Palautuminen Hypoxin avulla

10351958_10152513807429933_3755057068960084240_nViime kerralla kun puhuin hypoxista kyseessä oli rasvanpoltto. Tällä hetkellä taas käyn Hypoxissa palautumassa rankkojen treenien jälkeen. Omalla kohdallani olen huomannut, että esimerkiksi juuri jalat eivät palaudu yhtään niin helposti kuin muut lihakset. Rankat jalkatreenit, lenkit ja vielä koko päivän seisominen töissä rasittaa todella paljon jalkoja. Ja jos jalat ovat valmiiksi jo tukossa, huomaan ettei treeni pure ollenkaan, päinvastoin tukottaa jalkoja vaan entisestään.

Hypoxilla palautusohjelma, palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. (Tämä tapahtuu pystypyörässä) ”Yhdistelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainoittaa hermoston toimintaa.” 

Tulos on ollut juuri sellainen kuin ajattelinkin, eli jalat on paljon kevyemmät harjoituksen jälkeen. Ja kannattaa käydä samana päivänä kun on sykkinyt kovan treenin.

Elokuun loppuun asti Hypoxi Aleksin toimipiste, halusi tarjota teille mahdollisuuden käydä kokeilemassa palautumiskertaa alennuksella, 40e/kerta, muistakaan vain varatessanne aikaa sanoa koko nimeni vastaanottoon.

Lisäinffoa: http://www.hypoxi.fi/hypoxi_urheilijoille.php

Muita keinoja kotikonstein palautukseen on treenin jälkeen kylmähoitoa lihaksiin, kylmäpakkauksilla tai jalat jäiseen vesiämpäriin. Tai sitten jalkojen hierominen ja nostaminen yläasentoon. Venyttely on myös lihastenhuollon kannalta tärkeää, eikä sitä tule laiminlyödä, varsinkaan jaksamisen takia! Äläkä unohda veden juomista 😉

Treeni menee valitettavan monilla hukkaan, koska lihakset ovat niin jumissa ja hapoilla, etteivät edes vastaanota laadukasta treeniä perille asti. Palautuminen kuuluu treenaamiseen ihan yhtälailla kuin terveellinen syöminen.

Oikein hyvää viikonloppua!

Fitoona

6 kommenttia

 1. Avatar

  olen aloittanut juuri kyykkyjen tekemisen. lähinnä sen takia että pakarat ja reidet kiinteityisi. mietin että paljonkohan lahvakuulan tarvitsisi painaa kun siis kyykkyjä tekee? olisiko 10 kiloa hyvä? ja sitten toinen kysymys vielä että entä jos tekee jotai kyykkyjä niin entä jis sen jälkeen ei syökkään hiilihydraatteja ja protskua.. auttaako se ?
  sinulla on tosi ihana blogi ja lurn päivittäin tätä. 🙂 täältä saa paljon neuvoja ja apua terveellisiin elämäntapoihin:)!

  • Avatar

   Kannattaa tehdä kyykky tangon kanssa 🙂 painoa nostat oman jaksamisen mukaan 🙂 muista aina syödä hyvin treenin jälkeen niin kehityt!

   Kiitos 🙂

 2. Avatar

  Kiitos inspiroivasta blogista! 🙂 olisiko sinulla vinkkiä miten saisin poltettua rasvaa alamahasta? Ihailen naisten ns suoraa mahaa mutta itselläni tuo kohta tuntuu aina pömpöttävän.. onko vika ruokavaliossa vai pitäisikö harrastaa enemmän aerobista vai keskittyä enemmin vatsalihastreeniin? Voiko yksijakoisella saliohjelmalla saada kunnon tuloksia kroppaan? Hyvää kesää sinulle 🙂

  • Avatar

   Kova työ ja puhdas ruokavalio tuottaa kyllä tulosta 🙂 alavatsaan kertyy helposti rasvaa ja se voi myös olla sisäelinten ympärillä olevaa. Kyllä se siitä lähtee, kun jaksat tehdä hommia 🙂 paljon tsemppiä!

 3. Avatar

  Heippa oona! Ihan pakko udella vaikka tää on vähän offtopic että mistä ihmeestä sä aina löydät sun ihanat urheilulliselle vartalolle sopivat vaatteet!? Just katoin viime viikol sun instaa ku sul oli se ihana haalari ja jotkut pinkit shortsit ja tumman sininen toppi ja kaikkee ihanaa 😀

  • Avatar

   Voin kertoo että mun on ehkä vaikein löytää vaatteita 😀 mikään ei ikinä sovi! mut oon aina tykänny kaikist kivoist vaatteista ja niit tuleekin ostettua ja kierrätettyä eteenpäin paljon 🙂 sieltä sun täältä ostelen, paljon ulkomailta. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*