Poliisi, Fitnessmama, Maailman paras äiti?!

Kuvaaja: Sami Siilin

Unelma-postaus herätti paljon kysymyksiä,
että mitkä ovat mun unelmia.. joten voin ehkä vähän kertoa 😉

Pikku tyttösestä asti mun unelma on ollut elää urheilullista elämää. Aina on pitänyt harrastaa kaikkea ja kokeilla kaiken näköistä. Tähän päivään asti olen siis saanut elää omaa ”unelmaelämää.” Ja edelleen ajattelen, että mun elämään kuuluu aina urheilu, muuten en tee sitä mistä oikeasti nautin satasella.

 Unelmia on kuitenkin tullut ja mennyt joka suuntaan. Joskus halusin olla huippufutari, mutta viime vuonna tajusin, että oli aika vaihtaa lajia ja nyt olen ihan löytänyt juttuni! Unelma ammatti on kuitenkin ollut pitkään poliisi ja edelleen olen poliisikouluun menossa. Kuitenkin unelmani on turvata tulevaisuus kahdella ammatilla ja toinen niistä on hyvinvointivalmentaja. Johon suuntaan tällä hetkellä pääsääntöisesti opiskelen (liikunnan ohjaaja).
Onko kisaaminen sitten unelmani?
 -On!

Kuvaaja: Sami Siilin

Joku kisakärpänen puri viime syksyn Fitnessmalli kisan jälkeen ja halusin vahvasti päästä kokeilemaan, että olisko musta kisaamaan. Kisaaminen ei nimittäin ole niin yksinkertaista kuin luulisi, tämä vaatii erittäin paljon, kurinalaisuutta, kärsivällisyyttä, taistelutahtoa, sisua, hikeä keittiössä ja salilla sekä avointa mieltä.  Ja jotta mielenterveys voisi hyvin, täytyy olla hyvä itseluottamus ja oman kehon tuntemus.
Ei siis ole ihan samanlaista kun oma fudisura, jolloin luulin jo satsaavani elämästäni ison osan lajille.
Treenejä oli about saman verran, mutta keittiössä ei niinkään paljon tarvinnut viettää aikaa tai rajottaa muita tekemisiä.
Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kisaaminen vaatisi koko elämän keskittämistä tähän, asiat on järjestettävissä ja oli elämässä sitten mikä tahansa asia, joka vaatisi paljon aikaa niin sille on löydettävä joku tasapainottava tekiä. Minulle se on perhe ja ystävät!

Kuvaaja: Sami Siilin

Monesti on myös kysytty, että miksi lähdin kisaamaan.. ylempänä vastasinkin siihen jo. Eli halusin heittää itselleni haasteen. Tälläinen olen aina ollut ja tulen varmasti olemaankin. Haluan haastaa itseni kaikessa. Joka päivä töissä, salilla, treenatessa yms.. pidän haasteista ja varsinkin siitä fiiliksestä kun saan haasteen päätökseen! Kisoihin en todellakaan mene selkä kasattuna paineita tai pakkovoiton edessä. Vaikka rakastan voittamista niin, lavalla on monta muuta upeaa naista ja minusta voitto on jo seistä siellä heidän rinnalla, jopa yhtenä kisan nuorimmista kisaajista!! 🙂
Minulla on myös yksi syy miksi lähdin kisaamaan, kun haaste! nimittäin.. koska tulevaisuudessa haluan toimia hyvinvointivalmentajana, auttaa ihmisiä parempiin elämäntapoihin, laihtua, muokata kroppaa ja samalla minäkuvaa, haluan pystyä tukemaan asikkaita myös mentaalilla puolella sata prosenttisesti.
Näen kisaprojektin vaikuttavan positiivisellla tavalla tulevaan ammattiini, jolloin minun on helmpompi tukea ja neuvoa esim. laihduttajaa kun olen itse kokenut myös saman. Pystyn siis paremmin asettumaan asikkaani saappaisiin ja ymmärtämään tunnetiloja ja kokemuksia mitä hän matkan varrellaan tulee kokemaan. Ilman mitään omaa kokemusta on vaikeampi tsempata toista! (tämä perustuu ihan omaan näkemykseeni, ei faktoihin)

