#nodoping :)

image

Tänään on eri medioissa uutisoitu fitnessurheilija Tiina Kasvin positiivisesta dopingtestistä. Osa lehdistä on virheellisesti uutisoinut, että Tiina olisi edelleen minun valmentajani. Tämä ei pidä paikkaansa.

Kiitos kaikille lähettämistänne kyselyistä ja kommenteista. Olen aina ollut ja tulen aina olemaan puhtaan urheilun puolestapuhuja. Elän ja syön terveellisesti, eikä minulle ole mitään tarvetta tulla ikinä koskemaan mihinkään dopingaineeseen.

Toivottavasti tämä noussut mediakohu toimii taas yhtenä varoittavana esimerkkinä kaikille harrastajille ja kilpaurheilijoille.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

31 kommenttia

 1. Avatar

  Olet huikean hieno esimerkki kaikille, varsinkin nuorille urheilijoille. Tarkoitan tällä sekä hienoja arvojasi, esimerkiksi juuri tämän dopingin suhteen ja muutenkin terveellisen elämän ja oikeanlaisen treenaamisen suhteen, mutta myös sitä, miten tuot asioita esille. Reagoit asioihin todella rauhallisesti ja järkevästi, etkä lähde mihinkään draamaan mukaan. Osaat todella näyttäytyä eduksesi. Hienoa Oona! 🙂

 2. Avatar

  Milloin Tiinan ja sinun valmennussuhde katkesi? Joko sinulla on uusi valmentaja? Aiot ilmeisesti kisata huhtikuussa, Onnea kisoihin!!:)

 3. Avatar

  Heippa,
  Tämä nyt ei liity sinällään aiheeseen ja on aika henkilökohtaistakin, mutta…
  Syötkö e-pillereitä? (Jos, niin mitä merkkiä) Olen miettinyt, että vaikuttavatko ne lihaskasvuun..

 4. Avatar

  Kumpana on tärkeämpää saada paljon proteiinia, aamu vai iltapalalla? 🙂

 5. Avatar
  Sterlinginjokke

  Oletko käynyt testeissä? Ettei Ole käynyt, niin että talonmies laittanut hammastahnaan. Hyvä ettei Ole enää valmentaja, kun tuppaa olemaan valmennettavilla samat metodit kuin valmentajalla. Kyllähän tämä myös sinun yllesi pienen varjon laittaa ja itse ainakaan en enää niin paljia arvosta uraasi, kun jäi pienen pieni epäilys. Suomessa ei kuitenkaan Ole kuin pari menestynyttä natua, mukaan ei lueta edes uttia joka on käyttäny efedriiniä. Tsemiä kuitenkin sinulle ja jos sattuisit käyttämään, niin lopeta nyt ajoissa kun olet vielä nuori.

  • Avatar

   Monta kertaa olen käynyt kilpaurheiluni aikana, niin kuin jokainen urheilija 🙂 ei ole mitään tarvetta moiselle. Puhdas urheilu on aina ollut valintani!

   • Avatar

    Vai että olet monta kertaa käynyt testeissä?

    Joukkueurheilussa ei SM- tason joukkueissakaan doping-testit ole kovinkaan yleisiä ja käsittääkseni olet ennen nimenomaan ollut potkupallon pelaaja.
    Fitness-kisoihin olet osallistunut ainoastaan yhden kerran, eikö vain?
    Voitko hieman tarkemmin avata miten usein ihan oikeasti olet dopingnäytteen antanut?
    Lievästi sanottuna hymyilyttää sanontasi, että jokainen urheilija käy kilpailu-uran aikana testeissä – jopa monta kertaa.

    • Avatar

     Joka vuosi on b-junnuista asti käynyt testaajat. Fitness puolella usein voittajat napataan testeihin ensimmäisenä, mutta myös oville ilmestyvät milloin vain. 🙂

 6. Avatar

  Moikka!

  Siis aitko kisata huhtikuussa? 🙂 Ei olekaan täällä blogissa ollut siitä juttua että olisit valmistautumassa! Kuka on valmentajasi?

