Deltsit!

Huipputreeni paremman puoliskoni kanssa:

Lämmittely kevyillä käsipainoilla ja kepillä 15min
-käsien pyöritykset, avaukset
-viparit sivuille, eteen…

1.Tämän jälkeen 3×8 tarkat viparit, keskiolkapäälle. Suht. Kevyt paino, jottei liike mene vain etuolkapäälle.

2. Syperina pystysoutu alataljasta ja takaolkapääsoutu ylätaljasta. 3×8-10/liike:

image

image

3. Pystypunnerrus 3×10, 1xpudotussarja:

image

4. Taljaviparit, molemmat puolet 4×10

image

5. Pystysoutu käsipainoilla superina yhden käden vipareiden kanssa. ”Loppu väsytys” 3×15/liike

6. Vatsarutistukset pallon päällä x50

7. Vatsarutistus laitteessa, ”voimavatsat”. 3×20

Toimiva treeni! Olkapäiden tavoitteellinen treenaaminen on tällä hetkellä päällä. Olkapäiden treenaus tapahtuu kaksi kertaa viikkoon. Eiköhän kehitystä ala tapahtumaan! 😉

Oikein mukavaa, syksyistä ja jopa hiukan aurinkoista maanantaita kaikille!
image

15 kommenttia

 1. Avatar

  Moikka!

  Onko sulla mitään vinkkejä tohon takaolkapääliikkeeseen? Mulla on ohjelmassa tuo sama, mutta jotenkin tuntuu että liike menee enemmän epäkkäisiin kuin takaolkapäihin. En oikein tiedä miten pitäisin kiinni, kuinka paljon pistäisin painoa ja jotenkin liike ei vaan tunnu luonnolliselta. En ole kylläkään noin päin tajunnut laittaa käsiä, kun sulla tossa kuvassa on. Pitää siis varmaan koittaa 🙂

 2. Avatar

  Hyviä liikkeitä. Pitääki joskus kokeilla tuota viimeistä olkapääliikettä!

 3. Avatar

  Kuinka paljon sinulla eroaa viikon toinen olkapäätreeni ensimmäisestä (liikkeet, toisto- ja sarjamäärät yms..)? Kuinka monta välipäivää pidät kahden olkapäätreenin välissä?

  • Avatar

   Vaihtelee viikoittain 🙂 vähän erilaisia liikkeitä oikeestaan joka treenissä +tehokeinoja. Esim. Vaikka ma ja pe. Kannattaa pitää välipäiviä palautumisen takia.

 4. Avatar

  Moi Oona! Voisitko kuvata sun treenikenkä kokoelman ja kirjoittaa postauksen arvosteluineen? :))

 5. Avatar

  Moi ! Nää postaukset sun treeneistä on aina tosi hyvii, tykkään ! 🙂 Ja heitän tähän nyt kysymyksen joka ei liity aiheeseen sinänsä, mutta käytätkö minkälaisia aminohappoja esim tuota perus L-Glutaminea tms ? Mitä suosittelisit? 🙂

 6. Avatar

  Millaiset kengät ovat salille hyvät? mitä esim. itse käytät?

 7. Avatar

  Hei!

  Olen joskus lukenut, että sun polvi on operoitu neljä kertaa? Mitä sulta on tarkalleen ottaen korjailtu? Mulla on nyt leikattu polvi kahdesti, ekalla kerralla eturistiside ja kierukka ja toisella kerralla juuri pari päivää sitten kierukka. Oletko saanut sun molemmat polvet samanvahvuisiksi, vai pitääkö sun varoa leikattua polvea edelleen? Mitkä on sun mielestä keskeisimpiä asioita kuntoutuksessa? Mitkä asiat oot kokenu tärkeimmäksi kuntouttaesessa polvea? Pidän kovasti monipuolisesta urheilusta ja en toivo lähes mitään niin paljon että kuin saisin polveni taas mahdollisimman vahvaksi ja hyväksi. Hienoo et oot löytäny oman juttus jalkapallon jälkeen!! 🙂 Kaikkea hyvää.

  • Avatar

   Heippa! Kyllä 4 on oikea polvi avattu, olen siitä kirjoittanut postauksenkin missä kerron tarkemmin omia fiiliksiäni ja mitä polvelle on tehty.
   Näin nopeasti ristisiteet uusittu, kierukoita korjattu, otettu pois ja rustoa puhdistettu.
   Olen todella hyvin saanut kuntoutettua mutta aina välillä ilmenee kipuja ja turvotusta. Edelleen 2 vuoden jälkeen kuntoutan polvea ja vahvistan tukilihaksiani. Eli pidän tärkeimpänä tukilihasten vahvistusta ja kipeellä jalalla ei kannata treenata, mielummin silloin aina veteen.

   Varmasti saat polven kuntoon kun maltat vaan ja olet kurinalainen. Hirveesti tsemppiä!!!! Ja huikeeta tulevaa talvea 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*