Valio Riisuttu valinta -kampanja

Moni nopea instagram seuraaja varmasti huomasi, kun yhtäkkiä neljän bloggarin tilille pamahti huikeat, hyvän maun mukaiset ”riisutut” kuvat.
Aloitin yhteistyön Valion– Riisuttu valinta kampanjan kanssa,  jonka tuote on pehmeärahkajuoma. Tässä vielä lopullinen kuvani:

image

Omalla kohdallani maitotuotteet ovat olleet minimissä tai laktoosittomia/happamia maitovalmisteita. Olen huomannut kropan toimivan näin hyvin. Kuitenkin haluan olla avoin kaikelle ja tästä syystä on huikeaa testata tätä uutta tuotetta. Uskoisin tuotteen sopivan varsinkin smoothieisiin, jotka monilla yleisesti ottaen koostuu vain hiilareista. 🙂 Tuotteeseen voin palata vielä myöhemmin.

Kuvaukset itsessään olivat hauskat ja erilaiset. Hyvä ammattitaitoinen porukka, joten kaikki sujui niin kuin pitikin. Tässä vielä videota siitä, että ketä kuvauksissa oli ja mitä siellä tapahtui.

Mielipiteitä? 🙂

(Seuraava postaus koskee kovaa pettymystä: ToughViking kisasta poisjäänti kuumeen takia.)

9 kommenttia

 1. Avatar

  Hei Treenaan jalat 2 kertaa viikkooon, ja haluaisin kysyä että tuleeko jaloille liikaa erilaista ärsykettä jos treenaan ne kokonaisuudessaan 2 kertaa (takareidet,reidet + pakarat) ja liikkeet ovat treeneissä erit, eli treenit ovat erilaisia. Teen myös hiit-treeniä joka tuntuu jaloissa kovan vastuksen ansiosta. Haittaako tämä jalkojen palautumista? Kiitos!

  • Avatar

   Moikka! voit hyvin tehdä 2 kertaa viikossa jalat. Jos jalat ovat väsyneet ja tukkoisen tuntuiset, silloin ne eivät ole palautuneet. Eli tarkkaile mikä tuntuu kropassa hyvältä. 🙂

 2. Avatar

  En oikein ymmärtänyt tätä: ”Uskoisin tuotteen sopivan varsinkin smoothieisiin, jotka monilla yleisesti ottaen koostuu vain hiilareista.”

  Eikö aika moni laita nykyisin smoothieen nimenomaan proteiinipitoista maitorahkaa, cocovin hamppuproteiinijauhetta jne?

  • Avatar

   Onneksi pikkuhiljaa tähän suuntaan mennään 🙂 mutte edelleen moni tekee smoothiet käytännössä vain marjoista ja hedelmistä! proteiini hamppu/riisi/hera muodossa on erinomainen lisä!

 3. Avatar

  Onnittelut kihloista!

 4. Avatar

  Olet aikaisemmin kirjoittanut mm. ”Nyt on tehty paljon tutkimuksia viljan ja maidon huonoista vaikutuksista suolistoon”. Miksi haluat olla ”avoin kaikelle” ja testata tuotetta, jonka tiedät olevan vahingollinen elimistöllesi?

  • Avatar

   Esim. Happamat maitotuotteet eivät ole vaikuttaneet samalla tavalla elimistön toimintaan, ei turvotusta, nesteen keruuta kroppaan. Normi maitotuotteet ovat taas aiheuttaneet tätä. Joten kokeilemalla omalla kohdalla kaikki ovat selvinneet paremmin. 🙂 tutkimukset eivät aina tarkoita että jokaisella toimisi kroppa samalla tavalla. Gluteeni on ollut hyvä jättää pois, mutta maitotuotteet vaihtelevat paljon, juuri mainitsemani hapanvalmisteet ja laktoosittomat toimivat paremmin. Avoimmuudella tarkoitan kokeilua ja vaikutuksen havannointia omalla kohdallani 🙂

 5. Avatar

  Olen jo muutaman viikon käyttänyt tuota rahkajuomaa aamusmoothiessani. Ihan loistava tuote lisäämään protskuja aamupalaan. Pitää smoothien sopivan löysänä ilman turhia muita nesteitä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*