Crossfit

Paljon tulee kysymyksii crossfitista niin kerron siitä nyt vähäsen…
Täältä voit lukea perus faktoja crossfitista: http://www.crossfitespoo.com/?page_id=5 (sivuilla myös harjoitteita.)
Mitä omaan treenaamiseeni tulee, niin pyrin löytämään sopivan valmenjan crosfittiin, jotta pääsisin kunnolla treenaamaan sitä. Kisa tavoitteita ei vielä ole, koska omalla kohdalla on testaamalla selvitettävä, että pystynkö edes ikinä kilpailemaan. Polveni on siis leikattu jo 4 kertaa, eli voi olla että se estää tämän treenimuodon, mutta kaikkeni teen että pääsisin lajin pariin. Tähän mennessä olen ollut Helsingin Narikka torilla esittelemässä lajia Helsinki Core trainerssin (http://www.facebook.com/HelsinkiCoreTrainers)  kanssa ja vetänyt muutamat treeni tuttujeni kanssa, jotka vetävät crossfittiä saleilla, sekä olen itse ottanut selvää erilaisista harjoitteista mitä treeniin kuuluu ja tehnyt niitä kuntopiiri muodossa salilla.

 

Ei siitä sen enempää.. saa nähä mitä tulevaisuus tuo tullessaan!! 😉

Eilen oli raskas käsipäivä ja tnä oli tarkoitus tehdä jalat, mutta jostain syystä jalat on ollu niin jumissa niin päätin tehdä tnä 40 min aerobisen cross trainerillä ja sen jälkeen aerobisia liikkeitä, eli kevyet painot ja enemmän toistoja putkeen, smith-kyykky, kulmasoutu, punnerrukset tasapainolaudan päällä, vatsat kuntopallon päällä jalat ilmassa seinää vasten, 15kg tanko vuorotellen niskan taakse ja rinnalle, tempauksia 20kg tangolla, kahvakuula heilurit 16kg. Jokaista liikettä aina 3×20.

Huomenna taas töihin Rovaniemen Prismaan, esittelemään Leaderin tuotteita, kaikki paikalle! 🙂
Ja huomenna olis myös tarkoitus tehdä jalkapuntti. Jos jalat kestää! 😀 yks pieni ongelma on ollu myös nyt reilu viikon.. selässä oikean lavan ja selkärangan välissä on ollut joku piste.. johon vihloo jatkuvasti. Tarkoitus on mennä fyssarille tai suoraan kiropraktikolle/natropaatille aukasemaan se. Joku nikama ei nyt oo ihan kohilla. Se on vähä vaivannu treenaamista, mut kyl tä tästä!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia

 1. siis missä sä oikein asut ? :DD

 2. tuli vaa mielee et miten teet sun hauistreenin, teetkö sen käsipainoilla kiertäen, vasarana vai niin kuin sul ois tanko kädes ? mikä ois tehokkain ? 🙂 sul on mahtava blogi ja oot tosi nätti ! =)

 3. Hei mitä itseruskettavaa käytät vai käytkö solkussa ? 🙂 Ite käyn solkussa, kun muuten näytän ruumiilta tän mun valkoisen ihon kanssa! Mut jos sulla ois joku hyvä itseruskettava mitä voisit suositella niin oisin kyllä tosi kiinnostunut.

  Oot upee mimmi ja niin suuri inspiraation lähde omalle treenailulle!

  Tsemppiä ja kaikkea hyvää 🙂

 4. Mikä sun polves hajos ku noi monesti leikattu=O?

  • Ekal kerral meni sijoiltaan, eturisti side ja taka korjattu, reidest otettii palat. Kierukat hajonnu ja niit korjailtu monee otteesee nyt toisest vaa puolet jälel 🙁 mut hyvin pystyy treenaa jo, mut ihan kaikkee en voi tehää.

 5. Aivan mahtavaa toivottavasti postailet sitten crossfitistä lisää!! Ois ihan huippu koittaa sitä, oon varmaan vuoden verran jo haaveillut tuon kokeilemisesta mutta lähin sali taitaa olla Tampereella, eli n. 300 km päässä :/ Tsemppiä sulle, ihan mahtava lukea sun juttujas! Meinasin jo luistaa tän päivän salitreenistä mutta nyt lähen hymy korvissa reenailemaan :)Hei ja treenibiisejä saa laittaa lisää! Kiitoss ! 🙂

  • joo tottakai ostaan kun pääsisin itekki treenaa! Vähän sama ongelma ku ei oo nyt salii lähellä missä treenata nii oon kattonu noit valmiit treenei ja tehny vaa ite 🙂

   Tsemppii treeneihin! <3 ja tottakai voin laitella treenibiisei 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*