feeel goood!

feel good!

Otsikon mukaisesti ”feel good” ihan upea fiilis tällä hetkellä. hyvät 10h yöunet, 2 treenit takana, työpäivä,
siivous ja raikas ilta-ateria… nyt vihdoin pääsin istumaan alas ja kirjoittelemaan tänne. Viikon tauko Intersportin töistä ja kaikkia kivoja tapaamisia tiedossa! kavereita ja muita työjuttuja. 😉 painokin laskenut nyt hyvin tasaisesti.. vaikeuksien kautta voittoon siis!!

Paljon on tullut hyviä postausehdotuksia ja paljon myös sellaisia mistä olenkin aika tarkkaan jo kirjoittanut! 🙂 yritän uusia ideoita saada tänne mahdollisimman paljon! ja kaiken näköisiä ideoita on myös itselläni!
Haluan nyt seuraavaksi puhua vähän kaikista buumeista ja niihin suhtautumisesta!

Nimittäin tällä hetkellä palstoja valtaa kaikki treenaamiseen liittyvä! ”strong is the new skinny..” Tämä kaikki on omasta  mielestäni erittäin positiivista! terveelliset elämäntavat, hyvinvointi, urheilu jne.. kuulostaa todella hyvältä näihin korviin! mutta… eikä niin pieni MUTTA! monien kohdalla nousee myös paineet asiaan liittyen..
”onko nyt pakko päästä kovaan kuntoon, että muut hyväksyisivät” ”näytänkö paremmalta kun omistan vatsapalikat” ”pakko syödä hyvin, pakko treenata, pakko olla FIT” sana PAKKO… ei kuulosta hyvältä mun korviin lainkaan!!.

be always yourself!

Elämässä pitää tehdä asioita mistä nauttii, eikä mikään buumi saa vaikuttaa omaan elämään negatiivisella
tavalla. Eikä myöskään tulisi ottaa paineita muiden asenteista. On miljoona tapaa pitää itestään huoli sekä treenaamisessa, että syömisessä. Ja tuloksia tulee kun mennään mukavuusalueen ulkopuolelle, esim treeneissä, mutta minusta minkään ei tulisi olla pakko pullaa! jos inhoo salia, niin älä käy salilla vaan valitse treenimuoto niin, että nautit siitä! on se sitten palloilua, tanssia, painia.. punttia.. uintia jne….
Tuloksia ei tule, jos ei pysty treenaamaan täysillä, eikä kukaan voi treenata täysiä jos on valmiiksi jo sellanein fiilis, että treenaa pakosta ja paineiden alla.
Ketään muuta kun itseä ei tarvitse miellyttää, ja itseäänkin tavalla pitää itsestä hyvää huolta. (elintavat kondikseen ;))
Niinkuin mäkin täällä usein toitotan.. kaikki on monen tekijän summaa! mä vaan satun olemaan yksilö joka rakastaa kaikkea urheilua ja varsinkin punttia sekä syödä terveellisesti! kisadietin takia cheat meal päiviä ei ole, mutta kun kisa projekti on taputeltu varmasti tulee viikonloput sisältämään muutakin kun terveellistä ruokaa..

Jokaisen tulisi kuunnella itseään. Tehdä asioita mistä nauttii ja mistä saa nautintoa! kova treeni ja epämukavuusalueella käynti tuntuu sinä hetkenä ihan hirveältä, mutta kun treeni on ohi.. voin kertoa se fiilis on niin uskomaton, että sen haluaa kokea aina vaan uudelleen.. siihen jää jopa koukkuun!! itse en nykyään edes osaa treenata rauhallisesti ilman kovaa poltetta lihaksissa.
IL.n videolla puhuinkin jo nopeasti muutamista vinkeistä miten pidän itseäni kunnossa mutta tässä hyvä lista, millä huolehdin itsestäni.. eikä asiat ole mitenkään tärkeysjärjestyksessä:
(linkki Iltalehden haastisvideoon: http://www.iltalehti.fi)

-Treenit (aamuaerobisilla päiväkäyntiin ja illalla mukavuusaluen ulkopuolle punttitreenillä)
-Ravinto (terveellinen, puhdas, tarpeeksi aterioita)
-Riittävä veden takkaus (3-4l pelkkää vettä)
-Lepo (min. 8h)
-Positiivinen ajattelutapa (hymyä hymyä rakkaat)
-Ystävät ja perhe (tasapainoa elämään)
-Työt ja tapahtumat
-Hieronnat (Helsingin HIERONTA-AKATEMIA 😉 )
-Off.seasonin, cheat päivät 😉 oooh yeah!

freesinä töihin! takana aamuaerobinen ja PUURO!

