SMILE

Hymy, meidän kantava (veto)voima! 

smileHymyily kertoo ihmisestä paljon. hymy on kaikista vahvin ilmiö minkä saamme tartutettua moneen ihmiseen samaan aikaan.
Kokeileppa tätä, hymyile koko päivä niin huomaat miten iso vaikutus hymylläsi on muihin ihmisiin.
Hymyä ei voi mistään ostaan vaan se on aito tunne joka valtaa meidän kasvot silloin kun meillä on hyvä olla, iloitsemme ja fiilistelemme.

Monet pienet arkiset asiat saavat meidät hymyilemään ja hymyn kautta useasti myös nauramaan.
Monesti sanotaan, että: ”smile is the best makeup than any girl can wear.” Ja olen täysin samaa mieltä.
Meikki tai ulkoimen hapitus ei tee meistä kauniita vaan sisäinen olemus joka pursuu ulos erilaisin elein kuten hymyilemällä. 

Hymyily on aidosti ilmaistuna positiivista, vaikka olisi kuinka ujo voi hymyilemällä näyttää oman fiiliksen muille, aina ei tarvitse suunapäänä avata suuta.  Hymy kuittaakin usein kiitoksen tai tervehdyksen.

Usein mietin, että miten pieni ele hymy onkaan mutta miten suuri vaikutus sillä on kaikkeen. Oman huonon fiiliksen saat heti pois jos joku onnistuu saamaan sinut hymyilemään tai jos tuntuu ettei mikään onnistu, itselleen nauraminen voi muuttaa päivän huonon suunnan ihan päinvastasiin fiiliksii.

Muistakaa siis hymyillä… 😉 Helppoa, helpaa ja aitoa!

yotuel
Useasti kysytään mistä valkoinen hymyni on peräisin, ei sillä että jokaisen hymyn pitäisi olla kuin taskulamppu piemeässä, vaan itse olen päättänyt pitää niin omasta hyvinvoinnista kuten myös hampaistakin huolen…  Oikeastaan olen vain kerran elämässäni kokeillut perinteistä hampaiden valkaisua, eikä se toiminut kohdallani niin hyvin sillä hammasluuni on geneettisesti valmiiksi jo valkoinen, enkä nää tarpeelliseksi kokea samaa uudestaan. Valkaisu vaan puhdisti hampaat mutta isompaa eroa ei kohdallani tapahtunut. 
Satunnaisesti kuitenkin ennen kisoja olen tehnyt Yotuelin itsevalkaisu– tuotesarjalla valkaisun, jolloin muutaman kerran jälkeen hampaat näyttävät jo puhtaamman valkoisilta. 🙂

Hammastahnoja tulee käytettyä useammin.. esimerkiksi saatan joskus vaikka viikon ajan pestä aina joko aamulla tai illalla hampaat valkaisevan puhdistavalla hammastahnalla.. Nyt jonkun huoli herää, että saako tahnat olla päivittäiskäytössä eitteivät ne pilaa hampaita… niin saavat sillä ne eivät hankaa hampaan kiillettä pois vaan pikemmin puhdistavat.

Kannattaa käydä tutustumassa Yotuel nettisivuihin, missä on kattavat tiedot tuotteista, jos tuotteet herättivät kiinnostusta!

yotuel2
Yotuel Finland löytyy myös Facebookista & Instagrammista @Yotuelfinland

5 kommenttia

 1. Avatar

  Täysin samaa mieltä! Hymy kaunistaa heti ihmisen kuin ihmisen 🙂 mikään ei saa paremmalle tuulelle, kuin spontaani hymy tuntemattomalta.
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/05/koekuvaus.html?m=1

 2. Avatar

  Se on kyl smile is the best makeup any girl can wear.. Mitä toi than tuolla tekee? Mikä se edes on?

  Harmi nähä, että olet alkanut selkeesti rupsahtamaan. Surullista, että fressi ja kaunis naamasi on selkeästi menettänyt hohtoaan ihan parin vuoden taakse verrattaessa :/ Ikä ei tuu yksin ja oot kyl ohittamassa naisen kauneinta ikäkautta, mutta en voi ymmärtää miksi sabotoit itseäsi ennenaikaisesti. Oot ryppynen kuin nahistunut omena parin vuoden sisäl, ihan yli laidan kun oot 25..
  Nyt äkkii jotain matoa koukkuun Ja mies katiskaan, viiden vuoden päästä se on liian myöhäistä. Ota ihan ystävän neuvona.
  Harmi kun suomalaiset naiset rupsahtaa niin nopeasti.

 3. Avatar

  Mistä voisi hankkia leuanvetoon avuksi kuminauhan? En ole löytänyt mistään ja en pääse leukoja joten se oli suuri hyöty.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*