Puntti ja UJ

Maanantaina oli Uniikin uuden biisin musavideon kuvaus. Joulukuun välipäivinä se julkaistaan.. enkä voi nyt paljastaa, että mitä siinä on muuta kun, että se liittyy Julkkis Diili ohjelmaan ja musavideo tulee pyörimään mtv3.sella. 🙂 innolla odotan, että miltä valmis video näyttää! hauskaa kuvauksissa ainakin oli. Videossa mukana Dänin lisäksi muutamia upeita julkkiksia.

Kuvan ottaja: Tuuli Lindgren Mtv3

Ja sitten tän päivän selkä/rinta treeniin:
 
Lämmittely, crosstrainer, keppi, 2kg painot
 
SELKÄ
 
Pull over, ylätaljasta
3x12x30kg
 
Ylätalja istualteen, leveä ote ja tanko rinnalle
3x12x50kg
 
—-||— kapea ote
3x12x40kg
 
Ylätalja laitteessa
3x12x45kg
 
Soutuliike alataljassa , leveempi tanko
3x12x50kg
 
RINTA
 
Vinopenkki
3x10x35kg
 
Vuorotellen ylä ja alatalja (putkeen ja samat sarjat ja painot):
15×12,5+12,5kg
3x10x20+20kg
 
VATSAT
 
     Vatsat fitpallon ja tasapainolaudan välissä. Jalat fitpallon päällä 90 asteen kulmassa ja selkä tp laudan päällä. 3×20
 
Fit pallon päällä, jalat ilmassa.. vain varpaat osuu seinään, jotta tasapaino pysyy 3×20
 
Vinot vatsalihakset 10kg levypaino käsissä. Kierrot vartalon puolelta toiselle, niin että jala on ilmassa. Vain peppu koskettaa maata.
 
 
 
 
Illalla oli vielä pakko päästä luistelemaan ulkojäille! oli niin ihana ilmakin.. vain -3 astetta pakkasta!

 
 
Kuukauden kasvona  Patrol OY.llä, pikahaastattelu minusta: http://www.patrol.fi/uutiset/kuukauden-kasvo/pikahaastattelussa-oona-tolppanen
 
 
Huomenna onkin ihana päivä aamutreenit fudista, sitten uintia ja luistelua ja vielä lopuksi kunnon käsipuntti!! jeejeee.. huomista odotellen!!! :D
 
 30 kommenttia

 1. Mukavaa luettavaa tämä sinun blogi, mutta herää väistämättä kysymys, koska lukijoitakin näin paljon, että onkohan sinulla netistä otettuihin kuviin tälle sivustolle kuvanottajan lupa? Saati sitten tekijänoikeuksia kyseisiin youtubesta laitettuihin treenibiiseihin?

  • Lukijoita tullut varmasti kesän fitnesmalli kisasta. Tuli sillon jo kirjoiteltua blogia 🙂 älä huoli 🙂

  • Mutta miten tämä tekijänoikeuspuoli, onko luvat kysytty näihin youtube-biiseihin ja netistä otettuihin kuviin?

  • Kuvat on mun ipodista, eikä tekijänoikeuksia tarvitse jos linkität biisin! Eri asia on jos soittaisin sitä 🙂

  • Ootkos ottanut Serena Williamsista tai J. Lo:sta alempaa löytyvät kuvat itse tai luvan kanssa laittanut tänne? 🙂 Tai ootko ottanut noi kuvat sun ipodiin itse? Eikös se ole, että yksityiseen käyttöön ne ovat sallittuja, mutta että näin levitettävänä ei. Ja mitä tulee biisien linkittämiseen niin yleisesti mun ymmärryksen mukaan tekijänoikeuslain nojalla äänitallennetta tai muuta ei saa ilman tuottajan lupaa levittää yleisön keskuuteen milläänlailla.

  • Pakko ihan aluks kysyy, että miten ihmeessä liität tän lukijämäriin. Asiahan ei liity siihen millään tavalla 🙂 kävin just koulutuksen liittyen tekijän oikeuksiin enkä tee mitään väärää 🙂

 2. sanoit tekeväsi treeniblogia, mutta mielestäni tuo musavideon kuvaus ei liity treenaamiseen mitenkään…

 3. Moikka! Mun saliohjelmassa on selkäpäivänä ylätalja vastaotteella, nyt kun painoja saanu lisättyä ihan kivasti, niin ongelmana tullu puristusvoima. Menee kädet ihan tukkoon kyynärvarresta. Onko sulla jotain hyvää vaihtoehto liikettä tälle? 🙂 p.s onko sulla tähtäimessä jotku kisat kun dietille ryhdyt?

