B-DAY !

Taas on se ikäkriisiaika vuodesta, no ei nyt vaiskaan. 😉
Ikä ei katso mitään, mutta elintavat katsovat. Pitkälle pötkii hyvässä kunnossa kun vaan jaksaa elää terveellisesti ja olla kiinnostunut omasta hyvinvoinnista. (Ja nyt en tarkoita sairauksia mukaan lukien tähän, ellei kyseessä ole elintapasairaus.)

Tänään paistoi pitkästä aikaan aurinkokin, jousimiehen tuuria!
Horoskoopeista puheen’ ollen. Olen itse aina kovasti seurannut horoskooppeja, varsinkin, että miten paljon ne oikeasti meille sopii.

image

Tässä esimerkki Jousimiehestä:

”Onnetarten lempilapsi, Jousimies, on eläinradan optimisti, valloittava idealisti joka elää täysillä ja hurmaa mennen tullen kanssakulkijansa maailmanmatkoillaan. Hänen päänsä on täynnä suuria unelmia ja hän sukeltaa suin päin seikkailuihin niin ihmissuhteissaan kuin työelämässäänkin. Ja jostain kumman syystä, syvimmistäkin syövereistä hän kömpii aina jaloilleen, tarvittaessa yhä uudelleen ja uudelleen.

Jousimies janoaa Jumalten salaisuuksia, haluaa ymmärtää, nähdä ja kokea kaiken itse. Hän matkustaa paljon, vähintäänkin nojatuolissaan. Hän rakastaa filosofisia pohdintoja  ja opettaa mielellään näkemyksiään myös toisille. Hän on erittäin älykäs, mutta kärsimätön – ja saattaa siksi sortua saarnaamaan omaa totuuttaan toisille.

Jousimies hymyilee paljon ja on hurmaavan avoin. Jos haluat rehellisen mielipiteen, kysy Jousimieheltä – mutta muista että hänen suoruutensa voi viiltää syvältä. Yleensä et kyllä ehdi edes kysymään, Jousimies on todellinen töksäyttelijä, joka joutuu myös hankaluuksiin loukatessaan suoruudellaan. Hän rakastaa rehellisyyttä intohimoisesti – mutta on uskomattoman sokea kun kyseessä ovat hänen omat heikkoutensa.

Jousimies on sosiaalinen merkki, usein poliittinen, ideologinen ja elämänarvoihin keskittynyt tyyppi. Hän etsii laajoja ja yleispäteviä puitteita ajattelulleen ja toiminnalleen.
Jousimies on liikkuva, levoton ja jatkuvasti näköalojaan laajentava ihminen, jonka mielen sulatuskyky on erinomainen. Sekä fyysisesti että psyykkisesti Jousimies on aktiivinen, kilpaileva ja kunnianhimoinen.

Jousimies tähtää kauas ja pyrkii jokapäiväisessä elämässä toteuttamaan omaa ihannettaan, mikä tekee hänestä melkoisen karismaattisen lämpimän ja puoleensavetävän ihmisen. Sisäinen motivaatio tähtää minän nostamiseen korkeatasoisen elämän piiriin.”

Voi kertoa, että osu ja uppos!

Mieletöntä päivää kaikille nyt viettämään synttäreitä selkätreeni merkeissä! 😉

12 kommenttia

 1. Avatar

  Hei Oona,

  Jousimiehenä/naisena on kyllä erittäin hyvä olla, vaikkakin joillekkin jousimiesten läheisille raskasta. 😀
  Osu ja upposi kyllä tässäkin osoitteessa! Hyvät selkätreenit sinne ja hyvää joulun odotusta myöskin! 🙂

 2. Avatar

  Tosi kiva tuo sinun pipo 🙂 musta olet sen ostanut?
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

 3. Avatar

  Täällä toinenkin jousimies 🙂 osu ja uppos tännekkin! Kiitos vielä hyvästä ja inspiroivasta blogista:)

 4. Avatar

  Hyvää synttäriä Oona! 🙂 oi vitsi voin täysin jousimiehenä samaistua tohon kuvaukseen! 😀 ihanaa joulua sulle 🙂

 5. Avatar

  Hei, sulla oli instagramissa vatsaliikejumppaa tangon kanssa. Voisiko kyseistä liikettä tehdä esim. kahvakuulalla? 🙂 Olet todella hyvä esimerkki ihmisille miten terveelliset elämäntavat ja terve suhde liikuntaan näkyvät ulospäin, elämä hymyilee kun hymyilee sille. Positiivisuus välittyy mukavasti blogiteksteistäsikin. Tsemppiä jatkamaan samaan malliin ja hauskaa joulua! :))

  • Avatar

   Varmasti voit tehdä, tanko vain helpottaa liikkeen suuntaa, kahvakuulalla pitää enemmä tasapainotella 🙂 testaamalla selvii.
   Kiitos paljon, ihana kuulla! 🙂
   Mukavaa joulua!

 6. Avatar

  Moikka! Voisitko tehdä postauksen freddyistä? Rehellinen mielipide ja että miten on kestänyt ja missä käytössä on sulla ollut yms? 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*