Sotilasesteradalla!

Päästiin eilen treenailemaan sotilasesteradalla Santahaminaan Tough Vikingin järjestämänä. Jo viime vuonna muistelin Kivikon treenireissua ja silloin hurahdin siihen täysin.

Olen aina ollut hurjapää ja rakastan kiipeilyä sekä ketteryyttä yhdistettynä kestäväyyteen ja voimaan, joten ratojen sekä esteiden ylitys sopii kuin nenä päähän.

Saimme paljon hyvää tietoa esteiden ylittämisestä ja lopuksi pääsimme vetämään radan täysillä aikaa vastaan.

Rata oli lähes 600 m pitkä ja esteitä n. 20. Voin kertoa, että hapotti todella paljon! 1 kerralla esteiden harjoittelu oli vielä lepposta, mutta sitten kun kaikki vedettiin putkeen rupesi hyytymään ihan totaalisesti.

Ihan mahtavaa kuitenkin oli ja ylpeä saan kyllä olla puolisostani, jolla vuosi sitten operoitiin polvesta ristiside, sivuside ja mikrofraktuura jenkkifudis taklauksen aiheuttamana. Ensimmäistä kertaa vuoteen kokeili tämän kaltaista rataa/harjoittelua! Huomaa kyllä, että asenne on se mikä ratkaisee! 😉

Tässä vielä video loppu ”kisasta” itseämme vastaan:

Kiitos Tough Viking ja Santahamina mahdollisuudesta päästä radalle harjoittelemaan,

tää oli niin mun juttu!!! 🙂

6 kommenttia

 1. Avatar

  Mitenkäs arvonnan tulos?

 2. Avatar

  Hei Oona! Mitä mitä mieltä olet auttavatko kompressiovaatteet palautumista oikeasti, vai onko kyseessä vain pelkkä huijaus jotta ihmiset tuhlaisivat rahaa? Osaatko ottaa kantaa asiaan?=)

  • Avatar

   Heippa!

   Uskon kyllä niiden apuun, esimerkiksi kovilla ja pitkillä lenkeillä varsinkin kun juoksen asvaltilla menee pohkeet usein tukkoon, joten auttavat kyllä itselläni siihen ongelmaan sekä myös nestettä ei kerry niin paljon jalkoihin. 🙂

   Oikeastaan muutaman kerran testailun jälkeen huomasin pientä eroa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*