Fitness Classic 2015

Taas yksi tavoite on taputeltu, nimittäin Fitness Classic 2015 Kulttuuritalolla. Kisasin Bodyfitness alle 23vuotiaiden +163cm sarjassa. Sijoituin kisassa kuudenneksi, oli kyllä upeita tyttöjä lavalla 🙂

FitnessClassic2015-0434

FitnessClassic2015-0451

FitnessClassic2015-0720

Fiilis on tällä hetkellä ihan mieletön! Kova treeni ja vielä monen kuukauden valmistelut olivatkin nyt tässä. Tänään oli se kunto mikä oli ja olen tyytyväinen, että sain kokea tämän matkan ja kaikki tapahtumat tällä matkalla. Huikea fiilis ja tähän on hyvä lopettaa tämä laji 🙂

Haluan kiittää ystäviä sekä perhettä, jotka ovat alusta asti tukeneet minua, kaikessa mitä teen, vaikka välillä en ole tosiaankaan ollut helppo ihminen ja positiivinen omaitseni! 🙂 Minulla on kyllä paras tukijoukko ikinä ja kaikista tärkein!

Lisäksi  haluan kiittää kaikkia sponsoreitani, jotka mahdollistavat treenaamiseni ja kaiken muun huikean mitä heidän kanssaan on tehdy. Kiitos Managerini Jere Virtanen sekä koko Pulpin porukka. Meillä on aivan mieletön yhteistyö, joka todellakin jatkuu tästäkin päivästä eteepäin 🙂

KIITOS!

Helsingin Hieronta- Akatemia ja KeMed Sport, jotka on pitänyt minusta ja erittäin hyvää huolta sekä ratkoneet jokaisen vaivan/loukkaantumisen mitä matkan varrella on tullut. Mahtavia ihmisiä!

 Fressi, ihan mahtava paikka treenata!

Hypoxi, lukuisista hoidoista ja niin hyvästä palvelusta. Olen ollut todella hyvissä käsissä.

Björn Borg ja Kari Traa, niin ulkoilu kuin salitreeni vaatteista sekä alusvaatteista. Ei tarvitse samoissa verkkareissa kulkea joka päivä 😉

Fitnesstukku, aivan mahtavasta urheilijan tukemisesta ja toista vuotta. Teiltä löytyy kaikki mitä lisäravinteiden pohjalla voisin toivoa, sekä ihan mieletön tiimi on meillä kasassa niin Suomen kuin Ruotsin puolella.

Jolie, ihanista luonnonkosmetiikan tuotteista, jotka ovat jatkuvassa kulutuksessa. Myös Joliella on ihana konsepti joka on todellakin täysin arvojeni mukainen. Luonnollisuus, raikkaus ja aitous kuvaavat eniten heitä.

BeGood- Wellness Bar, teiltä löytyy juuri sellainen menu mitä jokaisesta kahvilasta pitäisi ihmisten saada. Raaka-aineet ovat puhtaita, tuoreita ja terveellisiä ja paneudutte todellakin siihen mitä ihmisten lautasille tuotte.

Puhdistamo alkaneesta yhteistyöstä superfoodien saralla, teiltä löytyy tuotteet minkä takana on uskomatonta seistä. Nyt pääsen vihdoin kehittelemään reseptejä näistä tuotteista.

Samsung, olette hyvin pitäneet tekniikkani ajantasalla, on ollut todella paljon apua päivitysten ja sometusten saralla kun on ollut toimivat laitteet 🙂 Sekä huikeat koulutukset laitteisiin!

HiusTrendi ja erityisesti Keiku meikin suhteen ja Prischilla kampauksista. Teiltä on luonnistunut lookki kuin lookki kuvauksiin ja tapahtumiin.

Luottokuvaajani: Petteri Peltonen, upeista kuvaushetkistä!

FitnessClassic2015-0554

Lisäksi kiitos SomeWorks,  MB- suomi, Yotuel,  Nespresso, Crocs, Selected Bands, New Balance, FreddySuomi, House of Brandon, sekä moni muu yritys kenen kanssa ollen päässyt tekemään töitä yhdessä, mahtavaa porukkaa!! 🙂

Wau miten hieno huomata, millaisen tukiverkoston olen ympärilleni saanut! Kiitos kaikille isoille, kuin pienimmillekin yhteistöille, jokainen on ollut omalla panoksellaan erittäin tärkeä osa niin uraani, urheiluani sekä arkielämääni.

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaa etappia kohti.. vielä kun saan vatsan täyteen näitä upeita herkkuja. BeGood- Wellness Barin, Puhdistamon ja Fitnesstukun takuu varmat jälkkärit. Raakakakkuja, suklaita, pähkinöitä, kuivahedelmiä.. kaikkea huikeaa!!

11110449_10153222626294933_4771307322529803439_n

Huomenna tää tyttö lähtee lämpimiin maisemiin työmatkalle ja treeniohjelma muuttuu seuraavaksi

kohti Hyväntekeväisyys kampanjaa: JUKOLAN VIESTIÄ! 😉 

24 kommenttia

 1. Avatar

  Ihan mahtava kunto! Onneksi olkoon! Hienon työn olet tehnyt! 🙂
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

 2. Avatar

  Miksi päädyit tuollaiseen hiuslookkiin?

 3. Avatar

  olin katsomassa kisoja ja olit kyllä ihan huikeassa kunnossa! sua oli kiva kattoo lavalla kun oikein säkenöit ja näytti siltä että todella viihdyit siellä 🙂 zemppiä jatkoon!

 4. Avatar

  Mitää meinasit siis jatkossa? Miksi?

 5. Avatar

  Onnea! Upea kunto! Mutta stailaus! Mitkä nuo munmokiharat oli? Suora sporttinen tukka niin olisit ollut 10+, nyt vain 10 😉

 6. Avatar

  Onnea kisoista, näytät kuvissa todella kauniilta. Lajista en ymmärrä mitään, mutta kiva silti katsoa kisakuvia. Tukka oli täydellinen! Kaunis, raikas ja persoonallinen, juuri sopiva sulle:).

 7. Avatar

  Kenen valmennuksessa valmistauduit tähän kisaan vai menitkö omilla ohjeilla? 🙂

 8. Avatar

  Hienoa Oona ! Onnea 🙂
  mielenkiinnolla kuulisin millaseen suuntaaan sun treenejä viet, enemmän juoksua? jatkatko salitreenejä jne 🙂

 9. Avatar

  Millä oot tehny nuo ihanat kiharat? 🙂

 10. Avatar

  Olet upea! (katsoin netistä kuvista, kun en paikalle päässyt!:) Olit raikas ja tuo tukka oli siihen vielä piste i:n päälle, siis napakymppi! Wau! Onneksi olkoon sm6:sta!

 11. Avatar

  Moi!

  Mun mielestä tärkein pointti nyt tässä on se, että herttinen sentään nainen! Sä oot kehittynyt viime kisoista ihan mielettömästi. Tolla sijoituksella (ei siis sillä, että siinäkään vikaa olisi!) ole loppu pelissä mitään väliä, kun kumminkin ollaan eteenpäin menty hurjasti. Jos sama tahti jatkuu, niin kyllä se kultainen pysti tulee sieltä vielä. Onneksi olkoon hienosta suorituksesta ja kehityksekästä kevättä sulle, Oona. 🙂

 12. Avatar

  Näytät aivan upeelta! Tosi hyvä kunto ja tuo hiustyyli on sulle kyllä ihan täydellinen, tosi fresh 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*