TAHDON

Moni asia ihmetyttää, harmi vaan ettei niihin pääse vaikuttamaan, kuin murto-osa kansalaisista.

Näistä voisi keskustella loputtomiin… On järjettömiä tuomioita, opiskelijoiden tukia, käsittämättömiä lakeja, jne…, mutta jos jotain voisi tänään tehdä oikein niin antaa kaikille tasa-arvoinen mahdollisuus avioliittoon juuri sen ihmisen kanssa ketä eniten rakastat.

Kenelläkään ei ole oikeutta päättää puolestasi kenen kanssa menet naimisiin, sen takia myös minä tuen TÄTÄ!

image

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia

 1. Avatar

  Miksi kannatat tällaista? Pitääkö mielestäsi voida mennä naimisiin esimerkiksi koiran tai hevosen tai vaikka autonsa kanssa, jos sitä niin paljon rakastaa? Avioliitto on perusta ihmisen lisääntymiselle. Lisääntyminen on mahdollista ainoastaan miehen ja naisen välillä. Ei ihmisen ole pakko mennä naimisiin, jos vastustaa avioliittoa tai ei halua naimisiin.

  • Avatar

   Minulla on erittäin paljon ystäviä joiden puoliso on samaa sukupuolta enkä näe tässä mitään erikoista. Todellakin kannatan, että he saavat avioitua ihan yhtä lailla kuin kaikki muutkin.
   Eläin esimerkit ovat hyvin kärjistettyjä ja tämä kampanja ei koske niitä 🙂

   Mukavaa viikonloppua!

  • Avatar

   Hei Rami, miten voit verrata kahden täysi-ikäisen ihmisen vapaaehtoista rakkautta sairaaseen viattoman ja puolustuskyvyttömän eläinparan hyväksikäyttöön? Joko sinulla on erittäin huonot argumentointitaidot tai vaihtoehtoisesti taidat pelätä omia fantasioitasi. Suosittelen käyntiä psykologilla.

  • Avatar

   ”Avioliitto on perusta ihmisen lisääntymiselle. Lisääntyminen on mahdollista ainoastaan miehen ja naisen välillä. Ei ihmisen ole pakko mennä naimisiin, jos vastustaa avioliittoa tai ei halua naimisiin.”

   Miten niin avioliitto on PERUSTA ihmisen lisääntymiselle? Mites ne heteroparit, jotka eivät tahdostaan huolimatta saa lapsia? On myös paljon pareja aviossa, jotka ovat vapaaehtoisesti lapsettomia. Kai minäkin voin mennä naimisiin, vaikka en voikaan lisääntyä?

 2. Avatar
  ex-isanmaanpulustaja

  Tämä ei ole mikään tasa-arvo kysymys vaan uskonnollinen kysymys. Haluammeko romuttaa ikiaikaisen käsitteen pyhästä avioliitosta miehen ja naisen välillä? Kyllä haluamme mutta se ei ole mitään uutta sillä pahat ihmiset ovat sitä aina tahtoneet. Sodomassa ja gomorrassa oli kaikki hyvin hetken aikaa. Eu:n päämajassa Brysellin pihalla on baabelin torni. Poltan nyt sotilaspassini tämmöstä maata en tahdo enää puolustaa.

 3. Avatar

  Tässä on kirjoitus, joka jokaisen yllä olevien kaltaisten kapeakatseisten ihmisriepujen tulisi lukea. http://masinoija.wordpress.com/2011/07/05/avoin-kirje-sukupuolineutraalin-avioliiton-vastustajille/ Aivan järjetöntä, suorastaan sairasta, että Suomesta löytyy näin sankka joukko ihmisiä jotka loukkaantuvat ja kokevat vääryyttä tasa-arvon ja toisten kokeman onnen vuoksi. Mikä SINUN elämässäsi vaikeutuu tai muuttuu, kun naapurissasi vuosia asustaneen sateenkaariperheen vanhemmat saavat sormuksensa ja paperinpalan arkistoitavaksi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*