Deltoideus, triceps brachii & diceps brachii

Armoton anatomian tenttiin luku alkaa NYT! Tentti perjantaina ja pitäis kaikki lihakset osata, niiden kiinnityskohdat, missä ne sijaitsee ja niiden tehtävät.. mutta haastetta lisää näiden kaikkien oppiminen latinaks. Vähän on tuskanen fiilis, koska ei millään jaksa lukee. Menisin mielummin juoksemaan mäkijuoksuja kun istuisin alas opiskelemaan. Ei millään riitä kärsivällisyys ja keskittymiskyky tähän hommaan! On kyl huvittavaa kun tällänen yliaktiivinen ihminen laitetaan koulutehtävien ääree nii jopas laiskuus iskee. Oon maailman laiskoin kouluhommien tekijä! ei siis jaksa ei yhtään 😀 Pikkusena tuli pompoteltua samalla pompotteluenkkaa ku piti kemiaa opiskella, pompotteluenkka tuli, mutta kokeesta ei niinkään hyvää arvosanaa.

Eilen tuli treenattua prectoralis major/minor (rintalihakset) ja erector spinae, latissimus dorsi, trapezius (selän lihakset). Ja  niin kuin otsikosta huomaa niin tänään tuli treenattua hartia/olkapää, ojentaja ja hauis.

Hauis:
pyramidinä käsipainoilla: 6,7,8,9,8,7,6,
ja se jälkeen 12,5kg käsipainoilla 3×20

Ojentaja:
kädet väärinpäin tangosta.. ja penkissä. 2x20x20kg
Ylätaljasata suoralla tangolla. 15x30kg, 2x15x35kg

Olkapäät:
Käsipainoilla pyramidi missä vuorotellaan putkeen 4kg ja 6kg painoilla. Aina molemmilla painoilla ensin 10 toistoa sitten 9, sitten 8, 7,6,5,4,3,2,1.. ja tämä sarja 2 kertaan.
Ylätaljasta takaolkapää narulla: 15x35kg, 15x40kg, 15x50kg

Siinä oli päivän treeni+ juoksut päälle, rytmiikan tunnin fitpallojumppa , tanssiharkat ja ohjaustunnin peliharjoitteet.

8 kommenttia

  1. Muista laittaa m. tai musculus ennen lihasten nimee ettei lähe helppoja pisteitä. Kiertäjäkalvosimesta on aina kysymys anatomian tentissä.

  2. kuulostaa NIIN tutulta!!! täällää toinen yliaktiivinen nuori urheilija. Ihan hulluu oon kuullu sairaan monesti et ollaan saman näkösii ku kaverit on nähny et luen sun blogii plus et oon luonteeltani samanlainen duracel pupu ku säki:D

  3. Tsemppiä lukemisiin!!:) Itsekään en koskaan ole ollut kovin ahkera lukemaan, keskittymiskyky nolla tommosissa jutuissa 😀

    Sulla on muuten hiuksissas mun silmään täydellinen vaalea sävy. Ei semmonen kellertävä. Värjäätkö hiuksiasi itse ihan kaupan väreillä vai kampaajalla? Jos värjäät itse, niin haluutko kertoo värin mitä käytät? Mulla ois haussa just tommonen viileän vaalea sävy..

  4. Great blog, and your looking great.

  5. Heipppa vielä! oon alkanut käymään salilla ja haluaisin saada enemmän lihaksii yms.. nii teetkö sä treenit ohjelmia?:D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*