Kuvaaja: Anssi Ranki

Elämästäni löytyy miljoonia pieniä unelmia ja paljon isoja unelmia, toiveita ja vaikka ja mitä! ! Oppia kieliä,
matkustella, tavata ihmisiä yms…  mutta ehkä kaikista isoin unelma on elää terve ja pitkä elämä, täynnä mielettömiä, opettavia ja rikastavia kokemuksia. (Ylä-ja Alamäkiä) Upeita ihmisiä ympärillä! Perustaa ihana  oma perhe ja olla joillekkin räkänokille Maailman paras ÄITI! niin kuin omakin äitini on minulle. Kasvattaa lapset avoimeen luottamussuhteeseen ja olla aina läsnä!

Kuvaaja: Anssi Ranki

Ja olen valmis tekemään kaikkeni näiden unelmien eteen, jotkut toteutuu jotkut ei! ja ne jotka toteutuu, tiedän että olen panostanut niihin täysillä! mitä vain voi elämässä tapahtua, eikä sitä pidä edes miettiä! elämä voi muuttua kokonaan hetkessä, mutta sitten on vain valittavat uudet polut ja tiet jatkaa eteenpäin! Ja jotta elämä olisi helpompaa ja rikkaampaa, kannattaa ympärille valita/kerätä ihania ystäviä ja pitää heistä huoli, heikkoina hetkinä heidän roolinsa on isompi kun tajuuttekaan. <3
Sellaista höpöttelyä tällä kertaa! ja kaikki teksi mitä täällä blogissa kirjoitan keskittyy omiin ajatuksiini, mielipiteisiin ja kokemuksiin. En siis kirjoita tietokirjaa vaan asioita omasta elämästäni. 🙂

Kuvaaja: Anssi Ranki

Tähän viikkoon jos vielä palaisin muutamalla lauseella..
Viikko on alkanut hyvin rankasti.. viime viikolla oli jo 11 treeniä ja sama tällä viikolla, ainoa ero, että kalorit väheni ja maitotuotteet lähti. Älkää kysykö miksi, koska en tiedä 🙂 kuuluu siis lajiiin ja kisavalmisteluun.! Töitä on tullut tehtyä paljon ja rupee neiti olemaan jo aika tööt! onneksi viikonloppuna helpottaa, nään ystäviä, ja sunnuntaina viikon kruunaa taas ihana hieronta! on muuten auttanut todella paljon palautumisessa ja samalla lihaksisto on paljon paremmassa ja vetreämmässä kunnossa! (iso iso kiitos Helsingin Hieronta-Akatemialle, joka on pitänyt musta ihan sairaan hyvän huolen, kohta koulu aukeaakin, muistakaa varata hierontoja! ;))

Tällä viikolla luvassa taas sairaan jännä haaste! siitä lisää myöhemmin! ja torstaina julkaisen kesäkuntoilu-kuvakisan voittajan!

Uusia kuvia upotin tekstiin mukaan. Ensimmäiset kolme otti huippukuvaaja Sami Siilin ja teemana, tumma ja vahva mimmi!!
Seuraavat kolmekuvaa pääsin tekemään yhteistyötä toisen huikean huippukuvaajan Anssi Rankin kanssa. Teemana siis army…. ihan sairaan upea kuvaus ilta/yö oli. Puitteet mitä parhaat! materiaalit, tehosteet, sää, miljöö +haasteet! täydellist

Nyt nukkumaaaaan!! IHANAA! Buenos noches!

Ja kaikille, jotka kaivaavat helposti vinkkejä ja niksejä, kannatan tilaamaan erilaisia fitnesslehtiä, niistä löytyy tosi hyvin tietoa, esim.

FitBody- lehti, johon myös itse kirjoittelen! http://www.fitbody.fi/

Ja nyt hyvänä tarjouksena voi tilata, FIt-lehden, heillä on kamppis menossa missä saa 6 numeroa hintaan 21,90 kun yleensä tais olla 32,90. Ja vielä mineraalimeikkisetin kaupanpäälle!! tästä voi klikata:


109 kommenttia

 1. oot mun esikuva! tän sun blogin kautta saan hullusti intoo liikkuu ja pitää itestäni huolta 🙂 !! go girl!

