Fitnesstukun treenimallistoa!

Heippa! ihan alkuun tiedotus, että sivuillani testattii uudenlaista kommentointi systeemiä, jonka tarkoitus olisi helpottaa kommentointia. Kuitenkin siinä on vielä kehitettävää, enkä kyennyt itse vastaamaan tulleisiin viesteihin. Samalla kuin se otettiin pois korjauksien takia ja vanha laitettiin takaisin päälle, hävisivät aijemmat kommentit mitä tätä ennen 3 viimeisimpään postaukseen oli tullut. Joten kommentoikaa/kysykää ihmeessä uudelleen, niin vastailen takaisin. Pahoittelut sivun teknisistäongelmista!

JA nyt ASIAAN 🙂

Fitnesstukun mallisto on laajentunut huimasti, valikoimasta löytyy uusia treenipaitoja, huppareita, verkkareita sekä makeat uudet treenikassit. Lisänä vielä ainakin omalta toivelistalta: ”treenipussi-kassi” joka on minulla jatkuvassa kovassa käytössä. Aina ei jaksa roudata isoa treenikassia niin tohon pieneen mahtuu niin kengät, shakerit kuin vyökin!

image

Treenilaukku

Treenikassit pinkki & musta

Pinkki huppari

T-paita

Verkkarit

Isossa treenikassissa on myös fiksut kantoremmit, joten saat kannettua sitä selässä ”reppuna.” Tärkeä lisäys, sillä välillä huomaan kun koko päivän olen liikenteessä ja kassista voi löytyä niin tietokoneet kuin 2 treeni/suihkukamat ja vielä ruuat päälle, niin painoa kertyisi pikkuisen liikaa vain toiselle hartialle. Kiva ja kätevä sekä vedenkestävä treenikassi, ei muuta kuin tilaukseen jos on juuri nyt treenikassille tarvetta. Värejä löytyy pinkki ja musta.

Mahtavaa keväistä päivää kaikille!

4 kommenttia

 1. Avatar

  Kommentointiongelma on yhdyssana!

 2. Avatar

  Hei Oona! Mulla olis sulle yks kysymys, kiitos jos viittit vastata 🙂 Elikkä, olen monen eri laskurin kautta laskenut kaloritarvettani ja se on näyttänyt laskukaaavasta riippuen 2800-3100 kaloria per päivä. Söinkin tuossa muutaman kuukauden noin 2500 kaloria päivässä. Mielestäni kroppaani kertyi kuitenkin rasvaa tuona aikana, mikä ei todellakaan ole tarkoituksena. Söin terveellisistä lähteistä ja hekuttelin n. Kerran kahdessa viikossa. Liikuntamäärät oli n 8-12h/viikko. Lähinnä kuntosalia, juoksua ja hiihtoa. Nyt aloin sitten syömään noin 2000 kaloria päivässä jotta saisin kiristeltyä.. ihmetten vain miksi kroppani mahtoi reagoida noin vaikkakin söin vieläkin alle kulutukseni vai ovatko nuo kulutuksen laskukaavat niin epäluotettavia?

  • Avatar

   Heippa!
   Laskurit ovat aina suuntaa antavia. Oikean ruokavalion ja märään löytää parhaiten kokemusten kautta. Suosittelen unohtamaan kalorit, syö järkevästi 4-6 ateriaa päivässä niin ettei ehky tule mutta ei jää nälkäkään niin löydät parhaiten sopivan määrän.
   Stressaminen hidastaa muutoksia ja yleensä liika painon tarkkailu johtaa stressiin huomaamatta 🙂
   Ota rennosti niin varmasti pääset tavoitteeseen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*