Oma elämä on tällä hetkellä hyvin hektistä! kauheasti ei ole aikaa ylimääräiseen rentoutumiseen ja hengailuun! mutta oma on valintani enkä todellakaan valita. Ja olen myös huomannut, että en oikein osaa lomailla. Heti kun ei ole vakio töitä keksin ja teen muita töitä, sovin tapaamisia teen valmiiksi tulevia töitä.. kokoajan pitää jotain tehdä. Tänäänkin hetki kun olisi ollut aikaa levähtää pesin 2 koneellista pyykkiä, siivosin keittiön ja kastelin kukat, en siis osaa lepää kuin yöllä. Ja tunnen, että lepään silloin kun olen ystävieni kanssa. Ajatukset ovat jossain ihan muualla kun treenaamisessa ja kisadietissä. Nautin heidän seurasta ja on niin ihana kuulla kaikkea positiivista mitä muiden elämässä tapahtuu. Pienetkin asiat! monet usein unohtaa, että se että jollain toisella menee hyvin ei ole sinulta itseltäsi pois, päin vastoin! mitä enemmän hyviä asioita tapahtuu ympärillä ja maailmassa sitä positiivisempaa se on koko yhteisölle! joten pitää osata olla iloinen toisen puolesta! huomaan ainakin itse, että iloitsen enemmän muiden kun itseni puolesta 🙂  Negatiivinen asenne vain tartuttaa negaa muihin… sekin on havaittavissa. Heti jos joku ihminen on tosi ärtynyt ja negatiivinen alkaa muutkin ihmiset siinä lähellä olla. Enkä nyt tarkota, että aina pitäis hymyillä ja olla tosi positiivinen… eii ! aito pitää olla ja joskus kun harmittaa saa senkin näyttää! mutta sitäkään ei saa purkaa muihin, vaan on itse keksittävä keino nauraa itselle ja muuttaa kaikki hyväksi.. niin siinä yleensä käykin 😉

Asiat vähän hyppii mulla sieltä tänne! mutta paljon asiaa mitä haluan teille sanoa! buumeista vielä sen verran, että se että fitness on nyt kovassa nousussa ei tarkota, että kaikkien pitäisi siitä tykätä ja sitä haluta. Kaikkien pitää löytää omat elämän polut ja haasteet sinne, ylä-ja alamäet lisäävät motivaatiota ja intohimoa elämään. Minkään ei pidä olla ilmaista, muutan asian arvo myös laskee! voitto ei ole päämäärä vain se matka jonka sen eteen tekee!

Ja vielä loppuun tän päivän treeni: (anteeksi ettei ole liikkeistä tullut pitkään aikaan kuvia..  ei ole nyt ollut resusseja) 🙂

Hartiat+Vatsat:

Pystypunnerrus koneessa 4×12
Pystysoutu tangolla, leveäote ja kapeaote putkeen 3x2x12
Etuviparit 3×12
Takaolkapää ylätaljasta narulla ja takaviparit käsipainoilla superina 4×12 molemmat

Vatsat painojen kanssa elätaljasta naru niskan takana yht 20 kertaa, joka osaan sivut ja keski ja toisena liikkeenä jalkojen nosto maaten penkillä 16 +loppuun 16x pyllyn nosto. Molempia 3 sarjaa.