 2. Oot kyllä tosi huikee nainen ja teksti tai sai taas miettimään kaikkee omallakin kohdalla ja motivoi kovasti! 🙂 Tsemppiä kovasti kisoihin ja reenaamiseen ja kaikkeeen!!

 3. Mä olen nyt menossa lukion ekalle, ja tän hetken suurin haave-ammatti ois just poliisi! Mulla ois ainakin 4 vuotta aikaa käydä salilla ja syödä terveellisesti, ja oon jaksanu innostua asiasta vielä enemmän ku oon lukenu sun blogia! Oot kyllä mun esikuva <3 Oikeesti !!!!! Ihailen sua, en voi ees sanoin kuvailla.

  Sitä mä meinasin, että pitääkö mn näyttää suht samalta kuin sä, eli riittääkö 4 vuotta sellasen lihasmassan saantiin ku poliisi tarvitsee?

  • Ei siinä ole mitään vaatimuksia ruumiinrakenteessa olen itsekin lyhyt 164,5 cm tytsyt. Testi vaatimuksen on kyllä ja ne pitää läpäistä 🙂

  • Vastaan Oonan puolesta sun kysymykseen, koska olen itse poliisi. Poliisilla ei todellakaan tarvitse olla yhtä paljon lihasmassaa kuin Oonalla on. Riittää, että sinulla on hyvä peruskunto + että selviät kuntotesteistä läpi. Poliisin työ on monipuolista eikä jokaisella tarvitse olla isoja lihaksia. Voimaa pitää olla sen verran, että jaksat raahata partiokaverin kanssa velton isokokoisen ihmisen maijaan (näin karkeasti sanottuna).

  • Juuri näin! Kiitos kattavasta vastauksesta!! 🙂

  • Selvä, kiitos molemmille vastauksista. Olen tällainen suht hoikka rimpula, n. 173 cm pitkä ja 54kg painava. Hyvää loppukesää sinulle Oona!

  • Sen verran pitänee ottaa tähän keskusteluun osaa, jotta se ei ole tuo lihasmassa mikä ihmisen poliisikouluun hyväksytyksi saa. Mut hei, ne kuntotestit on kyllä aika kattavat ja raskaatkin: ketteryyttä, uintia, nukenkantoa, 1500 m:n juoksua, penkkipunnerrusta, pituushyppyä, leuanvetoa (tai käsinkohontaako se nykyisin on)… Mutta ei nuo todellakaan riitä. Eka vaiheen psykologisissa testeissä testataan persoonallisuutta ja päättelykykyä. Kirjallisessa kokeessa taas mitataan ihan muita osa-alueita mm. oikeakielisyyttä. Tuossa jotain eka vaiheesta. Ja jos tästä selviää hyvin pistein, pääsee seuraavaan kakkosvaiheeseen ja siitä kenties sitten kolmanteen. Että näin.

  • Totta. Omalta osaltani otin kantaa ainoastaan tuohon fyysiseen puoleen.

   Kakkosvaihe sisältää mm. ryhmäkeskustelun, lisää psykologisia testejä ja haastattelun (jossa on 2 haastattelijaa).

   Kolmosvaihe on lääkärintarkastus.

  • Haha! Raskaat? Paskat sanon minä! :’DD

   Täytyy olla huonossa kunnossa jos nuo on raskaat..

   -Oz

 4. Moikka! Olen jo jonkun aikaa pohtinut noiden mainitsemiesi lehtien välillä, että kumman tilaan, kun molempia en viitsi. Treenaan salilla ja kotona, sekä tanssisalilla, melko kovaa reeniä ja intohimona itsellä ovat nuo urheilu, tanssi ja personal training. Fitnessmalli -juttuja en itse kilpailumielessä harrasta, mutta fitness on iso osa eläämäni (Vierumäelle tulossa myös nyt syksyllä liikunnanohjaajan koulutukseen :)). Onko sulla mielipidettä siitä, että kumpi on parempi lehti? 🙂

 5. Mullakin on ollu pitkään haaveammattina poliisi! vielä ei kuitenkaan rahkeet riitä, saa nähdä sitten jos ensin hoitaisi nykyisen koulun (oikis) alta pois 😀

 6. Hei, kirjoitit, että olet edelleen menossa poliisikouluun? Siis olet käynyt pyrkimässä ja sinut on valittu Tampereelle – niinkö? Vai haaveiletko pyrkiväsi ja pääseväsi opiskelemaan sinne?

