläselkä ja takaolkapää puntti!! hiki virtas taas joka puolelta!

Kaiken tän hehkutuksen jälkeen on pakko sanoa,

pikkuhiljaaa..

että nyt on vaan hommat kulkenu! selkä yrittää jarruttaa mut laitan vaan kaasulla vastaan! nyt mennään kun on motia! 😀

Tänään aerobinen aamulla ja puntti myöhemmin ja huomista ootan enemmän kun kuuta nousevaa!!!! nimittäin Girl Power yhdistyyy!! aloitan uuden valmentajan kanssa… tästä tulee niin hienoa! kisan viimeiset rupistukset hänen kanssaan! ihan uskomatonta!! 😉 3 viikkoa meni liian paikoillaan dietin suhteen! nyt rupee hommat etenemään. Hänestä lisää seuraavassa postauksessa! will see what happend!! 😉

 Ei muutakun ihan mahtavaa Maanantaita ja viikkoa kaikille! nyt treenatkaa kun hullut koska viikonloppuna on jussi ja silloin myös tämä neiti karkaa landelle rentoutumaan ja muhun ei sillon todellakaan saa yhteyttä! 😀 Nautin täysillä perheen ja parhaan ystäväni seurasta Naantalin auringon olla!

”Life is short, break the rules”

80 kommenttia

 1. mitä peter tykkäs ku lopetit sen valmennuksen? missä joukkueessa oot? eli mitä kuulutetaan ku sut kutsutaan lavalle kun yleensä on esim ” ******, TEAM FITFARM ” yms?

 2. aaaaaah tuo sun massu <3 kelpais..

 3. Oot niiiin upeee!!!!!♥ Mikä sun vaatekoko on? 😀 Älä vastaa, jos on liian henkilökohtaista… Ois vaan kiva tietää 🙂

 4. Harvoin ihailen ketään, mutta pakko sanoa et siä oot kyllä ihan miun idoli! 😀 Arvostan niin paljon siun elämänasennetta, positiivisuutta, rohkeutta… kaikkea! Aloitin lukemaan siun blogia viime vuoden lopulla ja oon saanu siitä hirveesti motivaatiota. Treenit kulkee mainiosti ja oon kehittyny huimasti. Ja kiitos siitä kuuluu ainakin osittain siulle 😀 Hyviä treenejä! T: Jumppatyttö, pian punttimimmi ;D

 5. Ihan pakko hei kysyä, että mistä sä oot siis aivan alunperin ”löytänyt” valmentajan tähän touhoon? 😮 Upea olet 🙂

 6. voitko vastata edellisen postauksen kommentteihin?:)

 7. Moikka! Ihan pakko kysästä et mistä löydät noin hyvänäkösiä farkkuja? Itse käyn kans salilla ja kaikki farkut tuntuu reisistä aivan järkyttävän piukoilta ja lantiolta yli suurilta. Käytkö ompelijalla muokkaamassa? 🙂

 8. mitä mieltä olet sofia ruusila-nousuaisesta? muija harjotteli puol vuotta ja voitti MM-kultaa. voiko tollasia tuloksia saavuttaa ilman aineita tuossa ajassa?
  ihmettelen vain, miksi kaikkien muiden fitness-henkilöiden kehitys tuntuu olevan niin hidasta ja vähäisempää kuin hänellä.

  • mistähän aineista puhut? sofia oli hyvässä kunnossa jo ennen projektiaan, kroppa oli suht timmi, siihen piti vaan saada vähän lihasta mikä hoitui ihan perus ruuan lisäämisellä.. sen jälkeen dietti.. ja tosiaan kyseessä oli bikini fitness johon täytyy olla jo luonnostaan kropan muoto sopiva, eli naisellinen ja siro. ja valmentajalla on tietysti suuri merkitys. tapani valkonen todellakin tietää mitä tekee.

  • mutta oikeessa oot että joillakin on tosiaan se kehitys hitaampaa..

