miinusta ja plussaa= elämän tasapainoa

lainaus edellisen tekstin kommenteista:
Olishan se pitänyt arvata että tämäkin herättää turhaa moralisointia, hohhoijaa… Kesäkumi-kampanja on YleX:n ja Punaisen Ristin tuotos ja sen tarkoituksena on nimenomaan edistää nuorten seksivalistusta ja kondomin käyttöä. Kesäkumibiisien avulla pyritään lisäämään tietoisuutta ehkäisyvälineen käytön tärkeydestä tavalla, joka kiinnittää nuorten huomion. Eli kyllä, joskus jopa anonyymin mielestä ”arvoja alentava” ja provosoiva biisi voi upota paremmin kuin luokanopettajan banaani+kondomi-harjoitukset 😉 Tiesithän, että kampanja on myös Sosiaali- ja terveysministeriön tukema? Ajatella, valtiokin lähtenyt mukaan näin hävyttömään ja moraalittomaan kampanjaan! Tiesithän myös, että kattavat seksivalistus- ja perhesuunnittelupalvelut auttavat ehkäisemään sukupuolitautien leviämistä ja vahinkoraskauksia paremmin, kuin seksistä pidättäytymisen opettaminen? Voit vertailla esim. pohjoismaita ja Yhdysvaltoja, josta sanotaan näin:

”Using the most recent national data (2005) from all U.S. states with information on sex education laws or policies (N = 48), we show that increasing emphasis on abstinence education is positively correlated with teenage pregnancy and birth rates.”
http://www.plosone.org/article/info:doi/10.1371/journal.pone.0024658

Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä mutta mielestäni on aika surullista jos se, että nuori, terveet elämäntavat omaava nainen esiintyy säädyllisissä vaatteissa ja yhtä lailla terveen näköisenä musiikkivideossa, jolla pyritään vähentämään nuorten sukupuolitautien leviämistä ja siten edistämään heidän hyvinvointiaan, ja menettää tämän takia maineensa jonkun silmissä. Biisi on tehty huumorilla ja kuvattu hyvällä maulla ja pyrkii ajamaan tärkeää asiaa, kenties hieman provosoivalla – mutta samalla nuoriin uppoavalla – tavalla. Tämän lisäksi en usko että kovinkaan moni olisi kieltäytynyt esiintymästä musiikkivideolla Cheekin ja Jukka-Pojan kanssa. Onnea siis Oonalle, pääsit mukaan hienoon ja hauskaan projektiin, jossa esiinnyit eduksesi! :)”