Loppuun perinteinen joka treenin jälkeinen 100+100 (vatsat ja beba) ja 12min crossari.

päkkiä päkkiä! ”hitaasti hyvä tulee” 😀

Sellanen! ja huomenna…. strong legs!! viikon odotetuin treeni, parastaa! saa nähä oonko taas ihan rikki treenin jälkeen. upeeta 😀

Tässä vähän aterioista kuvia! ruokapäiväkirjaa pyydetty, tulen kuitenkin antamaan vain vikkejä yms. En nää järkeä kirjottaa tänne kisadiettiä, koska kenenkään normaalisti treenaavan, terveellisiä ruokia syövän ei tulisi noudattaa sitä, suurelle osalle liian tiukka ja yksipuolinen ruokavalio. Monet ottavat täältä suoraan ateria ja treeni ideoita, enkä missään nimessä halua kenellekkään vääristynyttä kuvaa joten toimin tavallani 🙂

 Kuvissa ei näy, mutta hiilarit tulee lisäksi: elovenalese, hapankorppu, täysjyväriisi, riisikakut. Ja rasvat: kookosöljy, avocado, omega3, kananmuna. Ja maitotuotteita aamuisin reajuusto ja lepopäivänä rahka 🙂 lepopäivinä jauhelihaa ja lohta muuten aterioilla kanaa 🙂

Yks vinkki!! syökää ja nauttikaa kaikista ihanista tuoreista kasviksista ja vihanneksista nyt!! ne on niin paljon parempia kesällä kuin talvella, ite oon ottanu kaiken ilon irti, paistan yms.. maistuu vaan niin hyvälle! ja oon ihan kreisinä kesäkurpitsaan paistettuna!! ihan älytön!

Huomenna viikonlopun viettoon! nauttikaa.. vaikka sää ei lupaakkaan hyvää! naantalin auringot naamalle, eli hymyä huuleen ja kauniita unia <3 adios amigos!

93 kommenttia

 1. Mitä teet tossa 100+100 vatsoissa ja pebassa?

 2. Hyvä jos on feel good fiilis 🙂 Looking good too 🙂 Oot kyllä inspiroiva tyyppi, thank you for existing 🙂 PS: Miten saadaan noin tiukat farkut päälle, vaseliinia?… xD Oot tosiaan FIT 🙂

 3. moikka! oon 155cm pitkä ja painan 58,5kg oon käynny nyt puol vuotta salilla, ja tulosta ei näy painoo on tullu hirveesti lisää, en tiiä mitä tehä koska salilla treenaan kumminki oikein (mulla oli alussa yksityistunteja) mut mitään ei oo tapahtunu, voisitko auttaa? 🙂

 4. Tähän on hyvä sanoa väliin, että yleensä näiltä fitness ihmisiltä tulee että syökää terveellisesti. Se on pirun kallista syödä oikein+terveellisesti+ravintopitoisesti. Tulet huomaamaan että ei perhana, onpa kallista laihduttaa! Sit että ei jokainen ihminen pysty esim aamuaerobiseen, sun pitää omistaa 70% ainaki sun elämästä tähän juttuun. Kokoajan tarkkana ja tehdä pirusti töitä että onnistut. Jos on tottunu syömään epäsäännöllisesti + epäterveellisesti, niin muutos voi olla ’kauhea’. Kuntosaliki on hyvä ajoittaa niin että voit käydä sielä rauhassa.. Muistakaa ihmiset että hiljaa hyvä tulee, ei ole mitään hirveitä kikkailuja / oikoteitä hyvään kuntoon. Nykyiset ruokatottumukset on pakottanu meidät vääränlaiseen ruokaan.

  viikossa 3-4x 30-40min lenkkejä, -500kcal energiavaje, proteeinia 2g 1kg kohti painosta, kuitua+täysjyvää: 3L vettä vähintään.. vitamiineja! erinlaisia reenejä, räjäytä tajuntasi keksimällä monipuolisia liikuntamuotoja! (elimistö alkaa kuluttamaan pienemmällä kalorimäärällä urheilu suorituksia jos toistat niitä jokapäivä samanlaisena., keho tottuu..)

  Mitäs mieltä Oona on?

