sunnuntain jälkarääkki ja fiilikset

Sunnuntai on aina viikon kohokohta salitreenin suhteen, pääsen oikee kunnol rääkkää jalkoja. Treenaisin aina jalkoja jos mahollista, tykkään vaan niin paljon! 😉

PRÄSSI
15x100kg
15x150kg
12x200kg
15x150kg
15x100kg

ETUREISILAITE
3×15/jalka x30kg

PAKARALAITE, seisten
3×15/jalka x50kg

LÄHENTÄJÄT
3x20x50kg

LOITONTAJAT
3x15x60kg
3x15x50kg
2x20x40kg (mahdollisimman hitaasti)

MAASTAVETO
15x40kg
15x50kg
15x60kg
20kg loppupumppauksia niin, että työ tehdään vaan pakaroilla

POHKEET, seisten laitteessa
3x15x40kg

1. JALANKYYKKY/FITPALLO
3×15 toistoa/jalka

1.JALANKYYKKY/SMITH
3×15 toistoa/jalka 20kg

PEPPUJUMPPA
Loppuun lantion nosto ilman painoja, pumppaava liike ja niin monta, että pakaroissa hapottaa. Variaationa lantion nosto ja jalat yhteen, lisää tehoa. Tämän jälkeen vuorotellen molemmilla kyljillä jalan nosto ylös ja alas. Jumppa loitontajiin.

Treeni oli kyllä todella hyvä! postaus tulee valitettavasti näin myöhään, koska koko ilta meni kouluhommien merkeissä.. ja vasta nytten tuli kaikki valmiiks.
Pakko laittaa kuva mun unelma kropast takaa:

Vähän treenimotivaatiota kaikille!
 
 
Pakko vielä tähän loppuun kertoo vähän omii fiiliksii… Monet on tullu kysymään kateellisuudesta ja siitä, että miten treenaaminen vaikuttaa läheisiin ihmisiin. Perhe haluaa tietenkin pysyä kartalla siitä miten elät, mutta ainakin omalla kohdalla olen saanut paljon arvostusta siitä, että miten kurinalaisesti elän ja miten paljon treenaan. Itellä ei todellakaan ole tarkoitus laihtua vaan näyttää terveeltä ja sopivan lihaksikkaalta. Haluan sporttisen naisellisesti treenatun kropan! kropan eteen on tehtävä töitä niin punttisalilla kun arkielämän valinnoissa. On syötävä treveellisesti, mutta myös siten, että jaksaa treenata! Perhettä voi vaivata se, että keskityt heidän mielestä liikaa itseesi, vaikka tarkoituksesi ei ole olla itsekäs perhettä kohtaan, mutta omat elämäntapasi vaan sattuvat vaatimaan enemmän huomiota itsellesi.  
Kateellisuudesta en jaksa edes välittää, koska en todellakaan ymmärrä miksi ihmiset ovat kateellisia. Naurattaa kyllä kummasti kun huomaa kuvan, jossa on treenatun näköinen mies/nais henkilö ja kaikki negatiivisesti kommentoivat henkilöt sattuvat olemaan aina ylipainoisia. Eli taitaa vain oma heikko itsetunto kolkuttaa. Harvoin kukaan normaali tai normaalimpaa treenatumpi henkilö menee arvostelemaan toisten ulkonäköä, koska heillä ei ole mitään tarvetta! Olkaa ylpeitä siitä mitä ootte, älkää tuhlatko kallista aikaanne siihen, että keskitytte arvostelemaan muita!
Naurakaa muiden paheksuville kommenteille, jotka kohdistuvat teihin, niin mä ainakin teen ja voin sanoo, että toimii! se on hauska aina kuuulla miten mäki alan näyttää jo mieheltä!:DD voin sanoo, että hyvät hetken naurut saan siitä.. ja lisää treenipuhtii!
 
Hauskaa alkavaa treeniviikkoa kaikki! olkaa ahkeria, tehkää parhaanne, älkää antako periks! 😉 <3

26 kommenttia

 1. Oot kyllä ihan mahtava!:) pakko kysästä vähän treenivinkkiä toivottavasti se on ihan ok..
  Treenaan vaan kotona VIELÄ, koska just nyt on tosi paljon kaikkea muutakin ohjelmaa mutta varmaan heti ku vuosi vaihtuu nii hankin salikortin. Sellaista mietin että mitkä on sun parhaat vinkit kotitreeniin reisille ja vatsalle? Ennen olin vähä liiankin laiha mut nyt ois halua kiinteytyä.. 😀 peppuaki treenaan mut se sujuu mun mielestä aika hyvin!
  Kiitti jo nyt jos jaksat auttaa 🙂

 2. Moikka Oona! 🙂 Kyselisin että saisiko sulta apua ruokavalion suunnitteluun? Oon tässä pari päivää netistä yrittänyt vähän katella jotain suuntaa antavia juttuja, mutta mielellään kyl ottaisin vinkkejä sellaselta, joka asioista tietää enemmän 😉 Saako sulle lähettää esim. sähköpostia?

