Mikä on PWO!

Lisäravinteiden ihmeellinen maailma… on usein tosi vieras monille, joten ajattelin upottaa postauksiin tuote kerrallaan yeleistietoa erilaisista lisäravinteista. Jokainen voi miettiä oman aktiivisuuden ja tavoitteiden mukaan mitä näistä kokee tarvitsevansa. 😉

Aloitetaan vaikka PWO.sta.. eli enne fyysistä aktiviteettia nautittava tehonlisääja ja suorituskyvyn nostaja. (pre workout)

Kaikkien lisäravinteiden koettu efekti on hyvin yksilöllistä. Joillekin joku lisäravinne on ihan ykkönen ja toisille ei taas toimi lainkaan. Tehonlisääjien perimmäinen tarkoitus on ahtivoida erilaisia suoritusmekanismejä kropassa.

Hyvä PWO lisää valmiutta treeniin mentaalisesti ja usein auttaa jaksamaan puristamaan lisää toistoja kovemmilla painoilla. Ravinteen tavoite on tietenkin parantaa suorituskykyä.

Tässä omat suosikkini PWO:

Fitnesstukun Creashock Hardcore

wpid-wp-1445948290382.jpg

Tarkkailen itse tuotteissa greatiini, L- leusiini, L-isoleusiini arvoja. Tässä tuotteessa hyvää on myös monta hyvää elementtiä mitkä tulevat varmasti esille muiden lisäravinteiden esittelyissä.

 HUOMIO! Kaikki Fitnesstukun PWO.t ovat nyt -25% alennuksessa! 

2 kommenttia

 1. Avatar

  Moikka. Olen koittanut googlata kreatiinien ihmeellistä maailmaa. Onko sinulla niistä minkäänlaisia kokemuksia ja jos on niin kuinka toiminut itselläsi? Suosittelisitko itse valmennettavalle käytettäväksi kreatiinia mahdollisesti tarvittaessa?

  Kiitos vastauksistasi 🙂

  • Avatar

   Hei!

   kreatiini parantaa suorituskykyä sekä lihaskehitystä. Omalla kohdallani se on tehostanut voimatreenejä sekä instervalleja. Suosittelen käyttöä kuurina. Aluksi olen tehnyt aina 3 päivän ”shokkikuurin” 3 kertaa päivään ja sen jälkeen 1 päivässä vaikka kuukauden ja taas tauko. Välttämätön se ei ole mutta kokeilemalla selviää.

   En suosittele valmennettavilleni lisäravinteita joilla ei ole heidän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta merkitystä, jos tavoite on maximaalinen lihaksen kasvatus niin se on asia erikseen 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*