Björn Borg kevät 2015

Tämän kevään Björn Borgin uutuuksia rupeaa pikkuhiljaa löytymään myymälästä, nettikaupasta ja jälleenmyyjiltä.
Tulevia kuoseja ovat sebra- sekä marmorikuvio. Värit ovat mustaa, valkoista, harmaata sekä ihanaa turkoosia ja sitruunankeltaista. Ihan ehdottomasti tämä kevät on oma henk.kohtanen lemppari!! Niin makeita treenivaatteita!

image

image

image

image

Värit ovat kuin itselleni tehty! Juuri tämän tyylisistä treenikamppeista pidän. Spessuja, mutta ei yliammuttuja. En malta odottaa, että pääsen vetämään vermeet salilla päälle. Taitaa rauta nousta ennätyksiin kun näin pirteet vaatteet on päällä. (”Ei tää mitään välineurheilua ole”)

Ihan lemppareita vaatteista ovat: 

Sebra- kuvioinen juoksutakki& treenitopit 

Marmori- treenitrikoot & verkkarit 

Turkoosi huppari & sortsit samaan settiin

image

image

image

image

image

image

imageKuvat: Petteri Peltonen 

Paikka: Leppävaaran Fressi

www.bjornborg.com

 

22 kommenttia

 1. Avatar

  Ihania vaatteita! Ja Oona noi sun kädet on kyl upeat! 🙂
  http://www.do-what-you-really-love.blogspot.com

 2. Avatar

  Hei!

  VAU! Kyllä noilla kelpaa lähteä salille tai lenkille! 🙂

 3. Avatar

  mitä kokoo käytät nois seeprakuvioisis treenihousuis? 🙂

 4. Avatar

  Ihan huimat on kyllä noi siun kädet, todella hienoa työtä oot tehny! Ootko mittaillu minkäverran rasvoja siulla on tällähetkellä? Mietiskelin vaan nuiden suonten näkyvyyttä, mielestäni monesti urheilija alkaa näyttämään liian laihalta kun suonet tulevat esiin, mutta sinä näytät todella upealta ja lihaksikkaalta! Treenailetko plussakaloreilla?

 5. Avatar

  On kyllä ihan sairaan kivoja nuo treenikuteet. Ja vitsi mikä kroppa sulla on! Aivan uskomaton! 🙂
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

 6. Avatar

  Oioi ku ois vaan rahaa ostella noita kuteita, ihan mielettömän hienoja! Ja sun kroppa on kyllä jotain niin motivoivaa… Onneks on omat kädet mukavasti hellänä eilisestä treenistä 😉

 7. Avatar

  paljon saat kaloreita vrk? upee kunto!!

 8. Avatar

  Moikka! kyllä on Upeita Reenivaateita !Olet oiva malli esitelemaan noita! Ostako itse yhtään reenivaateita ja mitä merkkiä suosit ja materiaalia?:) Hyviä reenejä Uuusilla kuteilla!:)

  • Avatar

   Kiitos paljon!
   BjörnBorgin noista tykkään ihan älyttömästi ja toinen merkki millä on hyvät treenivaatteet varsinkin miehille on under armour (ostan itsekin miesten puolelta) 🙂

 9. Avatar

  Jos tavoitteena on lihasten kasvattaminen niin kuinka monta sarjaa ja toistoa suosittelisit per liike? 🙂
  Sun blogi on ihan mahtava ja oot niin inspiroiva ihminen, voisit ehkä lahjoittaa tuon sun kropankin mulle… 🙂 Jatka samaan malliin!

  • Avatar

   Heippa!
   Erilaista ärsykettä pitää saada jos haluat kasvattaa lihasta, eli ihan perus sarjoja 3×10-12 ja voimasarjoja 4×6-8. Voit syklittää harjoituksesi niin, että viikko teemat vaihtuvat, on perusvoima ja voima viikko erikseen. 🙂
   Kiitos paljon! 🙂

 10. Avatar

  Hei. Millasista vaatteista pidät liikunnan ulkopuolella. Ovatko nekin rentoja ja mukavia, vai haluatko vapaa-ajalla olla enemmän ”tyttömäisissä” kuteissa? Voitko heittää pari esimerkkiä lempivaatteistasi. 🙂

  • Avatar

   Voin joskus postailla! Aika rennoilla vaatteilla liikun aina, koska aina olen joko menossa tai tulossa treeneistä. Todella harvoin on mitään tosi tyttömäistä, vaikka on niinkin kiva pukeutua. Katsotaan jos saisin johonkin väliin postausta aiheesta. 🙂 Instagramm- tililtä näkee kyllä hyvin myös arkipukeutumiseni.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*