 3. Oot UPEA, ja niin hirveen inspiroiva, kiitos mahtavasta blogista :)! Ihan mielenkiinnosta kysyisin pari asiaa, joihin ei tartte vastaa jos liian hen.kohtasia! Mutta eikö sulle oo henkisesti raskasta viettää noin kurinalasta elämää? Oon ite pohtinut, että ei varmaan pää kestäis niin tiukkaa menoa, aikasia herätyksiä, ainaista treenaamista ja halua kehittyäkehittyäkehittyä! Ootko tyytyväinen itteesi? Ja miten sun poikaystäväsi on suhtautunut lihasmassan kasvuun+rovaniemelle muuttoon? Tsemppiä sulle, oot ihana!

  • Voi kiitos! Itse vasta ihana oletkin kun tulet näin motivoivan kommentin laittamaan 🙂 poikaystävän perässä tuli muutto rolloon, en mä täällä muuten asuis 🙂 mulle treenminen ei oo rakasta koskaan ku nautin siitä niin paljon!! Mut tottakai jos joku väsymys tulee , niin pitää kuunnella itseään ja levätä. Ruokavalio tuntuu välillä raskaalta, mutta kaikkee. Tottuu! Ja viikossa on aina 1 cheat meal päivä jolloin saan syödä mitä haluun 🙂 vaikee kysymys et oonko tyytyväinen. Itteeni, koska en oo ikinä tyytyväinen mihinkään 🙂 haluun aina vaa parantaa ja parantaaa, mut oon tyytyväinen mun arvoihin ja elämäntyyliin. Kiitos kuuluu mun upeelle mutsille joka on antanu parhaan mahollisen kasvatukset 🙂

 4. Sun blogi antaa motivaatiota treenata:) ja SINÄ olet mulle esikuva kauneudesta:) jatka samaan malliin!

 5. Heippa! Minkä hintainen tuo sali on missä käyt? Tuntuu, että täältä Rovaniemeltä on vaikea löytää hyvää kuntosalia!

 6. Sun blogi on kyllä aivan huippu ja sä upea! 🙂 Antaa kyllä hulluna itelle kans motivaatiota treenata ku lukee sun päivityksiä.Käyn joskus montaki kertaa päivässä kattoo, että joko oot päivitelly uutta! 😀 Jatka samaan malliin ja treeni iloa!

 7. Hei, ihana blogi! Kysyisin vähän samankaltaista kuin ensimmäinen, eli kotitreenistä. Viime vuosina on kurjasti tullut lysähdettyä kun harrastukset loppuivat… Haluaisin kotitreenillä saada sisäreisiä tuosta ylhäältä (ymmärrät mitä meinaan?) kiinteemmiksi, ja byllyä ”kohotettua” jos niin voi sanoa 😀 Ja selluliittia poies takareisistä. Osaisitko neuvoa jotain hyviä liikkeitä ja kuinka usein niitä tarttisi tehdä? Olen siis 20-vuotias nainen, painoindeksi n. 20,3 eli en ole ylipainoinen kuitenkaan. Tällä hetkellä oikeastaan vaan teen n. 5 kertaa viikossa 4-7 km kävelyn koiran kanssa, mutta siihen se jääkin. Kiitos jos osaisit auttaa! <3
  – E

  • Koiralenkit kandee vaihtaa hölkäksi, niin poltat enemmän rasvaa jolloin myös jalat kiinteytyy. Kotona kannattaa tehdä kyykkyjä ja yhenjalankyykkyjä, askelkyykkyjä, lantion nostoa ja siitä rutistat pakarat rusinaks ja myös variaationa reidet yhtrrn ylhäällä. Mitä kauempana jalat on vartalosta tuntuu takareisissä ja lähempänä tuntuu pakaroissa. Koiran kusetusa asento on myös hyvä pakaroille. Ja kyljellään jalkojen nostot ylös, loitantajaliikkeenä. Kotona kannattaa treenata min kerta päivään vaikka aamujumppana 🙂

