TFW- Vantaa AUKEAA!

Olen nyt jo puolitoista vuotta saanut olla hienossa yhteistyössä mukana fysioterapeuttini ja vielä ison henkisen tuen Jarno Keskisen kanssa. Jokainen vamma on tullut kuntoon ja edelleen meidän perhe hakeutuu ensimmäisenä hänen vastaanotolle, niin ystävinä kuin yhteistyökumppaneina.

Sain kuulla jonkin aikaa sitten ilo uutisen, sillä Jarno oli päättänyt unelmiin uskomisen lisäksi ottaa askeleen niitä lähemmäksi. Hän nimittäin perusti TFW.n Vantaalle.

Ehkä hienointa oli kun juttelimme ja kyselin vähän mistä idea oli lähtenyt, niin tämä lause: ”Haluan paikan jossa saan oikeasti auttaa ihmisia, motivoida liikkumaan ja treenauttaa heitä!” Tälläinen ideologia pitäisi olla meillä kaikilla liikunnan/terveyden- alan ammattilaisilla, eli aito halu auttaa!

IMG_0651_Fotor

TFW VANTAA AUKEAA: 26.10.15 ja nopeimmilla on nyt mahdollisuus ilmottautua ilmaisille avajais viikon tunneille täällä. 😉 Lisäksi treenaamalla avajais viikolla osallistut 1 kk- ilmaisen jäsenyyden arvontaan! 

31.10 klo:10-14  on viralliset avajaiset DJ.n tahdissa!                                                                        Lisätietoa voit lukea: www.tfwvantaa.com

Nähdään siellä!

Vielä tänään aikaa äänestää www.fitoona.com- blogia vuoden -15 inspiroivammaksi hyvinvointiblogikgis täällä :

indiedays

www.motivation.fi/indiedays-blog-awards

2 kommenttia

 1. Avatar

  Moikka!
  Aluksi haluun sanoo et tykkään tästä sun blogista ihan sikana! Oon lukenu jo vuodesta mitälie 2012 tai 2013 ja oot ollu esikuvana siitä asti. Ihan huikeeta millanen asenne sulla on elämään ja muutenkin. Siihen päälle vielä oot uskomattomassa kunnossa ja järkyttävän luonnonkaunis. Oot motivoinu mua ihan hirveesti viimesten vuosien aikana, iso kiitos siis sulle ! <3
  Nyt siis asiaan 😀 Toi TFW kuulostaa ihan super hyvältä, osaatko vähän avata, että millasta treeniä toi olis? Olisko jotai crossfit tyylistä vai jotain ihan muuta?

  Ihanaa syksyä sulle ja tsemppiä polven kanssa oot ihan super!

  • Avatar

   Hei ihan mahtavaa kuulla, tulipa hyvä fiilis!! 🙂

   Tfw on toiminnalista voimaharjoittelua. Upeinta on ryhmän välinen fiilis treenien aikana. Käy ihmeessä kokeilemassa vantaalla tällä viikolla ilmottautumalla ilmaisille tunneille! 🙂

   Upeaa syksyä ja kiitos ♡

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*