Lenkki ja selkäpuntti

Eilen illala kun pääsin takas rolloon niin käytiin poitsun kanssa iltalenkillä, rasvanpolttosykkeellä 45min.
Myös tänään päivä starttasi ennen koulun alkua, 40min  rasvanpolttolenkillä. (syke 120-130) Ja suoraan siitä tekemään selkäpuntti!
Selkäputtiin kuului 3 erilaita ylätalja liikettä:

Kuva kesältä

Ylätaljasta tanko rinnalle (leveä ote):                                   
15x25kg
15x30kg
15x35kg
10x40kg
8x50kg

Ylätalajsta tanko selän taakse (leveä ote):
15x25kg
15x30kg
15x35kg
15x30kg

Ylätaljasta tanko rinnalle (kapea ote):
15x25kg
15x30kg
15x35kg

Selkäpuntin jälkeen sivuvatsoja sekä ylä-ja alavatsoja! yht 20min 🙂

Siinä oli päivän treeni! huomenna rintapäivä ja juoksemaan !! 🙂

4 kommenttia

  1. heippa! hei kiinnostais tietää sun ruokavaliosta vähän.tai että miten yleensä syöt ( esim. päivän ruokailut ja et syötkö ikinä mtn herkkuja)? 🙂

  2. Syön 6 ateriaa päivässä.. aamulla rahka ja siihen lisäks soijalesitiirijauhetta, kauralesettä ja marjamehukeittoa. 3 ruokaa.. koostuu kanasta/tonnikalasta/naudanjauhelihasta ja sen kanssa täysjyvä pastaa/riisiä tai perunaa ja kasviksia. Välipala on yleensä raejuusto ja iltapala rahka. Kesän aikana en syönyt yhtään herkkuja mutta nyt ruokaohjelmaani kuuluu cheat meal jolloin voi syödä jotain, jotta aineenvaihdunta kiihtyisi. 🙂 kaikki ruokaaineet ovat sokerittomia tai rasvattomia jos mahdollista. 🙂 +vitamiinit ja lisäravinteet.

  3. hui mikä itsekuri oltava jos koko kesänä ei mitään herkkuja! kiitos paljon! oikee innostaa itteäki liikkumaan vielä entistä enemmän tää sun blogi 🙂

  4. Joo oli se kauheetä kun ei saanu mitään syödä, mut kun on vaan tarpeeks motivaatioo niin pystyy mihin vaan 🙂 ihana kuulla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*