Unkarin reissu kuvina

Unkarin Rugby Em- Trophy kisojen jälkeen ehdimme kiertämään aamupäivän turnaus kaupungissa Esztercomissa sekä vajaa kaksi päivää Budapestissä, tässä muutamista must see kohteista kuvia.

Mária Valéria Bridge/Esztergom Basilica / Cathedral

Esztergom Basilica / Cathedra

Budapest, Matthias Church

Matthias Church

Matthias Church

Fisherman’s Bastion

Matthias Church

Parliament

Unkari oli itselleni hyvin tuntematon paikka, enkä oikein tiennyt mitä odottaa. Budapestissä olen halunnut käydä ja nyt haluan sinne vielä uudestaan paremmalla ajalla. Budapest oli todella kaunis kaupunki ja siellä on paljon nähtävää! Emme mitenkään ehtineet käydä edes suosituimpia nähtävyyksiä läpi. Olin todellakin positiivisesti yllättynyt miten upealta Budapestissä näytti ja miten paljon nähtävää oli, uskoisin että 3-5 päivän reissu olisi sopiva. Odotan innolla uutta reissua Budapestiin, jolloin ehtii rauhassa katsella paikkoja muutenkin kuin ohikulkumatkalla.

Suosittelen todellakin käymään Unkarissa!!

2 kommenttia

 1. Avatar

  Olen pitkään haaveilut Unkarin Budapestin reissusta. Suositteletko? Millainen hintataso ja ihmiset? Innolla odottaen myös gladiaattori tv sarjaa, ehdottomasti aion seurata. kiva kun olet mukana

  • Avatar

   Heippa!

   Todellakin suosittelen, mielettömän kaunis kaupunki ja edullinen. Haluan itse mennä uudestaan paremmalla ajalla ilman turnaus-hässäkkää, koska iso osa perus nähtävyyksistäkin jäi näkemättä.
   Kiitos kiva kuulla, odotan itse sitä myös suurella jännityksellä! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*