 7. Venytteletkö kuinka paljon?

 8. Morjes! Mietin että unelmasi on olla joskus äiti? Eikös tommosella rankalla fitness hommalla oo mahdollisuus että kuukautiset loppuu kun treenaa lujaa ja ruokavalio on rajoitettua? Korjaa jos olen väärässä… Näin olen ainakin kuullut..

 9. Kumpa mullakin olis samanlainen elämä kun sulla. Kärsin pahasta astmasta, ja siihen päälle kaikenmaailman paniikkihäiriöt niin ei pysty enään mitään tekeen.. Ihan rasittavaa:(

 10. kaipaisin pientä neuvoa… miten kannattaa jaotella rinta-ojentaja-hauis-olkapää treeni, jos haluaa tehdä noita eri päivinä? onko esim. rinta+ojentaja hyvä?
  oon koittanut tehdä erilaisia jakoja, mutta tuntuu että kaikki liikkeet melkee rasittaa aina kaikkia noita ja sit se toinen treeni menee ihan plörinäks ku on paikat nii väsyneet edellisestä treenistä!!! >:(

  kiitos motivoivasta blogista!:)

 11. Uepita kuvia! Oot kyllä niin ihailtavan positiivinen ja päättäväinen.

  Kivaa kesän jatkoa 🙂

  http://khetkia.blogspot.fi/

 12. Eräs suomalainen tunnettu julkisuudenhenkilö kirjoitti eilen facebookiin näin: ”Mun mielestä on aina ollut mielenkiintoista, kuinka pumpattuja miehiä/naisia pidetään terveys-esikuvina/luennoitsijoina/valmentajina yms. vaikkakin ihmiset käyttävät runsaita määriä laittomia aineita, jotka vaikuttavat pitkällä aikavälillä hyvin vahingollisesti terveyteen. Kukaan heistä ei tietenkään asiaa myönnä.”

  Mitä olet mieltä hänen väitteestään?

  • Tällä tarkotetaan varmasti kehonrakentajia 🙂 itse en roiniin sotkeudu enkä mitään laitonta käytä! Natu meno nyt ja aina! 😉 ROcK!

  • Sain sellaisen käsityksen noista muista hänen kommenteistaan että hän puhui yleisesti fitness ihmisistä. Ja tarkoitti muitakin laittomia aineita kun anabolisia steroideja. Mutta hienoa, että itse pysyt natuna! 🙂 En ole missään vaiheessa epäillytkään muuta. Halusin vaan kuulla mielipiteesi 🙂

  • Voi olla ja varmasti onkin! Itse en nää edes syytä kun kisavaatimuksissa puhutaan naisellisuudesta 🙂 ja muutenkin turha tollaisella pilata omaa kroppaa!

 13. Heipsan, tuli sellainen kysymys mieleen, että teetkö mielummin perinteistä maastavetoa vai suorin jaloin? :)Eikö noi maastavedot tunnukin vähän eri lihaksissa?
  Tsemppiä sulle diettiin ja treeneihin!

 14. Moikka!
  Oisko mahollista Oona, että tekisit jonkunlaisen videon ite kuvattuna tänne, et siin vois olla ihan mitä vaa?:)

 15. Pakko sanoa, että tää oli kyl yks sun parhaimpia kirjotuksia!
  Oot ihanan aito 🙂

 16. Hei Oona,

  Pakko kommentoida tähän kun aihe osuu niin lähelle itseäni. Olen toiminut nyt useamman vuoden poliisina ja sen lisäksi tehnyt sivutöinä kuntosaliohjauksia niin ryhmäliikunnan kuin pt-tuntienkin parissa. Itse olen kokenut näiden kahden yhdistämisen varsin toimivaksi yhtälöksi. Varsinkin näin kenttäpoliisina kolmivuorotyöstä jää ihan mukavasti aikaa myös liikunta-alan hommille. Yleensä kenttäpoliisin rytmi on kolme vuoroa töitä ja kolme lepoa(joista tosin ensimmäinen yövuoron jälkeen väsyneenä :), niinpä helposti jää vapaapäivistä aikaa käydä vetämässä vaikka ryhmäliikuntaa ja samalla tienata hieman lisää taskurahaa 😉 Itse olen lisäksi ottanut pt-tunteja monesti joko aamuvuoron päälle tai sitten ennen yövuoroa heti aamusta. Pointtina kuitenki se että molemmat kyllä onnistuvat samaan aikaan 🙂