 8. heips oona! oon tässä jo jonkun aikaa lueskellu sun blogias ja täytyy sanoa et upeen näkönen likka oot! niin upee kroppa ja muutenki huikeen kaunis 🙂 oli tosi mukava kuulla, mitä mieltä sun perhe on ollut sun elämäntyylistä. itte oon kans tehny noin puol vuotta sitten aikamoisen parannuksen treenaamiseen ja tietysti ruokavalioon. haluisitko kertoo miten sun ystävät on suhtautunu sun treenamisiin ja syömisiin? mua nimittäi useesti alkaa melkei harmittaa kun kavereitten kommentit meinaa olla niin negatiivisia, kun ne ei vaan pysty ymmärtää mun syömisiä tai sitä että treeniä ei voi jättää noin vain välistä! kiitos jo valmiiks ja hyviä treenejä sinne! :)<3

 9. Heips Oona!Oot mun lemppari fitnessmalli ja esikuva.Ja mun mielesta sulla on yhet natimmista kasvoista mita oon nahnyt!Miten aiot joulun aikaan hoitaa reenamisen ja dietin?Useat kuntosalit on joulun aikaan kiinni ja sitten on paljon tarjolla herkkuruokia, aiotko syoda ja nauttia jouluruuista ja pitaa taukoa kuntoilusta vai vedatko samalla kaavalla joulun/uuden vuodenkin?Ja oletko koskaan ollut ylikunnossa, liian kovan reenamisen takia? Kiitos jo etukateen vastauksesta! Oottelen innolla crossfit postauksia!!!! 🙂 Ja sun kuulumisia! Mun puolesta voisit paivittaa blogia kahesti paivassa kun sita on niin kiva lukea! Olet ihana jatka samaan malliin! Anteeksi ettei ole a ja o kirjaimissa pisteita paalla! Olen Australiassa ja nappaimistosta puuttuu suomalaiset kirjaimet!

 10. Kiitos paljon viestistä! En itse pidä jouluruuista, eli en paljoa tule syömäänkään 🙂 oma salini pitäisi osltaan olla auki ja sitten teen aerobisia ja kotikunppaa 🙂 crosfitista tulee heti kun tiiän oman tilanteen. Treenasin sitä illallaa kun päivällä oli ollut puntti niin ihan niin se ei onnistu, eli pitää löytää sille paikka ja sopiva ohjelma 🙂 voisin useemminki kirjottaa mutten nyt jatkuvasti viitti päivitellä 🙂 <3 kiitos vielä piristävästä kommentista.

 11. Ihana ihana IHANA OONA!!! Tää kellonaika ei oo nyt paras mahdollinen hereillä olemisen kannalta tälläselle alottelevalle fitnessmimmille 😀 Mut tulin selaileen blogeja ja ettiin vinkkejä ruokavalioon ja treeneihin ja löysin SUT! Oot upee. Kaunis, valoisa, energinen, ihana 🙂 Tykkään tosi paljon sun blogista ja päivityksistä ja kiva kun kerrot kauheesti sun treeneistä ja etenkin ruokapuolestakin tuli tuolla toi yks juttu vastaan. Koitan pudottaa painoa (joku 10kg olis nyt hyvä saada pois…) mutta siis mitä suosittelet niinkun ruokavalioks, kuinka paljon protskuu/hiilarii/rasvoja? Treenaan noin kaks kertaa päivässä, aamulla yleensä lenkkiä ja päivällä salia, sillon tällön iltasin tanssia tms. Pelkään koko ajan et syön liikaa hiilaria, vaikka tiedän että sitäkin tarvii vähän. Could u help me? -Nelly

  • Kiitos paljon!!! 🙂 kaikille toimii tietenkin eri ruuat, mutta itse söin dietin aikana ateriassa 150g kanaa ja 25g pastaa 🙂 eli hiilaria on vähemmän. Päivässä pitäis saada n. 150g prodee. Rasvaa mahdollisimman vähän. Vaan oliiviöljystä ja tietty vähärasvaisista tuotteissa 🙂 tsemppiä projektiisi! Muista olla kärsivällinen ja nauti jokaisesta kilon tiputuksesta, koska ansaitset sen kovan työsi jälkeen 🙂

 12. Kello on kolme yöllä eikä viis päivällä 😀

 13. Heippa!

  Osaatko sanoa paljonko pitäis saada proteiinia dieetin aikana per pv? Onko se 2g vai vähemmän? 🙂
  Joka paikassa lukee erilailla, niin en nyt sitten tiedä saanko tarpeeksi!

  Kiitos! 🙂

 14. Ja Tarkotin tietysti 2g/per kilo..

 15. Joo okei:) .. Mites tota, ku luin jostain et jos saa enemmän ku tarvittavan määrän protskua päivässä, ni se ns. Ylimääräinen varastoituu rasvaksi…?? Sitähän mä en dieetillä tiettykää halua 🙂 mistä siis tiedän että saan sen just sopivan määrän?

 16. Miten teet fitpallolla 1.jalan kyykyn

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*