Kädet sheikkkaa!!

Ihan tajuton ojentaja, haukka ja olkapäätreeni tuli tänään tehtyä em-mitalisti Peter Wileniuksen kanssa! Huh huh, pakko arvostaa fitnessmaailman tähtiä! en kyllä tunne mitään niin kurinalaista lajia kun kehonrakennus on! Ainoa harrastus, johon ”treenataan” 24h… treeni- sekä ruokaohejlma vaativat tajutonta kurinalaisuutta, siihen ei kuka tahansa pysty! Jokaiselle, joka fitnekseen/kehonrakennukseen pystyy.. nostan hattua! upeeta työtä! Motivaatio pitää olla huipussaan, jos haluaa kunnolla tuloksia.

Siitä sitten päivän treeniin… Pakko myöntää etten kaikke edes muista… sen verran varjon tuli erilaisia sarjoja. Ihan aluksi lämmittelyä olkapäille ja käsille erilaisin avaavin ja pumppaavin liikkein.. 2kg painot käsissä. Teki oikeesti hyvää.. tästä lähtien lämmittelen kädet aina ennen treeniä.
Itse treeni alkoi ojentajista.

Aluksi lämmittelynä penkissä ojentaja punnerrus ja ylätaljasta narulla vuorotellen. Sen jälkeen kova sarja penkissä ojentaja punnerrus. 2 osainen treeni, ojentajat smith penkissä ja narulla ylätaljasta.. putkeen 3 settiä. Sen jälkeen 3 osaisena noin 4 kierrosta ilman lepoa. Ylätaljasta tangolla ojentaja liike sitten ylätalja niskan takana ojentaja liike ja lopuksi dipit. Siinä oli ojentajat… pikkusen tuntu!!

Haukat aloitettiin ”lämmittelynä” pyramidi käsipainoilla…. huom.. LÄMMITTELY… ite olin siinä jo puhki. Aina 15 toistoa painoista alhaalta ylöspäin ja takas alas.. omat painot oli.. 2,3,4,5,6,7,9, ja samat takas. Tämän jälkeen 2 osaisena narulla ja tangolla haukat alataljasta, n.3 kierrosta ja lopuksi 3 osainen treeni jossa, haukat molemmista alataljoista, sen jälkeen istualteen tanko sylissä ja siitä rutistus ja lopuksi käsipainoilla.

Vikana olkapäät ja nekin alkoivat pyramiidistä.. eli viparit sivuille. Samat painot, kuin haukoissa. Tämän jälkeen 2 osaisena treeninä, takaolkapää narulla ylätaljasta ja alataljasta kahvoilla kyynärpäät edelle nostot.

Että sellanen mukava pikku treeni… Eiku oikeesti ihan mahtavaa! nyt tärisee niin paljon kädet ettei mitään rajaaa.. Sen takia tulee päivitys näin myöhää kun ei mitään mahiksii kirjottaa salin jälkeen niil käsillä. 😉 mutta niinhän se kuuluukin että tuntuu! ainaki oma fiilis on niin buenoo! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*