Suomen Urheilugaala 2015

image

Taas tuli se hetki vuodessa jolloin huikeat suomalaiset urheilijat tulivat palkituiksi mahtavista saavutuksistaan Suomen Urheilugaalassa.

Vierumäen liikunnanohjaaja -opiskelijat pääsivät paikan päälle nauttimaan sadoista kylmistäväreistä, naurusta ja tunteikkaista hetkistä.
Tälläiselle urheiluhullulle gaala on hyvinkin tunteikas tapahtuma. Yhtä riemua ja fiilistelyä koko ilta.

image

Tässä vielä palkitut!

Vuoden urheilija:
Sami Jauhojärvi & Iivo Niskanen

Sykähdyttävin hetki:
Niskasen ja Jauhojärven hiihdon sprinttiviestin olympiakullan ratkeaminen loppukirissä.

Vuoden joukkue:
Lentopallon miesten maajoukkue

Periksi ei anneta:
Rami Hietaniemi

Vuoden valmentaja:
Tuomas Sammelvuo (lentopallo)

Paavo Nurmi- palkinto:
Mikkelin kaupunki- täydellinen liikuntakuukaus

Elämänura:
Peter Tallberg

Hall of fame:
Timo Mäkinen (ralliautoilija)
Robert Petersen (koripallo)
Pertti Ukkola (paini)

Urheilun hyväntekijä:
Athletics for a Better World ja Frank Fredericks säätiö.

Urheilu- ura:
Tommi Evilä
Tanja Poutiainen
Katja Saarinen
Ville Peltonen
Jere Lehtinen

Vuoden urheiluseura:
Joutsenon Kullervo

Myös monet muut henkilöt, seurat, tapahtumat… saivat upeista saavutuksistaan ansaitun palkinnon. Voit käydä täältä kurkkaamassa kaikki voittajat.

Paljon upeita esikuvia sekä lavalla, että pöydissä istumassa. Vilaukselta näin myös yhden omista suosikeistani Eva Wahlströmin!! Niin upea sporttinen asenne nainen.

Erittäin hienoa oli olla mukana gaalatilaisuudessa, monet seurat, urheilijat, joukkueet, vaikuttavat henkilöt fiilistelevät tätä vielä pitkään. Niskanen & Jauhojärvi olivat kyllä illan staroja kolmella eri palkinnolla ja ihan ansaitusti vaikka olisinkin vähän toivonut että Selänne olisi saanut vuoden urheilija palkinnon ja kruunannut tällä uransa! 🙂 Ehkä ensi vuonna joku palkinto rapsahtaa…

Lavalla esiintyi myös huikeita artisteja/bändejä kuten Apulanta ja Isac Elliot.

image

8 kommenttia

 1. Avatar

  Mun mielestä ainakin vuoden urheilija palkinto meni täysin ansaitusti samille ja iivolle, huhhuh olympiakultaa.. Uskomaton saavutus! Mielestäni oli Teemu uralle täydellinen päätös oli paidan jäädyttämistilaisuus. Pitää antaa muillekin urheilijoille mahdollisuus loistaa 🙂

  • Avatar

   Tottakai ja eiköhän pojat loistaneetkin juhlan keulassa ja ansaitusti niin kuin tekstissä mainitsin 🙂
   Harvemmin kukaan joukkueurheilija saa vuoden urheilija palkintoa ja siihen olisi hienoa saada palkintoja ”muillekin.” Paljon oli huippuja joita ei edes kutsuttu tapahtumaan. Vielä ei olla ihan siellä tietoisuudessa missä pitäisi 🙂

 2. Avatar

  Se on muuten Joutsenon kullervo eli kultsu 🙂

 3. Avatar

  Vuoden urheiluseura on Joutsenon Kullervo, osoittaisi hieman kunnioitusta kirjoittaa palkinnon saajat edes oikein.

 4. Avatar

  Moikka Oona! Mulla ois pari kysymystä jos viitsisit vastata:) eli ensimmäiseksi, miten teen viparit? Miten niihin saa eniten tehoa? Kulmassa vai maaten vai suorilta käsin? Ja sitten mulla on tämmöinen ongelma jos kyykkään niin vasen pakara työntyy todella sivuun ja kyykkyni menevät vinosti, siis teen tämän smithillä, onko tähän joku ratkaisu eli onko joku vastaava yhtätehokas liike? Otanko vain painon käteen ja kyykkään sillä? Ja sitten vielä yksi kysymys, miten saa parhaiten tehtyä askelkyykyn? Kiitos todella paljon!:)

  • Avatar

   Hei!

   Parhaiten teet viparit ihan seisten kädet melkein suorana, ei kuitenkaan kyynerpäätä koukkuun, älä heijaa vaan tee liike rauhallisesti sekä yläasennossa pidä hetki ennen kuin lasket alas.
   Koita ensin kevyillä painoilla tehdä kyykkyä niin että saat lantion suoraksi. Luultavasti havaittavissa on puolieroa siksi liike on toispuoleinen. Siitä olisi hyvä päästä eroon, ettei tule loukkaantumisia. 🙂
   Askelkyykky on hyvä kun otat vaikka painot käsiin ja lähdet askelkyykkäämään niin. Muista ettei polvi saa mennä varpaiden yli, pidä selkäsuorana ja lantio suorassa.

   Paljon tsemppiä ja treeni-iloa! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*