Fitlehti uudistuu ja tuttu kasvo kannessa!

 

Fit_0316_207x280

Suomen suosituin treenilehti, Fit uudistuu ja on ilo olla mukana uudistamassa lehteä.
Uuden raikkaan ja energisen ulkoasun lisäksi luvassa on paljon muutakin, kuten:

 • liikunta- ja ruokatrendejä
 • ideoita ulkonäöstään ja tyylistään huolehtivalle naiselle
 • inspiroivia vinkkejä, joilla motivaatio pysyy yllä
 • tarinoita, hyvää fiilistä ja luotettavaa tietoa

Fit perustaa myös oman treenijenginsä! Jokaiselle vikolle ollaan yhdessä Fitin kanssa rakennettu teille treeni, jotta pääsette helposti liikkumaan kanssamme.
#Fitjengi -hashtagin avulla treenaajat voivat postailla kuvia ja kommentteja ja sen avulla jutella ja treenata yhdessä Fitin kanssa. Voit kertoa meille edistymisistä, onnistumisista ja kompastuskivistä sekä kokemuksia ja mielipiteitä treeni arjestasi. Fit osallistuu keskusteluihin, repostaa kuviasi, heittää treenihaasteita, kertoo tapahtumista, vinkkaa treeneistä ja ruokavaliosta ja tsemppaa jengiä onnistumaan! Joten liity ihmeessä mukaan #Fitjengiin 😉

fit_uudistuu_IG_1080x1080_jakso1

Minulta pyydettiin lyhyttä inserttiä päivästäni, joten täältä pääset katsomaan sen. Lyhyesti päivässä vain omat treenit ja valmennukset. Joskus päiväni täyttyvät myös koulusta, kuvauksista ja illat bloggaamisesta ja nyt viimeiset kuukaudet kirjan teosta.

fit_uudistuu_980x400

Ensimmäinen treeni, parhaista vatsalihasliikkeistä on myös nyt katsottavissa täällä!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Uudistuneen lehden tilaustarjous on nyt –> 5 nroa 19,90 €

+ yllätyslahja blogini lukijoille!! sekä kätevän kokoinen treenipyyhe ja Face Stockholmin matkakokoiset kylpytuotteet tilauksen mukana.  

TILAA LEHTESI TÄÄLTÄ!

2 kommenttia

 1. Avatar

  selasin heti eilen kirjastossa uuden lehden, uudistus oli kyllä hieno, mutta 2euron hinnankorotus vuoden sisällä on aika hurja 9euroa lehdestä on liian kallista. mut hyvältä näytät ja enemmänkin olisin lukenut sinusta! oot vissiin kerran aikaisemminkin ollut kannessa? otatko heihin itse yhteyttä vai ottaako toimitus sinuun yhteyttä?

  • Avatar

   Heippa!
   Nyt tilaukseen onkin mukava tarjous! 🙂
   JA treenivideoita tulee viikottain fit.fi niissä lisää juttuja minulta! 🙂
   Lehden puolelta tuli kysyntä isompaan prokkikseen niin uudistuneeseen lehteen kuin treenivideoihin, positiivinen yllätys itselleni ja työkseni tämän kaltaisia juttuja teenkin niin sopi mahtavasti.

   Mahtavaa loppuviikkoa ja kiva kun heti bongasit lehden!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*