Isänpäivän strong legs!

Tämä aamu ei alkanut puntilla tai aerobisella treenillä, vaan iso hali omalla rakkaalle isälleni ja yhteinen brunssi perheen kesken. Ihana, että edes kerran vuodessa saa juhlia isää! Ansaittu juhlapäivä! On niin ihana olla kotona.. kun saa viettää aikaa koko perheen kanssa, näin myös omat rakkaat siskoni! 🙂 tuli tosi hyvä fiilis, sen verran ikävä perhettä tulee tuolla pohjosessa.  Pakko kyllä sanoo, että itelle se perhe on aina ollut tärkein! Muistakaa arvostaa kaikkia arkipäivänkin hetkiä omien rakkaittenne kanssa, lupaan, että ne on arvokkaampaa kuin mikään muu.

Isänpäivän treeniin kuului Jalat, mutta ensiks kerron vähän viikonlopusta!

Perjantaina oli Namu ravintolan 1.v juhlat, ja siellähän me namun ice girlsit oltiin edustamssa ja toivottamassa kutsuvieraat tervetulleeksi. Juhlissa live esiintyjinä oli sukulaispoika Uniikki ja Mikael Gabriel. Hyvin jäbät veti keikan! 😉 good job!

 
 
Lauantaina olikin sitten.. ihan snadisti raskas treeni Peter Wileniuksen kanssa. Peter päätti laittaa mun olkapäät oikeen kunnolla hommiin… 
Aluksi lämmittelyt kevyillä käsipainoilla ja sen jälkeen:  15min täysillä kokoajan putkeen sivuviparit ja takaolkasoutu, molempia aina 10 toistoa ja heti toinen liike perään.. ja sitten toiset 15min täysillä putkeen pystysoutua ja takavipareita ja näitä molempia aina 8 toistoa. Sarjoja tuli yhteensä 22+22+24+24… 92!!! ja loppuun viel pumppaavii sivuvipareita! pikkusen oli olkapäät poikki! 3min kohdalla oli jo kädet aivan poikki! Siis ihan hullu mut loistava treeni.. olkapäät oli koko illan pumpissa! 😉 love it!
 
Ja sitten takas tän päivän ”strong legs” treeniin…
5min lämmittely soutulaitteessa
 
Kyykky:
20x40kg
3x15x60kg, enempää painoja ei pystyny laittaa.. olkapäät ja niska niin kipeet Peterin treenistä, että sattu ihan hulluna pitää tankoo selässä!! :DDD
 
Prässi:
2x20x100kg
15x160kg
15x180kg
15x200kg
100kg niin monta toistoa kun menee! (30)
 
Maastaveto:
2x20x40kg
2x20x50kg
15x60kg
 
Loitontajat:
2x20x40kg
15x70kg
15x60kg
15x50kg
15x40kg, räjähtävästi jalat auki, mutta kun jalat tulevat kiinni niin mahdollisimman hitaasti.. laskin about kasiin.
 
2 min tauko ja sama setti loitontajissa uudestaan!
 
Lähentäjät:
2x15x40kg
2x15x50kg
2x15x60kg
 
Pakaralaite:
3x15x90kg
 
Takareisilaite:
3x20x35kg.. mahdollisimman hidas liike
 
Loppuun muutama yhenjalan kyykky.. 8kg painot käsissä.. lisää pumppia pebaan!!
nyt sheikkaa jalat ja beba, sairaan hyvä treeni tuli tehtyy.. kyllä reittä löytyy:
 
 
 
                                                    Hauskaa tulevaa viikkoa kaikille!
 
Käykää kattoo!


12 kommenttia

 1. Onko vipunostot sivulle parempi tehdä kädet ihan suorana sivulle, vai voiko ne tehdä kädet vähän koukussa?

  • kädet suorana sivuille on hiukan tehokkaampi, mutta vaikeampi kontroloida, kun käsiä alkaa hapottaa ei liike enään otakkaan olkapäihin kun kroppa alkaa tekee töitä myös. 🙂 itse vaihtelen ja teen molempia.

 2. Miks kaikki muut saa treenata Filééniuksen kanssa. 🙁 Miten sait Peterin vetämään sulle treenit?

 3. Moikka! Oon lukenut sun kirjotuksia, mutta nyt ekaa kertaa kommentoin. Minua hirveesti nyt häiritsee, että onko tuo sun kuva joka liikkuu tumblr.comissa ja oletko ite tietoinen asiasta? 😀

  Esimerkiksi tässä seuraavassa linkissä on se kuva http://h0ttieswithb0ddies.tumblr.com/post/35492758314
  Muuten on niinku tuo sun banneri, mutta Niken logo läntätty rintaan 😀

  Tulipahan vaan mieleen 🙂 Monesti on tän kuvan nimittäin nähnyt eri sivustoilla ja miettinyt, että onpa hienoa ku suomalaisen tytön kuva on levinnyt ympäri maalimaa.

  • Moikka! joo se on mun kuva! ja oon siis ottanu siit niken logon pois yhteistyökumppaneiden takia 🙂 ärsyttää suunnattomasti ku se on levinny joka paikkaan ja oon muutmille käynykki sanoo, että vois pyytää luvan ku lisää! mulle on nyt joka päivä joku linkannu sivuston missä toi tai joku muu kuva musta.. jos mahollista niin käy kommentoimassa vaikka linkkinä mun blogi ja sano että tossa on tää tyttö, tai jotai, koska jotkut on myös esittäny itse olevan tossa kuvassa! 🙂

   Ihan kiva, että kuvasta tykätään.. mut laitontahan toi on, että lisäilee sitä!

 4. No hyvä, että asia on tiedossa! Niin ne kuvat vaan leviää, kun nettiin laittaa 🙁

  Mut ihmekös tuo on, kun oot niin näpsäkän näkönen likka! Jatka samaan malliin 😀

 5. Oon vähän katsellut noita fitnessmalli kisan sääntöjä ja mietin jos osaisit auttaa, kun mietin että enkö voi pärjätä kisassa jos minulla on normaalia leveämpi lantio. ”Ylä- ja alavartalon tulee olla tasapainossa, siten että lantio on kapeampi kuin hartialinja.” :o?

 6. Onko sulla mitää hyviä vinkkejä antaa miten sais treenattua pyöreen pepun? Jotain perus juttuja ! 🙂 miten sä treenaat peppua?

  • Pakari niinkuin myös muutkin lihakset kasvavat tosi hitaasti! itellä on geeneissä pyöree peppu ja myös fudistaustan takia peppua löytyy. Mutta tottakai kannattaaa treenata ja paljon.. kyllä se pikkuhiljaa sieltä tulee, omaan pepputreeniini kuuluu:

   -Lantionnosto.. tanko sylissä+painot, selkä penkillä.
   -normi takakyykky ja yhenjalan kyykyt
   -loitontaja laite
   -jalkaprässi
   -Maastaveto

   Lisäksi teen erilaisia lihaskuntoon sisältäviä peppu liikkeitä, kuten lantion nosto selän varassa, kyljellään jalan nostot, jalan työntö kontallaan tai maaten kattoa kohti ja sitten tietenkin kontallaan ”koiran kusetus liike” 🙂

   Kyllä se pyöreä peppu sieltä tulee! tsemppii!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*