  • en tiedä enkä ota kantaa asiaan 🙂 joillekkin tulee tuloksia nopeammin ja joillekkin hitaammin. ja riippuu myös sarjasta. Bikini fitness kuten muutkin sarjat tarvitsevat tietynmallisen ruumiinrakenteen. Ja bikinissä myös lihaksisto on hyvin kevyt ja naisellinen, timmeydellä on isoin osa lopussa 🙂

 9. Pakko kysästä, että mistä noin hyvännäköisiä naisia löytyy 🙂

 10. Mikä päivä joulukuuta olitkaa syntynyt? Ja millaisia neuvoja Peter on antanut lisäravinteiden suhteen eli milloin mitkäkin kannattaa ottaa. Mitä lisäravinteita käytät?

 11. Todella outoa vaihtaa valmentajaa kesken dieetin. Ilmeisesti jotain tapahtunut… 🙂 mielenkiinnolla odotan, kuka on uusi valmentaja. Koska ilmoittaudut kisoihin, vielä ei näy nimeä listalla?

 12. Tsemppiä loppudieettiin! Hyvin erottuu äbsit jo 😉

 13. Voi että, oon niin kateellinen sun kropalle ! 🙂 Oisko sulla jotain hyvää vinkkiä mitkä liikkeet auttaisi saamaan pyöreän ja timmin pepun kuin sulla? 🙂

 14. Mitä tarkotat noilla fit, latin, elovena , svensk, boy/girl jutuilla instassa :)?

 15. Heippa! löysin tän sun blogin venla savikujan blogista ja aloin selaileen. Huomasin kohta että oon lukenut tätä jo kohta 3 tuntia! Jäi koukkuun. Pakko on sanoo et oot aivan mieletön mimmi!! Sua vaan ei kyllästy ihaileen! oot tajun hyvässä kunnossa ja tästä saa kyl kauheesti motivaatiota. Sullon asenne kohillaa ja elämä reilassa,ihmettelen et tällasiäki mimmejä löytyy oot mahtava!! 🙂 ois kiva jos jaksaisit joskus väkertää postauksen jossa on kuvat susta ennen tätä kisoihin treenamista ym. 🙂 mut jään ehdottomasti seurailee 🙂 ps. Miten sun pikkusiskolle kävi siinä kisassa?

 16. Voisitko tehdä jutun mitä kannattaisi syödä ja mitä ei ?:) auttaisi paljon

 17. ihan sairasta, onkos tää joku uus pissis hokema:D

 18. Paljonko vettä juot päivässä? 🙂

 19. Rupesko peter käymää sun ”kimppuus” olee ahistava tms. 😀 vai mitä kävi, eikö osannut hommiaan?

 20. peterhän on kihloissa tällä hetkellä.. mutta oon kuullut juttua et se on vähän semmonen.. no taidanpa jättää sanomatta.. jokatapauksessa nää on aika henkilökohtasia asioita eikä mun mielestä oonan tarvii kertoo jos ei halua 🙂

 21. Onks sul Oona aina ollut noin pyöree ja täydellinen peppu?:D kauan oot treenannu sitä ja kuin usein? Mäki haluan tollasen!!

 22. Moi. Venlan blogin kautta eksyin lukemaan ja heti pisti korvaan toi sun selkäkipu. Ootko koskaan käyny kiropraktikolla? Nimittäin jos sulla on on lonkka lukossa, kun olet kova treenaamaan. Salilla kävijöillä se menee yleensä jalkaprässissä tai jalkakyykyssä lukkoon… toisilla se säteilee selkään, niin yksilöllistä mihin kelläki se sitten vastaa. Itse saanut avun sieltä lonkkalukkoihin, kannattaa kokeilla!!

 23. Moi! mikä on seuraavat kisat mihin reenaat?:) ja monisa olet jo ollut?Ps.mikä on sun söpön ja hyvän peppun salaisuus?:) mitä teit muuten jukolassa? hyvää kesää ja treenejä:)

 24. tahdon vain tulla sanomaan että kiitos. olen 170cm pitkä ja painoIN 112kg, kohta 17v. nyt olen 85kg ja penkistä nousee enemmänkin kun vain oma perse. kiitos tästä motivaatiosta minkä oon sulta saanu,suuret kiitokset sulle oona. train harder, feel better!