 4. aika gangsta biisejä kuuntelet 😉

 5. Vitsit mitä kommentointia taas.. ihmeellisiä kateellisia kitisijöitä 🙂 Mutta kannattaa muistaa, että ne ketkä eivät ole tyytyväisiä itseensä on just niitä, jotka yrittää saada toistenkin fiilikset pilalle. Tosi kiva blogi Oona ja vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä! Ja toi sun kunto on niin wau, saa tsemppiä kyllä omiin treeneihin huimasti.

 6. kiitos tästä ihan mahtavasta blogista! Ei kandee välittää noista kitisijöistä, koska niiden puheet vaan ei pidä paikkaansa 🙂 Mutta hei, mulla olis yks kysymys jota oon miettiny:)eli miten pitäisi suhtautua alkoholiin? Vaikuttaako jotenkin kehitykseen jos mielessä on lihasten kasvatus?

  • Monet fitnessurheilijat ovat absolutisteja. Itsekkään en oikestaan juo. Kyllä se vaikuttaa treenaamiseen 🙂 mutta ei siinä mitään jos joskus käy juhlimassa. Kuitenkin jos sulla on selvät lihaten kasvu tavoitteet, kandee olla juomatta 🙂 kiitos paljon sulle ihanasta kommentista 🙂 <333

 7. Hei missä lämpötila asteessa ei kandeis enään juosta ulkona? Mikä sun oma raja on millon et enään lähtis ulos juoksee??

 8. Oi, ihan sika makee juttu toi musavideo! Sen julkasemista ootellessa :))
  Täs kommentteja lukiessa tuli mieleen, et miten koet yöunien vaikuttavan sun treenaamiseen? Lähinnä noin tulosten kannalta.
  Kun parikertaa jonkun vajaan 5 h yöunien jälkeen on tullu aateltua et meneekö se treeni ihan hukkaan unenpuutteen takia. Toki pääsääntösesti nukun hyvät yöunet, mut toisinaan tulee jostain syystä nukuttuu vähemmän. :/
  -Lotta

  • Kiitos viestistä lotta! Joo oli upee kokemus toi musavideo 🙂 en ookkaa ennen ollu.

   Mulla ainaki vaikuttaa yöunet… Pakko nukkuu 8h et oon hyvin latautunu. Kyl jaksan treenaa mut huomaan, että tulokset ei oo nii hyvii ja kyl se treeni on vaa uuvuttavaa sillon. Huomioitavaa on myös loukkaantumisriskit! Väsyneenä voi helposti loukkaantua. Koita saada nukuttua enemmä! Tsemppiä treeneihin!

 9. Oot niin ihailtava tyyppi! Osaat suhtautua noihin asiattomiinkin viesteihin niin kypsästi! Ihanaa kun pidät tätä blogia, saan tästä paljon tsemppiä omiin treeneihin!

  Onko sulla muuten myös voimistelutaustaa kun oot niin notkee ja puolivoltitkin tais sujua? Itse harrastin telinevoikkaa lapsena ja nyt alkanu taas pitkän tauon jälkeen treenailee vanhoja liikkeitä. Yllättävän hyvin kroppa ne vielä muistaa 🙂

  • Voi kiitos! Turha miettiä arvostelevia kommentteja, pääasia on että itse tietää millanen on ja mitä tekee 🙂

   Pikkusena oon ollu vaan jossai kerhossa jossa opeteltiin kärrynpyörät, käsilläseisonnat ja arabialaiset. Koulussa opin puolvoltin 🙂 notkee oon ollu aina ja venyttelen paljon 🙂

   Tykkään tosi paljon voimistelusta!! Varmasti osaat ku jossain takaraivossa ne liikkeet viel on! On kyl haastava laji ja on ihan omasta päästä kiinni, että uskaltaako liikkeitä tehä! Arvostan!

   Tsemppii sullekkin treeneihin<3

 10. Moikka!

  Löysin sun blogin, ja luin kerralla läpi; en voi muuta todeta kuin että sä oot aivan mahtava mimmi ja me lukijat ollaan onnekkaita, kun kirjoitat tälläistä blogia! 🙂
  Mulla olisi myös kysymys, osaisitko auttaa ruokavalion ja treeniohjelman suhteen? 😉

 11. Ootpa motivoiva! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*