  • Tässä mun mielestä hyvä linkki aiheesta – kisoihin tähtäävät kiristävät vyötä nopealla tahdilla mutta meille muile riittää terveellinen elämäntapa. Veikkaisin että fitness-kisaajatkin siirtyvät kisojen jälkeem tähän. Ei niitä aamuaerobisiakaan tarvitse tehdä jos haluaa päkin, kunhan ei tarvitse kaikkea nyt ja heti 😉 Itse tavoittelen ja pyrin noudattamaan juurikin tällaista rentoa, urheilullista ja terveellistä rutiinia liikunnassa ja ruokailuissa 🙂

   http://lihastohtori.wordpress.com/2013/07/06/ei-pikavoittoja/

  • Jep, olet oikeassa! Kirjoitin tuon tekstin just sen takia että ei kannata hättäillä. Nämä jotka valmistuu kisoihin niin niillä on omat aikataulut niihin ja kova työ edessä :).

  • Juuri näin!! Kisadiettiä ei saa verrata normaaliin laihdutukseen yms 🙂 hienoja kommentteja molemmat ja asiaa!!! Hyvä TE!

 5. Kuten joku tossa ylhäällä totesikin, oot kyllä inspiroiva 🙂
  Hyvän näkösiä ruokiakin saat syödä!
  Jos joskus tulee vastaan niitä vapaasyöntipäiviä niin vähäsen terveellisempiä herkkusia löytyy blogistani http://makingthemostofstudentlife.blogspot.fi/
  Tiedän että arvostat terveyttä ja hyvää oloa. Näiden herkkusten jälkeen ei tule ähkyä! Toki sitä ihan oikeasti epäterveellistä voi silloin tällöin syödä. Ei se väärin oo 😉

 6. Minkä kokosia housuja ja vaatteita ylipäätään käytät tällä hetkellä? 🙂 Mua ärsyttää ku hartiat ja hauikset ei mahdu mihinkään paitoihin 😀 Perseen ja reisien mahtumisesta housuihin puhumattakaan

  • Haha ihan sama fiilis 😀

  • jep niin täälläkin 😀 sitten kun otat esim paidoissa isomman koon, niin se on vyötäröstä liian löysä. ei oo helppoo.. 😀

  • Joo.. vaatekoko ois perseestä ja reisistä kaks kertaa isompi mitä ikinä ennen ollu mut vyötäröltä jäis siinä tapauksessa jäätävän paljon tilaa. Jos taas ottaa vyötäröltä istuvat niin reidet ei todellakaan mahdu. voisko nyt tän fitness-innostuksen myötä alkaa kauppoihin tulee farkkuja ja paitoja joihin mahtuis muutkin kun ylilaihat ja anteeks sanavalinta, muodottomat ihmiset?

  • oon samaa mieltä! tiedä sit minkä tikkureisien mukaan ne vaatteet tehdään.. mulla on tosin ollut aina se ongelma, että paidat ei mee hartoitten kohdilta, mutta varsinkin nyt kun on lihas vähän kasvanut niin ongelma on pahempi kuin koskaan 😀 mutta mun mielestä sanonta ”skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked” pitää hyvin paikkansa:)

  • Ei hätää! Vaateongelma on mun isoin ongelma! En todellakaan löydä helpolla vaatteita. Kaikki farkut megastretsit! Paitoja saan sovittaa miljoona ennenku löytyy! 🙂 aina jostain jotai löytyy mut ei oo helppoo 🙂 stretsi vaatteita vaan!

 7. Kesäkurpitsa on kyllä hirmu hyvää, en tiedä antaako sun dietti myöden mutta kannataa laittaa suolaa kesäkurpitsaviipaleiden päälle ja antaa olla tunnin verran ja sit vasta paistaa/grillata näin saat vielä enemmän mausta irti, samoin myös munakoisosta. Myös tuoreet suomalaiset porkkanat ja herneet ovat mahtavia paistettuna. Saatko syödä tofua? Se toisi kanssa vaihtelua ruokiin ja on paistettuna salaatin kanssa tosi hyvää. Tsemppiä treeniin!