 25. hejj tuli mielee noista salikengistä, että käytätkö niitä nike free lenkkareita salilla? 🙂 ite rakastan kyseisiä tossuja mutta jostain kuulin että ne on aika huonot salille 😀

 26. Oot tosi kannustava ja mun lempibloggaaja! <3 et oo antanu sun loistavan kunnon etkä suositun blogin nousta sun päähän! Miten sun vatsalihakset säilyy noin hyvässä kunnossa vaikket treenaa niitä päivittäin? Voisitko antaa mulle jotain vinkkejä? Mun vatsa on ihan litteä ja lihakset erottuvat vähän, mutta haluaisin jaokkeisemmat lihakset.. Treenaan iltaisin, mutta mitä eri liikkeitä suosittelisit? 🙂 kiitos, jos neuvot mua! <3

 27. mikä on sun kanta näihin pätkäpaastoihin? ootko kokeillu?

 28. Heippa,
  mä oon urheillut säännöllisesti koko ikäni, tanssia nuorempana ja sen jälkeen liittynyt salille jäseneksi. Itse salitreeni on jäänyt vähän vähemmälle mutta kovasti tahtoisin sitäkin alkaa enemmän harrastaa. Olen enemmänkin ollut sellainen joka on käynyt ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla, spinning, muu aerobinen ja bodypump tyyliset tunnit ovat lemppareita. Olen ajatellut että josko alkaisin käymään salilla aamutreeninä, n.2-3 krt/viikko ja sen ohella sitten lenkkiä tai noita ohjattuja tunteja. Mitä mieltä olet, onko salitreeni hyvä vetää aamusta vai olisiko aerobinen liikunta mielummin aamutreeninä parempi? En itse pidä siitä kun sali usein töiden jälkeen niin täynnä niin siksi voisin kuvitella että aamulla saisin siitä itse enemmän irti, kun saisi ns. rauhassa treenata. Kiitos jos ehdit vastata ja hyvää juhannusta! 🙂

 29. ”mua ei saa mitenkään kiinni, haluun vietttää aikaa perheen ja parhaan kaverin kaa” – said oona, päviittää koko ajan fitnesskuvii instagrammiin. naurut!

 30. Minkä jakoinen treeniohjelma olisi susta hyvä ja miten lihakset kannttaa jakaa? Oon nyt käynyt puolivuotta salilla.

 31. pakko kysyä tämmöstä: pienenikö sun tissit, kun aloit treenaamaan ihan kunnolla lihasta yms? ja jos pieneni, kuinka huomattavasti? harmittaako 😀

  itseä hieman pelottaa että onko ikuisesti sitten olemattomat tissit ku alottaa..

 32. Oona, ihailen kuntoasi ja sinuakin urheilijana. Mutta ihan oikeesti, kuka ottaa kuvia saunassa???

 33. miten voit olla oikeesti noi huono englannissa? brake dance ja will see what happend. Breakdance, Let´s see what happenS, muutenki kertaa vähä ennenku lätkit noita inspauslauseita tänne, iha oikeesti.

 34. Miks alkoholin juonti on huono asia reenatessa?

 35. Noita englannin kielen kirjotusvirheitä löytyy vaikka kuinka paljon lisää, mutta eikai se nyt herranjestas ole niin vakavaa..vaikka vähän saattaakin huvittaa!

 36. Oonaa!! Ihku tää sun blogi 🙂 ps. Aika huvittavia noi toisten kommentit, mut onneks et välitä niistä ja osaat vastaa niihin myös fiksusti !! Aim sou praud of juu <3 terkuin Hema

 37. Painan n.70 kg ja pituutta mulla on 160cm eli olen ylipainoinen , mitä minun tulisi tehdä ja syödä jotta laihtuisin n.1-1,5 kg viikoSsa tarvitsen oikeesti apua!! motivaatio ois nyt just kohdillaan (kiitos siitä kuuluu sinulle!!) ps. oot aivan mahtava pakkaus !!:) ja oikeesti oon valmis kurittaa itseeni mut ilman neuvoja en pysty sitä tekemään koska en tiedä mitä pitäs tehä ja syödä (no kerroin jo)

 38. moiiii! miten alotit treenaamisen futiksen lopetettua salilla? muistatko kuinka nopeesti nostit painoja ja rupesko tulosta näkymään nopeesti?:) kuka teki sulle treeniohjelma?

 39. Minkä kokoset noi sun Zero Point sukat on?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*