Jukolatiimi #teamekakerta

Kuukausi sitten sain sähköpostin, että haluaisinko lähteä suunnistamaan Jokalaan hyvän asian puolesta… Ei tarvinnut paljon miettiä kun haasteeseen oli jo vastattu, ”KYLLÄ,  todellakin lähden!”

image

Kesäkuussa Paimiossa järjestetään tunnettu suunnistustapahtuma Jukolan viesti, johon nyt ensimmäistä kertaa lähtee mukaan suunnistusjoukkue täynnä ”ekakertalaisia” suunnistajia suunnistamaan hyväntekeväisyyden puolesta. Hyväntekeväisyyskohteena on Vammaisurheilu- ja liikuntaliitto VAU.n lasten ja nuorten toiminta, pääkohteena syksyn 2015 Junior Gamesit.

Sekalaiseen seurakuntaamme, eli tiimiimme kuuluu: Aleksi Valavuori, Lassi Hurskainen, Jaana Pelkonen, Kaj Kunnas, Krista Pärmäkoski, minä sekä vielä yksi onnekas, jota kansa saa ehdottaa! Onneksi huippu naissuunnistajamme Minna Kauppi toimii tiimimme henkisenä/fyysisenä tukena!
Tiimimme vahvuuksia on varmasti positiivinen energia ja erittäin hyvät tiimihenkeä nostattavat läpät! 🙂

Olen todella iloinen, että pääsen näin hienoon hyväntekeväisyyskampanjaan mukaan, sekä samalla haastamaan itseni totisen rankkaan haasteeseen. Jos joku laji on epämukavuusalueellani niin suunnistus! En kykene lukemaan karttaa saati sitten vielä keskellä yötä sunnistamaan rasteja 8-16km matkalla. Huh huh tämä haaste tulee olemaan yksi elämäni isoimmista!

Huhtikuussa alkaa suunnistus- valmennus kohti Jukolaa, en malta odottaa!! Lupaan päivittää sos.mediaa sekä blogia tämän haasteellisen matkan varrella kohti loppuhuipennusta!

image

13 kommenttia

 1. Avatar

  Hei!

  Sellaista kyselisin, että oon tilaamassa Fitnesstukulta lisää protskuja niin palariksi otan whey100 suklaa ja leivontaan/vaihteluun whey80 mahdollisesti jonkun muun makusena. En haluaisi ostaa tuota kalliimpaa leivontaan, mutta soveltuuko 80 yhtä hyvin (kestää kuumennusta jne)? Ja pystyykö kaikkia makuja yhtälailla käyttämään leivonnassa? Joskus käynyt eri merkkisen jauheen kanssa niin, että se vaan jää kiinni pannuun, eikä toimi esim lättyjen tekemisessä sitten ollenkaan. Kiitos jo etukäteen 🙂

  • Avatar

   Heippa!

   Ainakin itelläni lätyt toimii, mutta jos ihan jotain kunnon ”leivonnaisia” ajattelit tehdä niin niihin on hyvä olla leivontaan tarkotettuu prodee. Mulla kyllä ollut aina joko whey 100 tai 80 eikä ole mennyt miksikään pannulla 🙂

   • Avatar

    Okei thanks!!

    Otan varmaan sitte kumpaakin yhden säkin ja vaihtelen sitten aina mitä mieli tekee, palarina pääsääntöisesti ehkä tuo laadukkaampi 🙂

 2. Avatar

  Moi! Mahtava juttu että olet mukana Jukolanviestissä! Oletko ennen juossut kilpailussa?:) Mikä on tehokas vatsaliike? ja pitääkö paikkansa että vaksat kannattaa tehdä reenin jälkeen eli lopiksi? Miksei sinua voi seurata Intaramissa! Hyvää vikkoa ja reenejä!:)

 3. Avatar

  Hei ihan mahtava juttu, että olet mukana tällaisessa! Tosi tärkeää on motivoida ja kannustaa ihmisiä liikkumaan! 🙂
  veeramatilda.blogspot.fi

 4. Avatar

  Hei!
  Ensinnäkin kiitos mahtavasta blogista, tää inspiroi paljon ja olen löytänyt paljon vinkkejä omaan treenaamiseen 🙂
  Sellaista kysyisin, osaisitko auttaa. Eli treenin jälkeen en pysty ottamaan kuin valmiita proteiinijuomia (profeel, maxinutrition jne.) sillä jauheet närästävät niin kovaa, että menen ihan toimintakyvyttömäksi (sanotaan tähän vielä, että mulla närästykset on aina niin voimakkaita ettei auta mitkään renniet, vaan vähän tiukemmat reseptilääkkeet).
  Onko nää valmiit juomat ihan kelpo tavaraa kuitenkin palkkariksi ja mitä tulisi ottaa huomioon ravintosisällössä. Onko sulla tullut vastaan tälläistä samanlaista noiden jauheiden kanssa?
  Kiitos superisti jos vastaat, ihanaa kevättä!

  • Avatar

   Heippa!

   Kiitos mukava kuulla 🙂

   Kannattaa kokeilla eri valmisteita, esim ihan luomuo protskua, tai sitten soija/riisi/hamppu proteiinia sen heran sijasta. 🙂 Valmis valmisteet menevät kyllä, mutta niissä on usein mukana paljon muutakin, kannattaa katsoa sisältävätkö ne puhdasta hiilaria vai sokeria.
   Minulla ei ole ollut heran kanssa ongelmia, mutta toisille se aiheuttaa.

   Suosittelen kuitenkin kokeilemaan eri proteiini valmisteita! 🙂
   Kivaa lauantaita!

 5. Avatar

  Hei! Minkä ikänen olet?) kauan sulla kesti saada nykynen vartalo

 6. Avatar

  Teetkö henkilökohtaisia ruokaohjelmia? Jos teet niin minkä hinnan suunnilleen otat? 🙂

 7. Avatar

  Hei, oon 62kg 166cm ja haluaisin pois muutaman kiloa, vatsassa on ylimääräistä. Köyn salilla kolmisen krt viikossa ja kävelylenkkejä pari. Miltä tää kuulostaa lepopäivänä: kalorit 1677, rasvat 62g, proteiini 109g, hiilari 155g. Oon noudattanut tätä nyt jonkun aikaa eikä mitään tunnu tapahtuvan. Onko hiilaria liikaa? Treenipäivinä hiilaria tulee 190g, proteiinia 134g. Kiitos oikeasti paljon jos vastaat! Kun mun kroppa reagoi todella hitaasti ja muutenkin kaikki muutokset mussa tapahtuu niin hitaasti!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*