  Vinkkinä voin sanoa että yksityisyrittäjänä nuo liikuntavalmennukset onnistuvat huomattavasti helpommin kuin jonkun salin palveluksessa. Voin kokemuksesta sanoa että melko vaikeata yrittää sopia työvuoroja kahteen paikkaan niin ettei tulisi yhtään päällekkäisyyksiä 🙂

  Toki semmoinen varoituksen sanana vielä että tässä organisaatiossa valitettavan usein nämä kahta työtä tekevät tahtovat jumittua ns. perushommiin koska harvaan ns. ”vaativampaan” hommaan halutaan työntekijää joka juoksee joka suuntaan, eikä ole 110% käytettävissä..

  Tsemppiä loppurutistukseen

 17. Saatko sä spagaatin vai mikä se onkaa? 😀

 18. hei haluisin kysyy sult sellasta et ku rekistetöityy tonne nettitreeni sivustolle, niin mitä se ”oma viesti” palkki tarkottaa? p.s oon niin kateellinen sulle ku oot tollases kunnos itel ois tavotteena saada maha pois et kehtais käyttää kireitä toppeja, yms. mutta kun en vaan saa itteeni lähtee lenkille vaikka kuinka haluisin. olisiko ehkä tosta nettitreeni sivustosta mulle apua, edes saamaan jotenkin itseni pois sohvalta ja tekemään jotain hydyllistä? vaikka itsestähän se on kokonaan kiinni.

  • Oma sivu tarkoittaa omaa profiilia. Sieltä voi tarkastella sitä ja sieltä löytyy myös Nettitreenin lähettämät uutiskirjeet.

   Nettitreeni auttaa varmasti kun tulee valmiina ohjelmat niin sun ei tarvii miettii niitä. Mutta niinkuin sanoit päätös tulee suöta iteltäs 😉

 19. Hieno kirjotus!
  Kuinka monelle päivälle teet yleensä ruuat kerralla? Laitako jokaisen annoksen erikseen omaan rasiaan vai eri ruoka-ainekset omiin rasioihin? Siis mä olen yrittänyt tuota että teen esim. 3 päivän ruuat etukäteen, mutta safkat eivät pysy tuoreena edes jääkaapissa (varsinkaan vihannekset)ja maistuvat myöhemmin aivan kamalalta! onko mun säilytysmetodeissa jotain häikkää? Eli siis jos on jotain vinkkejä tähän nii kerro ihmeessä miten itse teet, helpottais huomattavasti arkea ettei tarvisi jokaikinen ilta väsätä 6 ateriaa… 😀

 20. Hyvä kirjotus Oona! 🙂 Tsemppiä loppu dieetiin!

 21. Olet aivan älyttömän kiinnostava ja mukavan oloinen persoona! Pakko kysyä vaikka tätä on jo varmasti tuhat kertaa kysytty mutta millainen on unelmiesi mies/ puoliso? 🙂 T. Fitnessiä ja crossfittiä harrastava 20v mies.

 22. Oona oot aivan huippu! Kyselisin sellaista asiaa, että milloin aloitit kisadieetin ja millainen se käytännössä on? Ja vielä paljonkohan kisavalmennus suurinpiirtein maksaa? Entä montako aamuaerobista sulla on viikossa ja harrastatko kisadieetin aikana muuta liikuntaa? Kysymykset siksi, että harkitsen vielä joskus kisalavalle nousemista. Tsemppiä jatkoon! <3

  • Huhtikuussa kestää 5kk. Kaikille se on erilainen ja sitä muokataan matkan varrella. Jotkun on jo puolesvälis kesää kisakireit, mulla tavote olla vasta vaömistavalla viikolla ettei kroppa rasitu. 6 aerobista ja 5 salia. Ei muuta treeniä 🙂

