Ostohyvitys

Tästä haluan  teille  kertoa eli: Ostohyvitys-palvelusta, joka sponssasi tämän postauksen.

Ehkä joku onkin jo nähnyt mainoksia tv.ssä. Itse otin palvelun käyttöön ja voinkin täällä tarkemmin kertoa miten se toimii… 😉

Jos sinulla tulee paljon ostettua tavaroita, vaatteita.. ihan mitä vaan nettikaupoista niin kannattaa hyödyntää Ostohyvitys-palvelua. Itse ostan paljon esim. vaatteita nettikaupoista ja olen ostohyvityksen kautta saanut bonareita nettiostoksista.

 Esimerkkinä vaikka tämä Bugatin laukku jonka ostin..

1422563_10152021962664933_2037468971_n  1454679_10152021954529933_429248928_n

Kirjauduin Ostohyvityksen kautta Dress’For’Less-  sivustolle ja suoritin siellä ihan normaalisti laukun oston verkossa. Laukun lisäksi sain 4% ostohinnasta bonusta. Ei mennyt kauaa ja laukku tuotiin kotiovelleni!

 Ostohyvityksen jokaisella sivulla näet, kuinka paljon miltäkin sivustolta saat bonusta. (Tärkeä tieto mimmeille, miksei kundeillekin!) Esim. nelly.com saat 11,50% joka on jo tosi iso prosentti, kannattaa siis hödyntää, itsellä tulee ainakin osteltua paljon Nellyltä ja Zalandosta ja molemmat löytyy Ostohyvitys-palvelusta, kannattaa aina ennen kuin mitään menee verkosta ostamaan katsoa, että löytyykö verkkokauppa ostohyvityksen listoilta.

Teille ihanille lukijoille pystyn heti alkuun tarjoamaan  tämän alku bonarin kun kirjaudut tämän linkin kautta sisään sivustolle:

http://www.ostohyvitys.fi/fitoona

Rekisteröityessänne  ostohyvityksen palveluun, pystytte omalta sivultanne seuraamaan bonuksia mitä olette saaneet. Ja ei muuta kun shoppailemaan! 😉

 

4 kommenttia

  1. Hei! Kun nyt testaat erilaisia ruokavalioita mahdollisten tulevien valmennettavien varalle, niin ajattelitko kokeilla kasvissyöntiä? Siitä olisi kiva lueskella blogissa ja saada infoa (:

    • Olen käynyt lukuisille ravintoluonnoilla ja kasvissyöntiä on aina pidetty erittäin haastava urheilijalle joka haluaa kilpailla/treenata kovalla tasolla, joten en usko että ryhdyn kokeilemaan tätä. Koitan kyllä hankkia ja kerätä tietoa. kyseinen ruokavalio aiheuttaa erityisen paljon puutetiloja ja tietenkin sen takia haluisinkin lisätietoa siitä. 🙂

  2. Voin kyllä suositella tuota ostohyvitystä. Itse olen saanut tämän vuoden aikana jo yli 100 euroa. Ja ostokset eivät ole ainoa asia, joista saa rahaa takaisin. Ostohyvityksen kautta saa hyvitystä myös palveluista ja asiakkaaksi liittymisestä (esim. Netposti, IKEA, Sonera, jne).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*