 8. moikka oona! ensinnäkin täytyy sanoa että näytät mielettömän hyvältä. yksi asia on kuitenkin tullut mieleen, kun joskus oot maininnu et sulla on joskus ongelmia että saat itsesi nukkumaan,onko sulla koskaan käynyt mielessä että se voi johtua myös siitä että kroppa käy ylikierroksilla? toivottavasti et vaan missään vaiheessa polta itseäsi loppuun! yksi kysymys mulla olisi. kehittyykö pakarat hyvin jos tekee esim mäkijuoksuja, johon yhdistää esim vetoja ja työntöjä, eli että joku pitää susta kiinni ja yrittää estää kun yrität juosta täysillä, ja sit toinen on esim auton työntö. haluis jotain vaihtelua välillä perus salitreeniin! 🙂 mikään ei kuitenkaan mielestäni korvaa kyykkyjä,askelkyykkyjä jne mutta välillä olisi kuitenkin kiva tehdä jotain erilaista, mutta kuitenkin jotain todella tehokasta!:)

  • Voi kuule kyllä käy mielessä ja sitähän se onkin! Miinuskalorit ja 2 treenit päivään aiheuttaa ongelmia 🙂 kaikista selvii kyllä!

   Kannattaa tehdä ja vielä kun keskität jokaisen askeleen bebaan 😉

 9. onko sulla koskaa ollu penikoita? kuinka oot saanu parannettua ne vai vaivaako viä? Ittellä kun on alkanu ne vaivaamaan 🙁 oot muuten tosi kovas kunnos!! 🙂 tsemppiä kisoihin !

 10. moi Orna tommonen kysymys että riittäkö 5 kerta viikossa aamulla 30 minuttia rasvanpolttolenkki+4 kerta viikossa salia ?ja voiko juoda .9 maitoa ? kiitos
  ja tsemppia kisoihin

  • Juoksut riittää loistavasti! Lisää vielä runsas veden juonti(3l päivä). Salia on vaikea kommentoida kun ei tiedä treeni ohjelmasta mitään. Mutta järkevällä treenaamisella tuo riittää.

   Maitoa 9 mitä? Jos diettaa niin jättäisin kyllä maidon pois(5g hh/100g).
   nuo hh:t voi ottaa viisaammin, moni ammatti kehonrakentaja sanookin että ei ole mitään tyhmempää kuin juoda kalorinsa(nyt ei puhuta kuitenkaan palkkarista).

   -Oz

  • Hyvin vastattu mutta normaalisti terveellistä elämää noudattavan ei tarvitse jättää maitoa! Rasvaton maito mukaan vaan, ei ole haittaa 🙂 kisadietti on asia erikseen.

 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 12. Pakko toitottaa tätä samaa, oot ihan SUPER KAUNIS ja ihana inspiraatio peruskuntoilijallekin. :))

 13. sitten kun sun dietti loppuu, ni kandee maistaa skyr rahkan makuja kuningatar, banaani ja uuniomena, iha taivaallisen makusia! eikä ravintoarvotkaan ole ollenkaan huonot:
  Energiaa 63 kcal
  Proteiinia 10,4 g
  Hiilihydraattia 4,7 g
  Rasvaa 0,2 g

 14. Hei Oona!Mulla olis vähän kysyttävää jalkapäivästä :)..Eli vaihtelen saliohjelmia noin 3kk välein,mutta en keksi mitään prässiä korvaavaa(joka tuntuu siis koko jalassa)liikettä. Smithissä en uskalla tehdä kyykkyjä koska se tuntuu aina ikävästi selässäni.Vapailla painoilla taas en saa sitä kunnon poltetta jalkoihin. Onko siis Ok(ts.kehittävää)että muokkailen treeniohjelmaa jalkojen osalta muuten,mutta pidän se prässin aina ohjelmassa? Välillä toki vaihtelen prässissä jalkojen leveyttä ja toistojen määrää.

 15. Voisitko joskus tehdä postausta missä olisi vinkkejä vatsalihastreeniin ihan vaan kotona? 🙂

 16. Hyvää settiä taas kerran. Kaikki treenaus asiat itsellänikin on kunnossa ja omaan hyvän kropan mutta ihoni ei ole kovin hyvä, etenkin kasvoissa… Joten kysyisin olisiko sinulla mitään hyvää ihonhoito vinkkiä miten saada terveen näköinen iho? Toki se on hyvin paljon geeneistä kiinni mutta kaiken mitä voi tehdä, teen.