 23. mitä mieltä olet jaosta:

  1.jalat + hauis 2.selkä+keskivartaloa 3.jalat+olkapäät 4.rinta+ojentaja+keskivartaloa?
  jos haluaisin viisjakosen niin miten tota olis hyvä muuttaa?:)

 24. http://yle.fi/uutiset/onko_hyvinvointibuumi_mennyt_jo_yli/6720949,
  lueppa kommentit ja mieti kuinka monen mielestä (yli 100) ihmisen mielestä SUNKIN touhu on sairasta ! #ei jaksa enää fitnesfitnessfitness ruokavakaa jne

  • voihan se olla, että tää fitness buumi on mennyt hieman yli. mutta mä en ainakaan jaksa ressailla siitä jos joku punnitsee ruokansa. mulle tulee ainakin hyvä olo urheilusta ja se on pääasia, eikä se et kenellä on kirein takavittu ja pumpatuin hauis. on totta, että liika on liikaa, mutta kyllä monet muutkin asiat menee överiksi ihmisillä, hyvänä esimerkkinä viinanjuonti. suomessa jos et juo viinaa, ihmiset pitää sua outona, ja on täysin hyväksyttävää puhua työpaikalla kuinka veti viikonloppuna taas hirveet kännit ja kuinka tekee taas mieli paria sidukkaa.. sitten taas jos puhut, kuinka sun tekee mieli salille, niin se ei enää kuulostakaan sitten niin hienolta kun se viinanjuonti. joku saattaa jopa ärsyyntyä, onhan tässä näitä fitness hömpötyksiä jo kuultu tarpeeks. ja puhun nyt ihan omasta kokemuksestani eri työpaikoilla ja elämässä muutenkin.

  • Pakko vielä kysyä ensimmäiseltä, että luuletko tosiaan että normaalisti punnitsen ruuat!? :DD

 25. Tää siun blogis on aivan mahtava!!! Oon saanu ite tästä niin paljon lisää tsemppiä ja motivaatiota jatkaa urheilun parissa (vaikka oma laji jäikin) kaikista loukkaantumisista huolimatta ja siitä että lääkäritkään ei tiiä tuunko ikinä saamaan kaikkia vammoja mitä urheilu on tuonu tullessaan niin korjattua!! Ja ikää miulla on vasta 19.. Mutta kaikki nää siun jutut unelmien tavoittrlemisista ja niitten saavuttamisista saa miut painaa aina vaan kovempaa eteenpäin!! Kiitos siulle!! :)) olet huikee!! Ja sitten vielä tuohon poliisin ammattiin liittyen jos siihen ryhdyt niin lapsillasi sitten tulevaisuudessa tulee olee mielenkiintoinen lapsuus nimimerkillä kahden poliisin lapsi ja siulla itelläs mielenkiintoinen ja jännittävä
  elämä siinä työn parissa! 😉

 26. Mitä mieltä oot rasvanpolttajista? Ootko ite ikinä käyttäny, jos oot niin mikä olis hyvä?

 27. Moi Oona! Kuinka usein käyt jalka/selkä hieronnassa? 🙂

 28. Poliisikouluun on turha enää hakea koska työllistyminen on todella huono. Tämän vuoden poliisikoulusta valmistuneet vielä työllistetään mutta sitten ei melkeinpä yhtään. :/ Ainahan poliisikouluun voi hakea mutta turhaa luulla että ammattia siitä saa.

 29. Oot aivan huikee ja sun jutuista saa motivaatiota sekä hyvää mieltä. 🙂 Loistavaa!

  En tiiä onko mulla vaan menny ohi, mutta mikä on sun ”laji”, jossa nouset lavalle? Body fitness?

 30. moikka! osaisitko selventää mulle, mitä tarkoittaa kun puhutaan että jalat on ihan ”tukossa”? millä tavalla se tuntuu? niska ja hartia jumit ymmärrän mutta siis miten jalat voi mennä jumiin, en tajuu? onko se sitä että jos jalkoja hieroo niin niihin sattuu, vai mitä?

