J.LO

Ihan pakko sanoo, et huh huh mikä mimmi Jennifer Lopez on! 43 vuotias ja tziiisus mikä kroppa ja ihan mieletän lavakarisma. Ei voinu kun hymyillä ja joraa mukana.. oli ihan sairaan hyvä konsertti.. siis ihan oikeesti. En oo varmaa ikinä ollu tollases konsertis.. olin iha fiiliksis ku päästiin Namu ice girlssejen kanssa katsomaan konserttii ja viel parhailt aitio paikoilt. Oli kyl mahtava ilta!

 
 
 

 

Tänään päivän treeni oli tiukka lihaskunto kotona, koska en ehtinyt salille.  Yht 3 kierrosta ja kuntopiiri oli tälläinen:

20 punnerrusta
20 vatsarutistusta fitpallon päällä
10 leukaa
20 vipunostoa sivuille 5kg painot käsissä
30 hauiskääntöä 5kg käsipainot käsissä
30 sivuvatsalihasta

kierros aina putkeen ilman lepoja ja kierrosten välissä 2min lepo.

Sitten niistä lisäravinteista, ja ihan tiedoksi kaikille lukijolle.. kun päivitän tekstejä esim: vatsalihastreeneistä tai ruokavaliosta yms.. kerron omat kokemukseni ja tapani miten itse teen.. kaikille ei kuitenkaan sovi samat treenit tai ruokavaliot kun mulle.. eli on monta tapaa tehdä asioita. Postauksistani voitte ottaa ideoita, mutta muistakaa, että jokainen yksilö on erilainen ja kaikille toimii erilaiset asiat. 🙂 Tässä aloittelijalle sopivat lisäravinteet:

Aamu: glutamiini, beta-alaniini, kofeiini
Latausjuoma, 30min ennen treeniä: arginiini, beta-alaniini, kreatiini, kofeiini
Palkkari treenin jälkeen: whey100, bcaa, leusiini, kreatiini, malto

 
 
Eikä saa tietenkään unohtaa, että vietin tänään ihan mielettömän ihanan päivän parhaan ystäväni kanssa! Naurua riitti vaikka muille jakaa… löydettiin jopa muutamia vaatekappalaite, joista saatiin hillittömät naurut.. tässä niistä yksi:
 
Vois melkeen alkaa pitää muotiblogii..
 
 


11 kommenttia

 1. kunnon bilehile oot tossa vikassa kuvassa! ;D

 2. Onko toi sun bannerissa oleva tyttö sun kuva? Törmäsin meinaa netis vaan tähän, on monella muullakin sivulla:
  http://slimify.tumblr.com/post/33835627279
  Sinäänsä ei väliä, kun kasvot leikattu.. 🙂

 3. J.Lo oli aivan mahtava!! En olisi halunnut keikan loppuvan ollenkaan 🙂

  Semmosta ajattelin kysyä sulta, että käytätkö ollenkaan alkoholia? Itse olen nyt keväästä asti treenannut salilla n.5krt/vko, mutta ainakaan vielä en ole juhlimisesta osannut luopua. Eli keskimäärin pari kertaa kuussa tuli alkoholia jonkun verran otettua. Mietin että haittaakohan tuo kovastikin lihasten kehittymistä/kiinteytystä. Olen kyllä tuloksia saanut aikaan, mutta aina voisi enemmänkin saada!:) Mietin tässä vaan, että olettekohan te vielä enemmän tosissaan treenaavat jättäneet alkoholin kokonaan pois..

  • Oli ihan mieletön keikka!

   Alkoholi ei oo koskaan ollu mulle millään tavalla tärkee. Ensimmäiset maistiaset vasta 18 vuotiaana omissa penkkareilla. Eli enpä oikeastaan pahemmin juo. Ei vaan oo mun juttu! jos haluut treenata kunnolla niin kyllä se alkoholi valitettavasti sekoittaa pakkaa.. eli kannattaa vähentää! 🙂

 4. tuli mieleen tosta suvin kommentista, että sun kuvas on täälläkin; http://thinner-crislyn.blogspot.fi/2012/11/viikonlopusta-ja-maanantaihin.html

  mä jo siitä kyllä hänelle mainitsin.. 🙂

 5. ÄÄ vitsi mua ottaa päähä, ku porukka lisäilee kokoaja! kiitti ku kerroit ja kävit mainitsee 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*