  • Avatar

   Olen itse traineri niin suunnittelen omat ohjelmat 🙂 jos siltä tuntuu niin kisaan. Katsotaan mikä fiilis keväällä. Nyt positiivisella fiiliksellä keskittyminen treeneissä.
   Mukavaa viikonloppua!

 7. Avatar

  Okei, kiva kun vastailit 🙂 Tsemppiä kisoihin, jos aiot mennä!

 8. Avatar

  Hei Oona! Olet hyvä esimerkki muille ihmisille ketkä ammattinsa puolesta ovat julkisuudessa. Tyyni ja asiallinen suhtautuminen median aiheuttamiin spekulaatioihin. Minusta on huvittavaa miten ihmiset voivat kuvitella sinunkin sortuneen dopingiin, koska olet luonnollisuuden puolesta puhuja jo pelkästään blogisi ja olemuksesi perusteella. Raikkaampaa ja freeshimpää urheilijaa saa hakea! 🙂 Kaikkea hyvää sinulle ja tsemppiä treeneihin, oot aivan huikeessa kunnossa! 🙂 Ihanaa kevään odotusta!

 9. Avatar

  Moi Oona pakko kommentoida, en oo ikinä ennen sulle kirjottanut tänne kommenttiboksiin vaikka sun blogia luenkin 🙂

  Haluun sanoo että susta huokuu toi luonnollisuus ja freesiys, jotenkin sen luonnolisuuden näkee.. Toiv sun kehittymistä ja treenailuita saa seurata vielä pitkään 🙂

  Voisiks sä joskus tehdä postausta vielä niistä sun alkuajoista? Vaikka oot niistä kertonukin.. Mut ois kiinnostavaa tietää vielä tarkemmin et kuinka kauan ja kurinalaisesti elit sen ajan fitnessin aloittamisesta ensimmäisille kisalavoille.. ? Ja et millanen treeniohjelma sulla oli silloin tarkalleen, ja mitkä oli tärkeitä juttuja ymmärtää kun aloitit ?

  • Avatar

   Heippa!

   Kiitos ja kiva kun laitoit kommenttia 😉
   Tottakai voin postailla, pitäämä rupea avaamaan arkistoja niin saadaa matskua vuosien takaa.
   Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

 10. Avatar

  Moikka! Vedätkö aamuaerobisen tyhjällä vatsalla, vai syötkö sitä ennen jotain?

  • Avatar

   Yleensä tyhjällä, parempi fiilis silloin lenkin aikana. 🙂 mutta ei ole väliä syökö vai ei. Kannattaa tehdä niin kuin omasta kropasta tuntuu hyvältä.

 11. Avatar

  Hyvä sinä! Pidä hyvää esimerkkiä yllä ja todistat ettei tarvitse mitään kepulikonsteja saadakseen upean vartalon. Vain paljon työtä ja pitkäjänteisyyttä 🙂
  http://veeramatilda.blogspot.fi/2015/02/project-booty-osa-1.html?m=1

 12. Avatar
  Viivi Keskitalo

  Heippa! Ihan nopeeesti kysäisisin vaan, montako hedelmää päivässä on susta liikaa? Mitä pahaa on jos niitä syö liikaa? Kiitos jos vastaat!! 🙂

  • Avatar

   Heippa!

   Hedelmiä on turha ruveta liikaa rajottamaan. Mutta jos syöt niitä överi paljon, niin koita joitain vaihtaa marjoihin ja kasviksiin 🙂

 13. Avatar

  Hei! Käyn tällähetkellä 3 kertaa viikossa salilla olen jaotellut sen näin jalat,hauis selkä, ojentaja rinta olkapää. Tavoitteeni on siis kasvattaa lihaksia, pitäisikö minun käydä salilla 4-5 kertaa? Onko tuo 3 kertaa viikossa liian vähän? Olen vain huomannut että melkein kaikki ”fitness” naiset käyvät ainakin 5 kertaa viikossa salilla 🙂

  • Avatar

   Heippa!

   Fitness ”naisiin” ei kannata itseään verrata, eikä keneenkään muuhunkaan. 🙂 Jos tavoitteesi todella on kasvattaa lihasta niin kävisin silloin ainakin 4 kertaa salilla, niin tuloksia tulee varmasti. Äläkä unohda vatsoja ohjelmasta 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*