Eipä ole mulla paljon tähän kommenttiin lisättävää. Positiivista palautetta on tullut todella paljon, joukossa muutama negatiivinen ja niinhän se kuuluukin. Pitää sitä aina tulla joka kannan kommenttia ja niinhän se on, että onko kommentit sitten positiivisia tai negatiivisia kannattaa ne suodattaa, koska itse teen omaa juttuani ja jokainen teistä omaansa. Koskaan ei voi eikä tarvitse miellyttää muita, tärkein on, että itse tietää mitä tekee ja miksi tekee. Koko hyväntekeväisyyskamppanja oli mun mielestä todella hyvällä maulla ja huumorilla tehty ja voin sanoa, että ikinä en tule katumaan, että mukaan lähdin, oli ihan sairaan upee ja hauska kokemus.
Ja mitä arvojen alentamiseen tulee, niin videossa puhutaan jossusta ei oonasta, mun ääni ei videossa kuulu, vain kasvot näkyy, en todellakaa liitä itseäni ja mun arvomaailmaa tähän. Ja ehkä hauskinta ja haastavinta olikin eläytyä rooliin joka ei millään tavalla edusta omaansa. On hyvä välillä haastaa itsensä 😉 tästä ei sen enempää!
Kiitos koko musiikkovedoin porukalle! oli heinoa olla mukana ja ajaa tärkeää asiaa!
Sitten viikonlopun menoihin! ai, että tuli onnellinen fiilis kun paras ysätäväni valmistui.. vähän jopa liiikutuin kun mietin vielä taustalla olevia asioita.. tässä vähän fiilistelyja juhlista!Kerrankin jotain muuta päällä kun treenivaatteet!Perinteinen prinsessa & prinssi -kuvaKerranki löytyin ihana perusmekko!
Vielä hirmuiset onnen toivotukset rakkaalle ystävälleni! lahjaksi annoin hopeisen käsikorun mihin teetin tekstin ”nunca te rindas” = never give up! ollaan päätetty, että koskaan ei anneta periksi ja koru muistuttaakin siitä! 😉
Ja kortti sisälsi tekemäni riimin ystävästäni…
”Tänään on syytä juhlaan,
Enkä hetkeäkään tästä päivästä aijo tuhlaa/
Muutaman sanan haluan kuitenkin sanoa sulle,
Et tajuakkaan miten paljon tää merkkaa mulla/
Oon tuntenut sut melkein kolmen vuoden ajan,
Meidän suhteelta voi suoraan unohtaa rajan/
Meidän yhteisistä hetkistä ei puutu naurua,
Tuntuu, että tää on yhtä upeeta laulua/
Mutta kaikista hienointa on sun asenne,
Eikä sun elämästä todellakaan puutu rakenne/
Tiedät mitä haluat ja oot valmis tekee kaiken sen eteen,
Monilta puuttuu tollanen tahto ja on valmis hyppää alamäissä veteen/
Sun hymys piristää aina mun päivää,
Silloin tiedän ettei mulla ole huolen häivää/
Nautin ja voin hyvin, joka kerta kun nään sua,
Sä oot vaan ystävä, joka parhaiten täydentää mua/
Arvostan sua tosi paljon ja haluan aina sua tukea,
Näiden vuosien aikana osaankin jo sua niin hyvin lukea/
Tätä ystävyyttä ei voi kukaan pilata tai voittaa,
Eli on turha tulla edes meidän väliin koittaa/
Yhdessä me voidaan jakaa kaikki huolet,
Tässä koko ystävyydessä toimii molemmat osapuolet…”
Pienillä aidoilla voi hyvin kertoa kuinka paljon jotain ihmistä arvostaa! aina ei tarvitse satoja tuhlata!
Itellä menee maanantai lepopäivän merkeissä!!! ja huomenna taas treenataan täysillä, upeaa kesäistä viikkoa kaikille!
Luonnollisuus, aitous, persoonallisuus 😉

48 kommenttia

 1. Hei mahtis toi video!! Mitä niistä muista, ite tietää niin son paras, KEEP GOING GRIL 😉

 2. Aivan ässä musiikkivideo! 😀

 3. Moi! piti illa katella toi musa video ja en tykkännyt siitä koska olit liian vähän esillä..dikkaan kyllä jukkapoikaa 10 ..mut uppooko toi video sit nuoriin se nähdään..:) Ps. Näytätte hyvältä noissa kaunissa mekossa:) Hyvää kesää<3

 4. Oli tosi mahtava musavideo ja näytit upeelta! Siinä oli just sopivasti huumoria ja tykkään biisistäki 🙂

  Ja ihmisten pitäis kyllä ymmärtää, että sä NÄYTTELIT. Mutta ainahan joillakin sekoittuu todellisuus ja tv/leffat/videot.

 5. Oot tosi fiksu!! 🙂 ++

 6. Oona oli videolla luonnollinen ja kaunis, ihan säädyllinenkin 😉
  Jossu on sitten asia erikseen…

  (en kyllä yhdy tekstissä esiintyvään kirjoittajan kommenttiin, joka väittää että tämä seksivalistus olisi pelkästään hyväksi, mielestäni siinä on vahva ristiriita; toisaalta kannustetaan turvaseksiin, mutta taas pistetään nuorison kesä pyörimään pelkkien seksin ja irtosuhteiden ympärille. Mutta siitähän ei Oona ole vastuussa, hyvä duuni, näytit esimerkkiä että terveen näköinen nainenkin voi loksauttaa leuat alas)

 7. Ihan törkeen hyvä toi video!! Enkä kyllä nää yhtään mitään säädyttömyyteen viittaavaakaan tossa, videohan vaan kertoo sen biisin tarinaa. Etkä sä missään pikkubiksuissa tossa oo takapuoli heiluen.. ja sitähän vasta näkeekin suuressa osassa musavideoita. Sulla on Oona maailman ihanin hymy ja se saa hymyn omillekin huulille!!:) toivon sulle ihan mahtavaa kesää oot huippu ihminen ja sun blogista saa älyttömän hyvää tsemppiä omaan treeniin! iso kiitos sulle! 🙂

 8. toivottavasti tämä ei nyt kuullosta ilkeältä mutta haluaisin tietää mitä asioita arvostat elämässä tuon treenaamiseen lisäksi? tuntuu vaan että kaikki asiat jota tänne kirjoitat liittyvät treenaamiseen ja sun lihaksiin..

