busy week! +Rinta/olkapää

100 rautaa tulessa ja sen mukainen viime viikko olikin. Kauhea kiire koko ajan ja miljoona asiaa hoidettava, mutta turha valittaa itseppähän olen elämäni valinnut 😉 Koulua, treenejä, töitä, ystäviä, luentoa, kuvauksia, LÄKTÄÄ!! Sellasta mun viikkoon. Hyvä oli painaa viikko täysillä sillä torstaina nielurisaleikkaukseen ja sitten ei paljoa muuta tehdä kun maataan paikoillaan, treeneistäkin ainakin kahden viikon pakkolepo… huuh kärsivällisyyttä todellakin koetellaan, ihan oikein mulle! 😉

IMG_0458  IMG_0472  IMG_0484

Ensimmäisessä kuvassa Leijonien pelissä tykkimimminä! Keskimmäisessä kuvassa valmiina kuvauksiin.. joulukuussa tulee julki, kerron sitten lisää! Lookista vastasi yhteistyökumppani HiusTrendi! huikeaa jälkeä!

 

Sitten tän päivän RINTA/OLKAPÄÄ treeniin, tää mimmi tako samalla sarjapaino ennätyksiä, eli voitte vaan uskoa mikä fiilis heti viikon alkuuun! HUIKEEETA!

RINTA:

Vinopenkki, käsipainoilla (käsipainot: 15kg, 17,5kg, 17,5kg, 20kg, ekaa kertaa ikinä kokeilin tehdä vino penkkia 20kg käsipainoilla ja sieltä tuli vitonen!! muilla painoilla kasi)

IMG_0557

Alatalja 3×12

IMG_0518

Ylätalja 3×12

IMG_0523

Normi penkki 3x6x50kg 1x5x55kg (avaustajan kanssa saa hyvin tehtyä laajemman ja varmemman liikkeen ja tehtyä myös sarjat loppuu asti)

IMG_0533

 

OLKAPÄÄT:

Arnold press 3×10 (aluksi kierto edestä sivuille ja siitä työntö ylös ja takaisin eteen )

IMG_0538  IMG_0541  IMG_0542

Superina takaolkapääliike käsipainoilla ja viparit, moelmmat putkeen 3×20

IMG_0546      IMG_0549

Pystypunnerrus (loppu väsytys tosi raskas = 3 sarjaa kovilla painoilla vähintään 5 toistoa pitää saada, kaverin avustus vikoissa ja kun ei enään jaksa niin hitaas lasku alas kun pystyy ja vikalla sarjalla vielä tämän jälkeen pienet painot ja loppupumppaus. Voin vannoa, että seuraavina päivinä tuntuu olkapäissä tämän jälkeen)

IMG_0563

Sellanen treeni tälläkertaa!! kerron seuraavassa postauksessa teille vähän Ostohyvityksestä, satun nimittäin itse käyttämään sivustoa!

 

Huippu viikkoa kaikille!

Fitoona

 

6 kommenttia

  1. Hei sellanen kysymys.. Miks kaikki pitää selkää tollain kuopalla eikä ihan suorana penkkiä vasten kun tekee siis penkkiä? 🙂 En kehtaa kysyä keltään ja itte painan aina selän ihan kii penkkiin koska mulla on ollu selkävaivoja ja aina sanottu et pitää keskittyä myös selkä- ja vatsalihasten jännittämisee ja pitää selkä suorana. Mikä nyt on sit oikein?!

  2. heeei! Tää on vanha postaus ja en tie huomaatko tätä kommenttia mut haluisin tietää et mitä teet tossa takaolkapääliikkeessä? 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*