 17. Toi fitness ei ole urheilulaji, varsinkaan kisaihmiset. Menette bikineissä (huoraamista) isojen yleisöjen eteen kisaamaan, kellä kylkiluut törröttävät pahimmiten. Sairasta.
  KUkaan meistä miehistä eivät pidä!
  Mieti asiaa näin: silittäisitkö mielummin kissaa jonka kaikki luut ja kylkiluut ja laihuus tuntuvat, vai vähän tasapainoisempaa ja pehmemäpää kissaa? (puhun eläimestä)
  Et pysty rehellisesti vastaamaan vaihtoehtoa 1. Y Ö K.

  • fitness ei ole urheilulaji? anteeks mutta mitä vittua? se on totta, että fitness ei ole samanlainen urheilulaji kun vaikkapa kuulantyöntö. mutta perkeleen kovaa urheilua se on silti! miten sä luulet että ne ihmiset näyttää muuten siltä siellä lavalla? et ne vaa vetää jotai horkkaa ja makaa sohvalla, ja tulokset tulee ihan itsestään, tekemättä mitään?! ei se kuule ihan noin mene. ja ei, siellä ei kisailla että kenellä törröttää kylkiluut parhaiten! vaan kokonaisuus ratkaisee! näethän sä nyt oonastakin, että terveeltä naisellisen lihaksikkaalta nuorelta naiselta se näyttää, eikä miltään anorektiselta kukkakepiltä?!? nyt se järki käteen jumalauta ennenkun tuut huutelee

  • Kannattaa ton miehen muistaa että EDELLEEN siellä lavalla seistään se hetki vain siinä kunnossa!

  • Liekkö kyseessä edes mies. enpä tunne yhtäkään miestä, joka pitää huoraamisena sitä, että hyväkroppainen nainen esiintyy bikineissä. 🙂

  • Asiasta voidaan olla montaa eri mieltä. Itse ymmärrän hyväkroppaisen urheilullisena vartalona josta on pidetty huolta mutta ei bodattu täysin lihaksikkaaksi…Ja olen siis mies.

  • Jokaisella mielipiteensä. Itsellä kilpairheilijan tausta jolloin treenasin 10 kertaa viikossa. Tällä hetkellä tarkoitus pukea biksut päälle ja laji on bodyfitness ja viikkoon kuuluu 11 treenit, joten kyllä voin itse kertoa tämän olevan urheilua. Treeneihin voi tulla mukaan ja sen jälkeen todeta ettei ole urheilua.

   Viimeiseen kommenttiin pakko vastata: ”bodatty täysin lihaksikkaaksi” taidat puhua kehonrakennuksesta, etkä fitness sarjoista?

 18. Mutta tuskin sellanen fitnesshuuhaa jossa rasvaprosentti viedään niin alas kun on mahdollista niin on terveellistä. Perusruokaa ja siihen liikuntaa KOHTUUDELLA niin hyvää tulee.

 19. Vaude Oona, sulla on mahtava kroppa! Mä niin ihailen sun elämäntapaasi 🙂 Oon pyrkinyt itsekin hankkimaan kiinteämmän kropan, läskiä on jo lähtenyt muutamia kiloja (Oon ollu kropaltani suht tavallinen, muutaman kilon ylipainoinen ”pullukka” 😀 ), mut ongelmaksi on tullut vaihteleva innostus:

  Välillä jaksan viikkoja vetää treeniä useasti viikossa, kun taas toisinaan lössähdän sohvalle viikoksi-kahdeksi tekemättä mitään. Sitten se näkyy heti kropassa, valitettavasti… Miten saisin ylläpidettyä samanlaisen innostuksen?

  • Kiitos paljon 🙂

   Suunnittele viikoista sellainen, että nautit samalla. Älä ole liian ankara ja salli itsellesi välipäiville noita löhöpäiviä niin ei tarvitse viikkoja löhätä. Voi olla että sun kroppa kaipaa niitä enemmän kun olet antanut ja siinä syynä moti on töksähtänyt.

