Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Erittäin hyvää joulua ja uutta vuotta teille kaikille ihanille lukijoilleni!

Se on nyt sellanen juttu, että tänään pakkaukset käyntiin ja huomen aamuna 13h istumaan lentokoneeseen, suuntana MEXICOOO!!!!!

Nauttikaa, syökää hyvin, rentoutukaa, levätkäää ja ens vuodesta tehtään taas paras vuosi ikinä! Oma lomani menee täysin treenaten, leväten ja aurinkoa ottaen, ja fiilis on ihan mieletön.. huippua!

Pieni joulukevennys:

http://www.jibjab.com/view/OsKbJnQMRnKRK6KIpT_ljw?mt=1&utm_campaign=Sharer%20PopUp&utm_content=feliz_navidad_cast_3&utm_medium=Share&utm_source=Facebook

8 kommenttia

 1. Hei saisinko kysyä paljonko ottaisit treeniohjelmasta jos tekisit? Pystyisitkö laittamaan vastauksen sähköpostiin:)
  innokas 17-vuotias treenaja

 2. Moi kyselisin osaisitko yhtään sanoa milloin jouluna syödyt herkut alkavat näkyä kropassa, että näkyvätkö ne heti vai vasta myöhemmin? Monesti suosittelet tekemään aerobista ja minkä pituista harjoitusta, jos haluaa jenkkakahvat pois ja paljonko syöt kaloreita dietillä? 🙂 voi että haaveilen että itsekin pääsen joskus samaan kuntoon kun sinä!

  • Kyllä ne alkaa heti puntarissa näkyä, mutta ei yhdenpäivän herkuttelu näy muuten kuin aineenvaihdunnan kiihtymisessä. Tollaisesta ei kannata ottaa stressiä 🙂 Aerobisia tee ihan oman peruskuntosi mukaisesti ja urheilutaustan 3-6 viikossa. pituus 30-60min. Kisadietti on ihan eriasia kun normaalidietti, ei kannata verrata kaloreita siihen 🙂 kiitos paljon! tsemppiä!

 3. Moi Oona! Ensinnäkin oot ihan mieletön motivaationlähde ja kadehdin sun pirteyttä 😀 Luin sun vanhemman postauksen ja sanoit, että voit kertoa Fitnessguru-protskujen mauista yms. Ajattelin itse kokeilla Fitnessgurun One Recoveryä eli palkkaria – juotko itse palautumisjuoman treenin aikana, sen jälkeen vai kuinka teet? 🙂 Osaatko sanoa, että onko tuo double chocolate aivan liian makea?
  Kiitos kovasti jo etukäteen!

  • Hei!

   Kiitos paljon, upea kuulla! 🙂
   Palkkarina voit myös hyvin käyttää whey proteiinia pelkästään ja suklaat ovat aina hyvin varma valinta tuotteitta. Fitnesstukun valikoimaa kannattaa käydä katsomassa! 🙂

 4. Hei Oona!
  Mikä olisi hyvä pituus ajallisesti aamuaerobiselle? Entä millä sykkeellä se tulisi tehdä?

  • Pituus olisi hyvä olla 30-60min ja syke 120-140 🙂 tai sitten väliin jotain lyhyitä kovatempoisia esim, 20 min täysiä mäkijuoksua aina kävely palautuksella, tai vetoja 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*