GO EXPOSSA RÄJÄHTÄÄ!

Nyt on se aika mitä olen odottanut pitkään! Yksi unelma toteutuu pian nimittäin viikonloppuna 4.-6.3.16 Go Expo- messuilla on kirjan julkaisu, VIHDOIN!

Heti perjantaina voi jo tulla klo 10.00 kuuntelemaan pressitilaisuuden, missä myös meikäläinen on kertomassa uudesta hyvinvointi-inspirointi-kirjasta pääpiirteittäin.

image

Unelmat ovat toteutettavissa jos vain tarpeeksi haluaa ne saavuttaa. Uskokaa itseenne ja älkää koskaan valitko vain matalinta aitaa.
Olen viimeisen ammattikorkeavuoteni koulun projektien ja opinnäytetyön lisäksi saanut kirjan valmiiksi, valmentanut ja tehnyt töitä muutamassa muussakin eri paikassa. Sekä silti kunnianhimoisesti saavuttanut tavoitteita urheilijana. Jos on halua ja tahtoa sekä osaa johtaa itseään niin kaikki on mahdollista!
Mikään saavutus ei ole elää täyttä kalenteria joka ikinen päivä ja sen takia mukaan pitää myös mahtua muutakin elämää kuin työ, koulu ja treenaaminen.
Nauttikaa elämästä, älkää suorittako tai murehtiko eilistä tai huomista. Eletään tätä päivää täysillä!

Olen messuilla muutenkin koko viikonlopun, niin tulkaa ihmeessä juttelemaan ja kyselemään sekä bongaamaan uusin kirjani Fitran ständin hyllyltä!

Nähdään siellä!

-O

4 kommenttia

  1. Avatar

    Jee kirja laitettu tilaukseen, ootan jo että pääsen lukemaan! 🙂 harmi kun en messuille päässyt moikkaamaan, mutta onnea paljon kirjan johdosta ja loistavaa viikonloppua! 🙂

  2. Avatar

    Suuret onnittelut kirjan julkaisusta! Pitää käydä nappaamassa kirjahyllyltä itsellenikin luettavaksi 🙂
    Haluaisin ilmoittaa sellaisesta asiasta, minkä huomasin selaillessani blogisivustoasi, että yrityspalvelut otsikon alle on vahingossa kirjoitettu Liikunja. Kannattaa käydä katsomassa 🙂

    Ihanaa kevään jatkoa ja onnea menestykseen! :))

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*