  • niin ja sitä piti vielä kysyä, että miten erottaa treenistä tulevan lihaskivun ja lihasjumin? koska kyllähän lihakset kipeytyy treenistä mutta eikat se nyt aina tarkota sitä että ne on jumissa? sori kun kysyn tyhmiä, haluisin vaan saada selvyyden tähän hommaan 😀

  • Itse sen tukkosuuden tunnistaa parhaiten 🙂 mulla treenistä tulee lihakset kipeeks mutta kun on tukossa niin ei oo yhtään vetreet vaan kaks painavaa tukkia 😀 tosi vaikee selittää 🙂 hauska kysymys

 31. Ootko päässy fitnessexpon kisoihi ilman karsintoja?

 32. Mistä sellaisia under armourin hihatomia treenipaitoja saa, en löytänyt sportamoresta ja kaupoissa on heikosti kyseistä merkkiä:(? Sulla oli aiemmin täälä kuva siitä 🙂 kiitoos

 33. Voisitko tehdä postauksen ylikunnosta 🙂

 34. Vähän henk koht kysymys mut tiiätkö onko e pillereistä paljon haittaaa treenauksessa? Tai oletko ite käytttäny ja onko haitannu ?

 35. Oletko tanssillisesti lahjakas?

 36. Kun olet paljon kuvauksissa mallina niin missä sinulla menee raja kuvan tyylissä:-)?

 37. minkäläiset harjoitukset olisi sopivia 14 vuotiaalle tytölle joka pelaa jääkiekko harjoitukdia viikossa n.4-5 yleensä 3jäätä 1salikerta ja sitten 1sellaista koordinaatio jumpaa :Dd olenko liian nuori hankkimaan itsellrni pientä. päkkiä ?

 38. Moi! Itselläni on haaveena saada ammatti jossa saisin käyttää urheilullisuuttani (liikunan ohjaaja tai jotain vastaavaa). Kiinostaisi siis kysellä mitä olet opiskellut peruskoulun jälkeen? 🙂

 39. Tätä on varmaan kysytty monta kertaa mut sillo ku aloit reenaamaa kovemmin nii mistä keksit kaikki liikkeet mitä teet salilla? Tekikö joku sulle ohjelman vai itekkö aloit vaan reenaamaa?

 40. kirjotit tuolla ylempänä et sulla on ylikuntoa, millä tavalla se oireilee?

 41. Vai poliisiksi mietippä tätä 🙂

  Mietipä jos sä oisit kyttä…
  Jaksaisit’sä istuu tuolla pusikossa tutka kädessä viikon autossa,
  päivästä toiseen ja antaa sakkoja joillekin surkimuksille
  ylinopeudesta?
  Sä oot toivonu pääseväs johonkin karhukoplaan
  mut sit’sut pannaan johonkin passipoliisiks.
  Niille tehdään testit kyttäkoulus.
  Pääseks kytäks jos on fiksu? No ei pääse.
  Kytän täytyy olla tyhmä et se jaksaa tehdä sitä paskaa päiväst toiseen.
  Ja jos sä aiot kattoo kyttää ylöspäin, sä oot tyhma jatka.

 42. Miksi olet lähtenyt glorifioimaan aseita kuvissasi? Onko aivoilla vai kukkarolla harkittu päätös?

 43. Mikset kisaa bikinissä? Tai siis miksi halusit body fitnekseen? 🙂

 44. Mikset kisaa bikinissä? Tai siis miksi halusit body fitnekseen? 🙂

 45. Moikka Oona!
  Tykkään tosi paljon sun blogista ja ihailen sua niin paljon! Oot tosi kaunis ja aina niin positiivinen ja jaksat tsempata muita.(:
  Mä oon itekin miettiny body fitness kisoihin osallistumista, mutta ehkä vähän myöhemmin koska nyt treenaan fitnessmallikisoihin.
  Tää on nyt ehkä vähän outo kysymys, mut kysyn kuitenkin, että mitä mieltä oot siitä ett nykyään fitnesissä ei oikeen pärjää ilman silareita? Mitä mieltä sä oot tästä asiasta?(:

 46. Eikö sust tuu liikuntaneuvoja eikä ohjaaja?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*