  • Ihan pakko nyt huomauttaa tähän että täähän on ensisijasesti treeniblogi(eiks juu?)! Toki Oona kirjottaa tänne vähän muutakin mut terveet elämäntavat, treenaminen ja hyvä asenne elämäänhän on tän blogin idea!! Nii miksköjän Oona niistä asioista kirjottaa.? Miks luet tätä blogia jossei treenit kiinnosta, kun se on tän blogin idea??
   Oonan asenne on musta niin kohdillaan, ihanaa ku jonkun elämässä on noin ihanat arvot, eikä vaan sitä jokaviikonloppusta ryyppäämistä ja muuta turhaa! Jatka samaan malliin vaan Oona! Ja jos on tommoset lihakset ni saahan niitä näytellä ilman muuta! 🙂

  • Pakko sanoa, että ei täällä kauheesti puhuta mun lihaksista 😀 eipä niissä oikeestaan oo puhuttavaakaa. Treeniblogihan tää on ja sinne tänne välii fiiliksii ja arvomaailmaa. Hauskaa, että tulee tällänen kommentti koska treeni postaukset on jääny täs ihan toisaalle vaikka pitäiski niit laittaa. Ekana tuli mielee, että kommentoitko oikeeseen blogiin.

   ehkä myöhemmin teen ihan oman postauksen mun elämän tähtijutuista.

   Kiitos Ellu 😉 <3

 9. Hello! Mitä yleens teet vapaapäivinä?:) Ja silloin kun sulla oli se että sait syödä yhtenä päivänä viikossa mitä vain niin mitä kaikkea silloin söit ? 🙂

 10. ootko valkassu koskaan sun hampaita? nätti hymy:)

 11. Melkein naurettavaa automaattisesti yhdistää musiikkivideon hahmon suoraan sinuun itseesi, että olisitte sama henkilö! Ei voi sanoa kun, että hohhoijjaa vois ihmiset taas ajatella vähän, ennen kun tekee mitään järjettömiä päätelmiä jostain ihmisestä.. Onneksi Oona osaat aina puollustaa itseäs!! Iloista ja ihanaa kesää ! 🙂

 12. Musiikkivideo oli varmasti kiva kokemus ja teit osuutesi kunnialla 🙂 Oli ilo katsella.

 13. muista että melkeempä aina ne on kateellisia ketkä semmosta kommenttii laittavat:)

 14. Paljo toi ruokaohjelma maksaa??!

 15. ÄÄÄ OOT NIIN UPEUS! löysin joskus kun en ollut vielä kuullut susta tämän uutisen: http://www.iltalehti.fi/iltvurheilu/20130108018060639_v9.shtml ja ihailin sun motivaatiota treenata ja tuota täydellistä kroppaa. sitten hukkasin sut, en muistanu nimee eikä ketään mun kaverit ollu kuullukka susta ja ärsytti sikana, mut nyt löysin sut taas cheekin videon kautta, nyt on sun blogi lukilistalla, seuraan fb:ssä ja instassa, niin ei pitäis enää mennä hukkaan! 😉

  sulla on niin hieno kroppa ja oot vielä todella kauniskin. Oon alkanu sun innoittamana käymään salilla ja muuta, kiitos sulle! oot niin hot!

 16. Ainiin hei, sitä mun piti kysyä, että kun käyn salilla, niin onko parempi, että tekee yhtenä päivänä esim jalat ja toisena päivänä kädet vai voiko kaikkia tehä sekasin? kumpi on parempi?

  Kiitos tuhannesti ihana jos vastaat <3

  • ohjelma ku ohjelma toimii kun sen tekee hyvin! tee ensin joku ohjelma mitä noudatat ja kun vaihtat tee tollanen erilainen 😉 mulla tulee olemaan 3 ohjelmaa: 1 ihan jaoteltu lihasryhmittäin, 2 enemmän kuntopiirin omainen ja 3 aina sekotettu esm hauis-takareisi… jne.. eli ihan erilaista ärsykettä!