 20. miten jaksat olla aina noin positiivinen :)!! siks tuun aina lukee tätä blogia, kun tää piristää mua 🙂 oon tietenkin saanu omiin saliharjotuksiin ideoita täältä, että kiitos siitä!! tsemppiä kisoihin 🙂

 21. ite oon kans rakastunut tohon kesäkurpitsaan! NAMII 😀

 22. Paras postaus ikinä sulta!!! Tässä oli sitä jotain;);) kiitos Oona mahtavasta blogista:)

 23. Sä oot kyllä Niin upea ihminen!ei voi muuta sanoa;tuot hyvää oloo ja energiaa tähä maailma!kiitos Oona! Jatka samaan malliin <3:) oot upee mimmi!;)

 24. Ois kiva jos tekisit postauksen miltä näytit ennen kun aloit käymään kuntosalilla? Sun peräsin on nii upee! Onko se aina ollu tollanen pyöreä?

 25. Ootko siin cheekin uues musavideos? 🙂

 26. Mihin sulle voi lähettää treeniohjelmiin liittyvää taustatietoa itsestäni ja millaista tarvitset että voit tehdä? Olis tosi hyvä jos sais vähä tehoa treenii.. maksutatko?

 27. Moikka! Ajattelin kysyä sellasta asiaa joka mua vaan ihmetyttää ja en oikee löydä vastausta siihe, oon tosiaan about 68 kilogrammaa painava 170-senttine tyttö. Tanssin monipuolisesti erilaisia tansseja (streetdance,kilpatanssi,nykytanssi) n. 15-20h per viikko. Joskus saattaa olla 5-6 h putkeen ja joskus taas 2-3h, riippuu vähä. Mulla kuitenki on ilmenny vähän sellanen ongelma että kun nyt oon tehny tätä samaa tanssirutiinia reilut 3 vuotta, sitä ennen oli vaan alle 10h per viikko, niin mitä enemmän treenaan, niin tuntuu että lihakset vaa menettää voimansa, ja paino vaan nousee nousemistaan, vaikka en syö herkkuja ollenkaan. Hoksasin tämän kun kävin kuntotesteissä vähä aika sitten niin sain kaksikertaa huonommat tulokset kuin edellisenä vuonna, vaikka tilanteen pitäisi olla päin vastoin koska treenin määrä on lisääntynyt. Proteinia syön about 100g per päivä ja monesti syön salaatteja ja kanaa, mutta myös ”perus kotiruokaa” joskus.Kävin myös verikokeissa ja niistä huomattiin että kehoni jostain syystä hylkii rautaa koska hemoglobiini oli laskenut, vaikka olin rauta-kuurilla. Osaisitko vastata että mikä menee pieleen?

  • Samaa treeniä 3vuotta = lihakset tottunut treeniin

   liika liikunta(3-6h putkeen) elimistö käyttää lihaksia energian lähteenä

   varo myös ylikuntoa!

   jos harrastat noin paljon aerobista liikuntaa tulisi sinun syödä myös hiilihydraatteja! Etenkin treenien jälkeen. Palautus juoman ottaisin myös mukaan..

   jos lihaksia haluat mutta myös tanssia, tiputtaisin pari tuntia tanssia ja lisäisin viikkoon 2 sali kertaa.

  • Vastaaja on vastannut hyvin tähän! Epäilen myös, että kehosi tottunut treeniin mutta samalla voi olla ettet ole levännyt tarpeeksi. Kroppa vaan rasittuu kokoajan enemmän eikä tuloksiakaan tule? Mieti laajasti elintapoja syömistä, nukkumista yms. Pikkuasiakkn voi vaikuttaa kokonaisuuteen.
   Tsemppiä!

