Aamulenkki ja herättelypuntti!

Aamulla perinteinen rasvanpolttolenkki, vähän tuntu hyvält juosta! oli taas iha sairaan hyvä fiilis kun pääsin juoksemaan. (50min syke 120-130) Tänään salilla poikettiin vähän ohjelmasta. Kävin kaikki lihasryhmät läpi 1liike/lihasryhmä.

-haukat: 10kg käsipainot yht 20 toistoa, 3 sarjaa

– selkä: ylätaljasta. 40kgx, 3 sarjaa

– rinta: istuen penkkilaitteessa. 30kgx15, 3 sarjaa

– ojentajat: ylätaljasta. 25kgx15, 3 sarjaa

– olkapäät: istuen väärinpäin pystypenkissä. 20kgx15, 3 sarjaa

– pakarat: loitontajalaite, 50kgx15, 3 sarjaa

– reidet: kyykky fit pallon päällä

– pohkeet: varpailleen nousu

– kyljet: kahvakuula 16kgx20, 2 sarjaa

-vatsat, 5 eri liikettä (fitpallon päällä, jalkojen nosto laittasta, normivatsat, sivupainot 10kg levypaino käsissä ja pepun nosto ylös.)

Huomen aamuna futaamaan! sitten koulua ja koulun jälkeen salille (rintapäivä) ja salin yhteydessä 50min aerobinen :)

Päivitän tänne kunhan kerkeen tietoa erilaisille treenaajille ja erilaisia tuloksia tavoitteleville. :) elikkä esimerkiksi vaikka tietoa nuorelle tytölle, joka haluaa aloittaa kuntosalilla treenaamisen. Mitkä liikkeet sopivat, miten hävittää rasvaa ja mitä lisäravinteita yms..

Tulkaa ihmeessä kyselemään, jos haluatte jotain tiettyä tietää, kuten tietyn lihasryhmän kehittämistä tai yleisesti treenaamisesta tai ruokavaliosta. Vastailen tietämykseni mukaan. Olen saanut jo paljon kysymyksiä sähköpostitse tai on monet tulleet ihan kasvotustenkin kyselemään :) Elikkä jos jokin vaivaa niin eikun kysymään!

Hauskaa, mutta sateista viikon alkua kaikille! ;) <3

5 kommenttia

 1. Heippa!
  Löysin sattumalta blogisi ja odotan innolla uusia postauksia. Kaipaisin lisätietoa ruokavaliostasi… Olen vasta viime kuukauden aikan innostunut kuntosalista, sitä ennen harrastanut vain juoksua. Kaipaisin omaan syömiseeni säännöllisyyttä ja oikeat annoskoot.
  -Karoliina-

 2. Kesän aikana noudatin tiettyä diettiä, nyt kuitenkin syön vähän vapaammin, mutta teen itselleni sopivan ruokaohjelman kunhan tässä ehdin. Noudatan kuitenkin 6 aterian ruokavaliota, elikkä aamiainen, lounas, päivällinen, välipala, ateria treenin jälkeen ja iltapala. Treenin kannalta proteiinipitoinen ruoka on tärkeää, esim rasvaton maitorahka aamusin ja iltaisin ja raejuustoa välipalaksi ja aterioilla kanaa, tonnikalaa tai kevytjauhelihaa. 🙂 hiilaria aina vähän joka annoksessa ja treenin jälkeen vähän enemmän, jotta palautuu. Kasviksia oman tuntemuksen mukaan 🙂

 3. ja aterikoot sellasia että menee nälkä mutta ei ikinä ähkytilaa. 🙂 ja muista syödä kunnolla vitskuja! ja voin vaihdat oliiviöljyyn 😉

 4. ois kiva tietää et millasia lisäravinteita suosittelet futista pelaavalle (21.v) saamaan tehostusta kropan hyvään kuntoon saamiseen ja palautumiseen ?! kiitos avusta jo etukäteen! 🙂

 5. Oisko sulla antaa jtn infoo miten vois kotona/ukona reenata itsekseen? Jotain reenivinkkejä siis! Salilla en tykkää käydä mutta kotona sillon tällöin reenailen ja lenkillä käyn mutta ois kiva jtn tulostakin nähdä.. Eniten haluaisin kiinteyttää, varsinkin reisiä sekä mahaa.. Ja kannattaako aamuisin mennä tyhjällä mahalla lenkille?

  Kiitos paljon jos autat! Voithan sä tehdä postauksenkin tästä, monia muitakin varmaan kiinnostaisi 🙂 Tai sit laita sähköpostiin Jasm-in@luukku.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Vaaditut kentät ovat merkittyjä *

*