Ulkotreeni auringonpaisteessa…

Aurinkoiset säät ovat olleet harvassa, joten jokaisesta pitää ottaa kaikki irti. Aina kun mahdollista käyn vetämässä treenit ulkona ja myös nytkin. Omien treenien lisäksi käydään usein valmennettavien kanssa ulkona treenaamassa.

Vietämme ihan liikaa aikaa sisällä: aamulla heräämme kotona, lähdemme töihin/kouluun autolla, olemme koko päivän sisällä ja vielä jos siirrymme suoraan harjoittelemaan sisälle ja vielä myöhemmin takaisin kotiin ei päivän aikana tule yhtään vietettyä aikaa raittiissa ilmassa. Sitten ihmettelemme miksi väsyttää.. no voitte jo arvata! 🙂

Onneksi kuitenkin edes välillä aurinko pilkahtaa ja ulkotreenistä tulee vieläkin parempi. Olen hypettänyt Vantaan, Kartanokosken liikunta puitteita, mutta kyllä on pakko antaa propsit myös Espoon, Matinkylän urheilupuistolle, Lappsetin treenipisteelle. Muuallekin saisi tulla lisää näitä!

SAMSUNG CSC

´

Tässä kiva nopea treeni, jonka voi esimerkiksi kuntopiirinä suorittaa:

VATSARUTISTUKSET, ETEEN & SIVUILLE x30 (10/suunta)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

HYPYT KOROKKEELLE- MOLEMMAT JALAT & 1 JALKA KERRALLAAN x20

SAMSUNG CSC

KOROKKEELLE NOUSU + POLVEN NOSTO YLHÄÄLLÄ x20

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

PUNNERRUS x20

SAMSUNG CSC

DIPPI x15-20

SAMSUNG CSC

Dipin voi myös suorittaa hyppy-korokkeen päällä.

NYT YLÖS ULOS JA TREENAAMAAN! Kertokaa kokemuksia, jos olette käyneet kyseisessä paikassa tai muualla samankaltaisessa ulkotreeni-paikassa.

 

Kiitos rakas, Venla Savikuja kuvista

11 kommenttia

 1. Avatar

  Moi! Jyväskyllä on vastava paikka mutta en asu ihan lähellä niin ei tule talvisin käytyä kesällä käyn pyörällä,Muutenkin olen Aika omitunen..vietän aikaa enemmän ulkona kun sisällä viikosin sunnuntaina on Totaliien lepopäivä! mutta ilolla seuraan sun inspiroivaa bolikia ja kirjotuksia olet oikea ilo pilleri teho tyttö! ps.saisko välillä videoita? niin menis paremmin reenit perille! hyvää Sunnuntaita!:)

 2. Avatar

  Moikka! Pakko kysyä, että mistä ostat/tilaat sun Under armourin treenivaatteet? 🙂

  • Avatar

   Heippa!

   Under Armour on nykyään vahvasti myös Suomessa vaikuttamassa ja olen siinä mukana. 🙂 Kevään aikana tulee olemaan laajemmat mallistot varsinkin Top-sporteissa, Intersporteissa ja Stockalla. Lisäksi Espoossa on jo Underilla oma liike.

 3. Avatar

  Hyvät ulkotreenivinkit, tosin talvella ei oikein innosta tehdä vatsoja kylmällä penkillä ja hypytkin aika riski tehdä liukkaalla. Ja toinen on se kun ihmiset katsoo! Tuijoittaa ja pyöristelee silmiä. Jopa kesällä kun tein nurmikolla joogaa ja omalla pihaparvekkeella kuntopiiriä tuli naapureilta kummallisia katseita. Ärsyttävää. Vinkkejä mitä voisi tehdä? Olla tekemättä vai vain olla välittämättä?

  • Avatar

   Tollasella treenipaikalla on usein muitakin treenaamassa niin ei kukaan katsele mitä teet, ja jos joku katselee niin se on häneltä pois. Ei kannata välittää! 🙂

   Vatsalihakset voi tehdä myös roikkumalla tangossa ja nostamalla jalkoja, hypyt voi tehdä korokkeelle nousua, nämä korokkeet eivät olleet lainkaan jäässä. 🙂

   Hyviä treenejä ja unohda muiden katseet ympäriltä!

 4. Avatar

  Heippa Oona !
  Täällä on yksi suuri fani, joka tavoittelee samanlaista, lihaksikasta kroppaa kuin sinulla nyt!
  Onko sinulla tulossa kysymys postausta, vai voitko vastata seuraaviin kysymyksiin:
  1. Paljonko sinulla on pituutta ja painoa ?
  2. kuinka usein treenaat jalat?
  3. mikä on paras toistomäärä lihaskasvatukseen?
  4. kuinka paljon energiaa syöt päivässä ja mitkä makrot ovat optimaaliset lihaskasvuun?
  (onko 4g hiilareita per painokilo liikaa? ja proteiinit 2g per painokilo? entä rasvan määrä?)
  5. onko sinulla poikaystävää?
  6. mitä mieltä olet fitness villityksestä?
  Minulla olisi paaaaaljon muitakin kyssäreitä mutta olisi ihana jos voisit vastata näihin!!

  ihanaa kevättä! <3

  • Avatar

   Heippa!

   Kiitos viestistä, Voin tehdä kysymyspostauksen vaikka ensi viikolla 😉

   Vastauksia lyhyest:
   Pituus 164+ paino 65kg

   Treenaan jalkapainotteisesti 2 krt/vk, mutta en eristävää lihaskasvatuksellista harjoitusta kuin max 1 krt/vk. Keväällä teen enemmän räjähtävyyttä, intervall- tyyppisiä treenejä.
   Harjoitukset pitää syklittää mutta perusvoimaa ja voimaa vaihtelisin muutaman vk välein eli 10-12 ja 6-8 toistoja.

   En laske olleenkaan omia kaloreita, tiedän hyvin kuinka paljon tarvitsen että jaksan. (suurin piirtei n. 2500 kaloria) Ja riippuu myös päivästä teenkö kestävyytta vai perus saliharjoitusta.

   Makrot riippuu ihan siitä mitä teet, Jos harjoittelee ihan vain salilla niin hiilaria ei tarvitse niin paljon kun taas jos treenaat kestävyyttä myös.
   Urheilijoille suositellaan hiilaria 40-65%, Proteiinia 15-20% ja rasvaa 25-40%. Eli jos treenaat salilla se 4g/painokiloakohden/vrk hiilaria on sopiva. 🙂

   On poikaystävä :).
   Minusta on ihan mahtvaa että halutaan elää terveellisesti mutta tämän hetken villitys ei ole kovin tervettä. AIheestä ehkä lisää myöhemmin… 😉

   Laita lisää kysymyksiä tulemaan kun saan tehtyä postauksen ja olen muuten koko vklp Go Expoilla jos sinne pääset niin tule ihmeessä moikkailemaan ja kyselemään lisää 🙂

   Kivaa loppu viikkoa sinulle! <3

   Oona

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*