 28. Hei! Ensinnäkkin sulla on tosi kiva blogi ja itekkin ihan vastikään olen innostunut enemmän tästä bodaamisesta! Kuinka monta kannattaisi ajoittaa treenit ja kuinka paljon olisi sopiva näin ”aloittelijalle”, 3 vuotta olen lenkkeillyt ahkerasti ja painoa pudoonnut n. 15kg, myös lihaskuntoa pääosin kotona sillä salille lähtö on jostain syystä vaikeaa.. Erityisesti kaipaisin vinkkejä vatsoihin ja reisille. Kiitos jo sinulle etukäteen (:

 29. Tarvin vinkkejä takaolkapäätreeniin! En oikein löydä mitään liikkeitä, mitkä ymmärtäisin kunnolla. Tällä hetkelllä teen narulla taljassa ylhäältä, ja sit rinta vinopenkkiä vasten

 30. No huhhuh mikä kroppa sulla on.. Harmi, että oma nainen ei näytä sinulta. Etenkin sun peppu on aivan täydellisessä kunnossa. Oma nainen treenaa kyllä, mutta ei edes kyykkää. Tollaisten kuvien jälkeen tekisi mieli jättää oma nainen paremman toivossa. Olet upea!!

  • Itse varmaan aikamoinen lihaskimppu oletkin? Toivottavasti sun ”tyttöystävä” tajuaa kuinka inhottavan ihmisen kanssa seurustelee ja ymmärtää jättää sut hyvän sään aikana.

  • Moi! Tavallisena viikkona käyn salilla 4-5 kertaa ja lisäksi treenaan aerobista. Luonnollisesti myös syön terveellisesti ja näitä lajeja tukevasti. Lihasta on selvästi keskimääräistä enemmän. Olen nyt treenannut kolme vuotta aktiivisesti ja tutustuin tyttöystävääni jo tätä ennen.

   Luultavasti itsekin urheilevana ihmisenä arvostat tulevalla kumppanillasi treenattua kroppaa.

  • Tän täytyy olla vitsi 😀 😀 Ja ikä oli 16?

  • Hei pikkutyttö! Ikää on 27 vuotta. Ikäsi puolesta meistä kahdesta sinä olet siis se lapsi.

   Myönnä pois että löysäperseistä miestä et itsekään ton näkösenä ottaisi, luultavasti tulet valitsemaan kumppanisi kuntosali- tai urheilupiireistä.

  • Kiitos polle kohteliaisuuksista, ja varmasti tyttöystäväsi innostui myös treenaamaan ja kyykkäämään jos yhdessä menette ja kannustat! 🙂

   Toivottavasti ymmärsit etten itse vastannut aikaisempiin vaan joku lukijoista.

 31. Ihan jees blogi, mutta sun törkeen heikko kirjotustaito pistää silmään. Opettelisit ainakin edes yhdyssanat, jos katsot, ettei sillä kieliopilla muuten ole väliä.

 32. Oot aivan mahtava! Motivoit sun teksteillä ja susta saa paljon positiivista energiaa! Itse treenailen omaksi iloksi aj huomaan, että tuloksiakin on syntynyt, kiitos myös sun vinkeille! Oot upea ihminen ja sisäisesti ja ulkoisesti todella kaunis! Jatka samalla asenteella ja muista pitää toi ihana hymy 🙂

 33. Montako lepopäivää sä pidät viikossa?:)

 34. Mistä sä yleensä ostat sun housut siis farkut? 😀 outo kysymys mutta itellä on ongelma et farkut jää reisistä jumiin ettei mahu ja sit kuitenki tosta ylhäältä putoaa… sulla kuitenki lihaksikkaat reidet ettei varmaa mee ihan pienimmät farkut mut silti ei tuumakoko tarvi varmaa olla suuri? Ois kiva löytää joku paikka josta täydelliset farkut jotka istuu hyvin joka puolelta 😀

 35. Itelläni tuli mieleen sama kysymys kuin yllä olevalla! Eli jos saa kysyä, mistä esimerkiksi kuvan farkut ovat tai mikä merkki? Kun itellä reidet ja peppu meinaa jäädä jumiin farkuissa, vaikka vyötäröön/lantioon jää paljon tilaa 😀

 36. omg! Noi sun reidet on ihan super creepyt! :Dd

 37. oot superkaunis! arvostan!! Ittellä just tollaset palikka reisilihakset ja samanmalliset jalat ja peppu, mutta hieman enemmän läskiä päällä, kun geenit on mitkä on.. Ja sama kysymys kuin muilla anonyymeillä, mistä farkkuja? dr. denimit legginssijegginssit menee heti huonoks ja ei istu lantiosta jos perseestä sopivat!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*