Rinta, ojentajat ja vatsat

Aamulla olin jo 8.00 vetämässä tyttöjen urheiluakatemia ryhmälle aamutreenejä, elikkä Fudista! 🙂 Hauskat tunnin tequtreenit saatiin aikaan.
Koulu alkoi anatomian tentillä, ja hyvin arvosanoin 😉 Päivään kuului myös palloilua ja kasvun ja kehityksen tunnit. Koulusta meninkin suoraan punttaaaamaan… treenirutiini vähän kärsiny viikon kiireiden takia, ei ollut pelkkä tiistain rintatreeni tänään.

Elikkä punttitreenin aloitin 20 min pyöräilyllä, lämmittelynä jaloille. Josta siirryin puolikkalla fit pallolla tekemään polviohjelman. (tasapainoharjoituksia, yhen-ja kahenjalan kyykyt.) Rintaohjelmaan kuului vuorotellen ylä-ja alatalja. Eli aluksi molemmista alataljoista kiinni ja liike alhaalta ylöspäin ja toinen liike molemmista ylätaljoista kiinni ja liike ylhäältä alaspäin.
Sarjat molemmissa liikkeissä:
20x 10+10kg
20×12,5+12,5kg
20×15+15kg

15×15+15kg
15×12,5+12,5kg
15×10+10kg

Rintatreenin jälkeen oikkarit, 2 liikettä. Vuorotellen 2 erilaista ylätalja liikettä, Toinen ”narulla” työntä niskan takaa. Ja toisessa ote kädet ylöspäin tangosta ja pää alaspäin niskan takaa.

Sarjat molemmissa liikkeissä:
20x20kg
20×22,5kg
20x25kg

15x25kg
15×22,5kg
15x20kg

Vatsoja tein putkeen paljon erilaisia. Aluksi jalkojen nostoa ja laskua.. eli enemmän alavatsoja ja lopuksi erilaisia vatsarutistuksia yht 20min.

Ja vielä loppuun 30min Hills-juoksut!
ja sitten pyörällä kotiin lukemaan huomisiin tentteihin 😉

Pakko sanoo, että kylmä tulee nopee! vastahan oli kesä ja juostiin topeissa ja sortseissa ulkona, nyt paleltaa todenteolla! onneks on pipo ja kaulahuivi 😉 ja kotona lämpimän peiton alle heti.

 
 
 

AINIIN… ja sellasta viel… kun satun olee tällänen tavote ihminen. Aina pitää olla tavote ja aina pitää voittaa :D niin tän hetkinen extra tavote on kunnon ghettoass! EI muutakun beba töihin! ;)

Ei nyt ihan tollast kuitenkaa…

Käykää tykkäilee namu ice-girls, nii tiiätte enemmän ;)

http://www.facebook.com/NamuIceGirls2 kommenttia

  1. Morjesta Oona!
    Koitin sulle facessa laittaa inboksi meiliä, mutta ei jostain syystä voinu laittaa? 😮
    Sellasta mie vaan että: Oon Milla Rollosta, entinen alppihiihtäjä, unelmana fitness. Ois kiva saaha välillä reenikaveri ja vaihtelua reeneihin ja uusia ideoita. Joten mikäli se sulle passaa ja kiinnostas niin lähemäkö salille jokukerta?=)
    fb:Milla Keskipoikela

  2. SE käy hyvin! laita vaikka vielä meiliä mulle: oonatolppanen@hotmail.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*