   🙂

 17. aloittelija,vinkkejä saa antaa ;)

  Hei! oon just alottanut käymään salilla, millasia sarjoja suosittelisit mun tekemään? jos teen jotain liikettä, niin onko 3×15 hyvä? ja sekin, että kannattaako ennen salia syödä vai salin jälkeen vai molempina?

  • pari tuntia ennen salia ruoka, ja jos sulla laturi niin 40min ennen. ja sitten heti salin jälkeen palkkari ja max 1,5 h treenin jälkeen päivän isoin ateria ja hiilaripitoisin. 😉

   3-4×12-15 kuulostaa hyvältä! liike kohtaista.

 18. Kyllä on taas monella mennyt todellisuus ja viihde sekaisin. Oonahan nimenomaan näyttelee videolla Jossua eikä ole siinä omana itsenään, siinä on melko suuri ero. Kaukee haettu esimerkki mutta onhan moni huippunäyttelijä näytellyt esimerkiksi sarjamurhaajaa tai muuta hyvinkin huonoa esimerkkiä antavaa hahmoa eikä se ole vienyt heiltä uskottavuutta tai tehnyt heistä sen pahempaa ihmistä. Viihde on viihdettä ja musiikkivideot on viihdettä siinä missä elokuvatkin eikä niissä näytteleminen kerro ihmisten luonteesta tai arvoista mitään. Tuskin kenenkään näyttelijän arvoihinkaan kuuluu murhaajien ihannointi 😀

  Päinvastoin kuin monet kommentoijat ovat mielensä pahoittaneet niin Oonahan nimenomaan antaa videolla nuorille tytöille hyvän esimerkin siitä kuinka luonnollinen ja ei-anorektinen nainen voi olla tyrmäävän kaunis. Nykypäivänä kun tunnutaan ihannoivan niitä langanlaihoja ja ylimeikattuja supermalleja niin Oona antaa videolla esimerkin siitä kuinka terveä ja treenattu nainen on huomattavasti kauniimpi kuin itsensä luurangoksi laihduttanut ihminen. Jos tämä saa yhdenkin itseään kuihduttavan nuoren näkemään asiat toisin ja kääntymään terveellisen elämän pariin niin Oona on tehnyt enemmän hyvää kuin nämä mielensäpahoittajat tulevat koko elämänsä aikana tekemään 🙂

  En kyllä usko että Oona on kommenteistaan pahoittanut mieltään, sen verran terveellä itsetunnolla on tyttö varustettu 🙂 Muista että asiat on juurikin noin että plussien ja miinusten suhde tulee aina olemaan tasapainossa. Aina kun teet jotain niin joku vihaa sitä ja joku taas pitää siitä 🙂 Keep up good work Oona, olet loistava esimerkki nuorisollemme 🙂

  • Itselle tuli ensimmäisenä ihan sama esimerkki mieleen.. ns. ”paholaisrooleissa” olevista näyttelijöistä. 🙂

   kiitos hyvästä rakentavasta ja perustellusta viestistä! näitä on kiva lukea.!

   hyvää kesää ! <3

  • Elokuvissa ja musiikkivideoissa kuvataan kauheita asioita, mutta ne ovat osa sitä viihdettä mistä me ihmiset nautimme. Viihteen kuuluukin herättää tunteita ja sen takia niissä kuvataan ns ääri-asioita, laimeat tapahtumat kun harvoin herättävät ihmisissä tunteita 🙂

   Hyvää kesää myös sinulle <3

   t: Alkuperäinen kirjoittaja

   ps. Olet luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa 😀

 19. Oona, oot kyllä käsittämättömän upea pakkaus!! Mulla on lähtenyt kesäloma laiskotellen käyntiin, ja tuntuu, ettei sitä treenimotivaatiota ole saanut kaivettua mistään, vaikka kesällä pitäisi olla edustuskunnossa. Sain ihan hulluna uutta puhtia tästä postauksesta – ihan vaan jo siitä, kun näin sun energisen hymyn tolta musiikkivideolta! Itse voin ihan teininkin näkökulmasta sanoa, että musiikkivideo on kyllä tosi hyvä. Ei mitään säädyttömyyttä, mutta puhutaan asioista ihan ”oikeilla nimillä”, ja sopivasti huumoriakin. Ihana toi sun runo ylppäriystävällesi, ihanaa että joku jaksaa vielä panostaa! Itsetehty on aina koskettavampaa kuin kaupasta ostettu. (:

  • Kiitos Räyhis! (btw.. ihan sairaan hyvä nimimerkki) :DD

   Koita pitää motivaatio yllä ja tee kaikkee erilaista, ettei mee tylsäks 🙂 ja varinki nyt pitää hyödyntää auringon vetovoimaa ja ulostreenaamaan 😉

   hyvää kesää!

 20. Hei Oona! Mä oon seurannut sun blogia kuukauden verran ja todennut sen hulvattoman mielenkiintoseks ja nyt päätin kirjotella sulle!, Mulle on muistutettu aina että elämästä pitää nauttia ja tehä mitä omilla aivoilla haluaa ja niin olen tehnyt, itsekin harrastan paljon salilla käymistä, tai enemmänkin kehon muokkausta 😀 ja nautin tulosten näkymisestä älyttömästi! Välillä on kyllä hetkiä että en pysty nauttimaan elämisestä liiallisen yrittämisen ja ainaisten paikkojen kipeytymisien takia joten sitten tulee rellestettyä ja nollattua monien kuukausien ahertamisen tulos.. sit taas joutuu skarppailee :DD Miten sää pystyt siihen vai nautitko oikeasti kaikesta mitä teet niin ettei tarvitse välillä ottaa kunnolla rennosti? ps. mäki haluun polkee sun kaa tandemil landelle weekendiks :)!

  • Moikka!
   kiva kuulla! todellakin elämästä pitää nauttia! ja onkin monia tapoja nauttia! itse nautin myös treenaamisesta ja tuloksista mitä se tuo tullessa.
   Jos sulle tulee hyvä fiilis ja parempi motivtaatio jatkaa nollauksen jälkeen, niin mikä estää? 😀 anna palaa vaan!! ja se ei vaikuta suhun mitenkään jos joskus käyt kunnolla. Pari päivää sen jälkeen kannattaa välttää kovia treenejä ja katsoa syömistä koska muutama päivän rasvanpoltto pysähtyy.

   Itse todellakin nautin! ja varsinkin kun tällä hetkellä työjuttuja on mielinmäärin ja siihen lisäksi vielä armoton treenaaminen ja kisadietti. Mutta tällä hetkellä nauttiminen on enemmänkin, ystävien kanssa olemista, rentoutumista ja ulos menoa ilman alkoholia. Itselle ei alkoholin käyttö ole koskaan ollut tärkeää niin en todellakaan tarvitse sitä, jotta nauttisin paremmin 🙂

   Tsemppiä ja hauskaa kesää! kesällä vasta tuleekin nautittua 😉

 21. Mä kattelinkin pariin otteeseen et tosi tutun näkönen mimmi ja sinähän se olit!:) Ihanaa kesää sulle Oona.♥

 22. Moi ! 🙂 joo eli näi aluks haluun kiittää sua siitä et pidät tälläst blogii, oot innostanu mua tosi paljon liikkumaan ja syömään terveellisesti ! salilla käyn 6 kertaa viikossa, minne pyörilen 12 km ja lenkillä vielä illalla. Oon aina ollu aika kiusattu ja syrjitty tyttö koulussa painon takia mut nyt seki on lähteny laskemaan 🙂 Jaloissa on jo kunnon lihakset ja habakin alkaa näkyä! Oot tosi upee naine ja pidä tosta kiinni, et uskokkaan paljon oon saanu motivaatiota sulta ! 🙂 kiitos <3

 23. Pakko kysyä että mistä toi sun ihana hamees on? 🙂

 24. tuo siun lihasmassas on kyllä loistava tsemppari, ite oon saanu aikanaan paljon painosta pois ja nyt taas lopsahtanu ja aina kun lukee tätä ni tahtoo vaan reenata ja entiset lihakset takasi,ja toki uusiakin tän joutavan massan tilalle! kiitos! )

 25. Toi musavideo on ihan mahti!! 🙂 Sai hymyn huulille 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*